Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Troy haris

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lyshitski 196 27/04/2015 - 16:57

Lyshitski
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/user/4808-narid/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Troy Haris

Opis sytuacji: Szedł sobie na duty organizacji, wywaliłem mu łokcia z krav magi, zaczął trzymać trochę dłużej esc, przestraszył się i dał chamskie /q. Nie mam zamiaru odgrywać z graczem, ponieważ znów da esc, ale /q to jest przesada.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe) https://i.imgur.com/aY7IAk1.png

• Do góry
    • 1

#2 Juma1225 27/04/2015 - 17:11

Juma
  • Gracz

Poinformuj go, niech się wypowie.

• Do góry
    • 0

#3 Lyshitski 196 27/04/2015 - 17:15

Lyshitski
  • Gracz

Gotowe.

• Do góry
    • 0

#4 Narid111 27/04/2015 - 17:24

Narid
  • Gracz

*
Popularny

Witam. Tak, byłem na /duty w centrum, ponieważ nie zawsze pamiętam żeby wklepać ponownie komendę i zejść ze służby. Szanowny gracz piszący raport podbiegł do mnie i zaczął uprawiać czysty DM, więc jak śmie mówić o jakimś odgrywaniu/akcji RP? Proszę sprawdzać logi, czy co tam chcecie. Chętnie sam zobaczę tą jego akcje RP, może się czegoś nauczę. Pozdrawiam ;) 

• Do góry
    • 6

#5 Uśmiech419 27/04/2015 - 17:45

Uśmiech
  • Gracz

*
Popularny

Witam, jestem powiązany ze skargą, ponieważ oskarżający to zwykły prowokator / szkodnik / odwalacz.

Jeżeli zobaczy LSPD na /duty w centrum od razu zaczyna swój bieg atakowanie, czy to normalne?

Zachowuję się poniżej normy, która obowiązuje na serwerze, ponadto ma wiele wpisów świadczących o jego szkodnikowaniu.

Zamieszczam screen shota, który ukazuję Non - RP / odwalanie jakiego niemal codziennie dopuszcza się autor tematu.

ZnMbdAq.png

Tutaj jego kary:

12/04/2015 - 13:36
bullet_star_rated.pngBartonn (ukryta)
Blokada broni Utrudnianie pracy GM'a, podczas wstrzymanej akcji, gracz z kolegami postanowil wbic wszystkim BW.

Woraj, 09:27
bullet_star.png Termit (ukryta)
Blokada org. przestępczych

Nocny szkodnik na duty organizacji przestepczej.

Hector Moralez Ban z 13/12/2014 - 12:05 od Fikaczewski
Pomagales koledze robic masowy DM.

Jestem, ponieważ mnie spotkały podobne sytuacje, więc dodałem to co powinienem, że nie powinieneś grać w tej społeczności. - Tylko gry single - player, tyle.

Użytkownik WysublimowaneChamstwo edytował ten post 27/04/2015 - 18:03

• Do góry
    • 9

#6 Narid111 27/04/2015 - 17:55

Narid
  • Gracz

W takim razie nie wiedziałem, że na serwerze wprowadzili zasadę "Polujemy na graczy, którzy są na służbie". PS: Chyba, że twoja postać ma rentgen w oczach, albo nadludzkie możliwości i widzi jakieś poświaty nad postaciami to zwracam honor. ;)

• Do góry
    • 2

#7 Lyshitski 196 27/04/2015 - 17:58

Lyshitski
  • Gracz

W takim razie nie wiedziałem, że na serwerze wprowadzili zasadę "Polujemy na graczy, którzy są na służbie". PS: Chyba, że twoja postać ma rentgen w oczach, albo nadludzkie możliwości i widzi jakieś poświaty nad postaciami to zwracam honor. ;)

Jestem ic rasistą, mogę Cię bić, dałeś /q co jest zakazane, a miałeś czerwony nick, po co niby dawałeś /q, a wcześniej esc'a? 

Dałeś /q podczas bójki, bo Cię biłem.

Witam. Tak, byłem na /duty w centrum, ponieważ nie zawsze pamiętam żeby wklepać ponownie komendę i zejść ze służby. Szanowny gracz piszący raport podbiegł do mnie i zaczął uprawiać czysty DM, więc jak śmie mówić o jakimś odgrywaniu/akcji RP? Proszę sprawdzać logi, czy co tam chcecie. Chętnie sam zobaczę tą jego akcje RP, może się czegoś nauczę. Pozdrawiam ;)

Witam, jestem powiązany ze skargą, ponieważ oskarżający to zwykły prowokator / szkodnik / odwalacz.

Jeżeli zobaczy LSPD na /duty w centrum od razu zaczyna swój bieg atakowanie, czy to normalne?

Zachowuję się poniżej normy, która obowiązuje na serwerze, ponadto ma wiele wpisów świadczących o jego szkodnikowaniu.

Zamieszczam screen shota, który ukazuję Non - RP / odwalanie jakiego niemal codziennie dopuszcza się autor tematu.

ZnMbdAq.png

Tutaj jego kary:

12/04/2015 - 13:36
bullet_star_rated.pngBartonn (ukryta)
Blokada broni Utrudnianie pracy GM'a, podczas wstrzymanej akcji, gracz z kolegami postanowil wbic wszystkim BW.

Woraj, 09:27
bullet_star.png Termit (ukryta)
Blokada org. przestępczych

Nocny szkodnik na duty organizacji przestepczej.

Hector Moralez Ban z 13/12/2014 - 12:05 od Fikaczewski
Pomagales koledze robic masowy DM.

Nie jesteś powiązany ze skargą, do tego Ciebie tam nie było, powinieneś zostać ukarany warn-pointem. A teraz proszę grzecznie wyjdź z tego tematu - dziękuję. :)

• Do góry
    • -5

#8 Narid111 27/04/2015 - 17:58

Narid
  • Gracz

Czekam na werdykt. Co miałem napisać to napisałem w pierwszej wypowiedzi. 

• Do góry
    • 2

#9 Lyshitski 196 27/04/2015 - 18:00

Lyshitski
  • Gracz

Czekam na werdykt. Co miałem napisać to napisałem w pierwszej wypowiedzi. 

Tak więc się przyznałeś, a nawet nie piszesz, że chcesz odegrać to ponownie, więc straciłem totalnie chęci do odgrywania - werdykt proszę. :P

• Do góry
    • -3

#10 Juma1225 27/04/2015 - 18:39

Juma
  • Gracz

Skoro tak, nie ma na co czekać, werdykt jest następujący:

Troy Haris - Blokada postaci - /q podczas akcji RP

• Do góry
    • 0

#11 Dawid Piaszczyński1449 27/04/2015 - 19:43

Dawid Piaszczyński
  • Gracz