Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] "Hastati Taxi"

• Please log in to reply
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Bagin 175 27/04/2015 - 05:50

Bagin
  • Gracz

** Rozsiadając się wygodnie w fotelu lub na kanapie, przeglądając stronę internetową "Hastati Taxi" możesz natrafić na ogłoszenie o otwartej rekrutacji na stanowisko kierowcy **

OTWIERAMY REKRUTACJĘ NA KIEROWCÓW !!

"Hastati Taxi" to wiodąca marka na rynku TAXI w Los Santos. W obecnej chwili posiadamy cztery pojazdy marki Emperor lecz firma cały czas się rozwija. Często możesz zauważyć nasz "arsenał" na stacji metra. Ze względu na rozwój firmy poszukujemy naprawdę dobrych i godnych zaufania pracowników.

CZEGO WYMAGAMY ?

• prawo jazdy
  • doświadczenia (minimum 1000 GS)
  • pracy tylko w jednej firmie taxi
  • naprawiania i tankowania pojazdów po zakończonej służbie

CO OFERUJEMY ?

• 300$ za godzinę pracy
  • premię w wysokości 5$ od każdego klienta
  • służbowe radio
  • miłą i przyjazną atmosferę
  • wypłaty o stałych godzinach 20:00-22:00

WZÓR PODANIA:

((IC))

Imie i nazwisko:

Adres zamieszkania:

Numer telefonu:

Doświadczenie:

Dlaczego MY? (min. 3 zdania):

((OOC))

Imie:

Coś o sobie (min. 5 zdań):

Jeżeli masz nam napisać po zdaniu i na tym skończyć to daruj sobie nawet nie składaj podania !!

Użytkownik bagy5 edytował ten post 27/04/2015 - 05:52

• Do góry
    • 1

#2 Pysiu940 30/04/2015 - 09:20

Pysiu94
  • Gracz

((IC))

Imie i nazwisko: Cristopher Caristo

Adres zamieszkania: Hotel pod KoKseM

Numer telefonu: 5404139

Doświadczenie: Pracowałem w nauce jazdy KaDo Driving School, aktualnie Gold Gym oraz Bel visto Restaurant.

Dlaczego MY? (min. 3 zdania): Ponieważ wydajecie mi się sumienną firmą. Po przeczytaniu krótkiego opisu o waszej firmie zmotywowałem się do działania w tym kierunku. Oferta wasza jest bardzo ekscytująca i dlatego was wybieram :)

((OOC))

Imie: Krzysiek

Coś o sobie (min. 5 zdań): Mam na imie Krzysiek i mam 21 lat. Interesuję się motoryzacją oraz informatyką. Lubię pograć co nie co w jakieś gierki dla zbicia nudnego ciągnącego się czasu.Moją główną pasją są motocykle, na których śmigam, naprawiam, poprawiam stan wizualny itp.. Mój czas przebyty do tej pory na Net4game jest dość długi i mam nadzieję że na to także będziecie zwracać uwagę. 

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych