https://www.youtube.com/watch?v=evSTFOjzaeE

skleiłem to wstawiam
HD
Użytkownik Alan Szoker edytował ten post 20/04/2015 - 17:45

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=evSTFOjzaeE

skleiłem to wstawiam
HD
Użytkownik Alan Szoker edytował ten post 20/04/2015 - 17:45

Popularny
pozdrawiam
oglądam.

Popularny
jesteś zjeb w chuj ze go ceknąłes
hehe
;(
Wils dobra morda na seville kiedy coś tam pykałem. Ważne, że nie nijak. :whistle:
wpadnij zapewne jeszcze dzisiaj na swój własny pogrzeb

Popularny
KURWA NIEEEEE!! MÓJ MENTOR JAK BYŁEM MIESZKIEM W CRIPS, CZEMU MI TO ROBISZ?!

KURWA NIEEEEE!! MÓJ MENTOR JAK BYŁEM MIESZKIEM W CRIPS, CZEMU MI TO ROBISZ?!
Słodziaczek ;v
Robię to, bo to przecież gra IC... Z racji tego, że na nią właśnie kładę (w czasie przeszłym: kładłem) nacisk, to tak też zrobiłem. Nie mam zbytnio ochoty na rozpisywanie się na ten temat, po prostu - gangster z dawnych lat nie może patrzeć na to, co młodzi wyczyniają, tym bardziej, że jego autorytet nie ma na nich wpływu.
Nie no szoker rili ck'łeś Wilsa????????? prze chuj. No szkoda Dreeg cię pamięta.
Szybkie cięcie czysta krew jedno życie jedna śmierć XDDDDDD

Popularny
Słodziaczek ;v
Robię to, bo to przecież gra IC... Z racji tego, że na nią właśnie kładę (w czasie przeszłym: kładłem) nacisk, to tak też zrobiłem. Nie mam zbytnio ochoty na rozpisywanie się na ten temat, po prostu - gangster z dawnych lat nie może patrzeć na to, co młodzi wyczyniają, tym bardziej, że jego autorytet nie ma na nich wpływu.
Dla mnie zawsze byłeś mistrzem, no i nim zostaniesz.

Prawilnego znicza stawiam. [*]
Prawilny znicz. [*]
No nie gadaj, że wbiłeś Sobie ck po tym wybuchu na pcj......
Pamiętam jak graliśmy razem w GSC Bestii. Zostawiam e-znicz.

Popularny
No nie gadaj, że wbiłeś Sobie ck po tym wybuchu na pcj......
Przecież na samym końcu masz widoczny urywek z czatu - jak strzelam sobie w głowę.
Pamiętam jak graliśmy razem w GSC Bestii. Zostawiam e-znicz.
Również to pamiętam.
*Wils uśmiecha się paląc blanty z 2pac'iem i Bob'em Marley'em*
Szkoda wilsa. Propsuje!
Szkoda wilsa. Propsuje!
Aż mi się przypomniały "stare, dobre czasy" :v
0:38 - 0:43 Crip bije cripa.
Apteka Darryla, pracowałeś na ganton.
# I rap for my family' #Get down for my family'
https://www.youtube.com/watch?v=6lii3NVweW0
Użytkownik Ovtisek edytował ten post 22/04/2015 - 13:07
szkoda wiadomo, ale props wielki za odegranie tego w taki sposób
0:38 - 0:43 Crip bije cripa.
Apteka Darryla, pracowałeś na ganton.
Biłem Cripa, który zaczął mnie wyzywać i stanął po stronie zieleni.
A co do apteki, Grzegorz (zapewne pamiętasz jeszcze Wengosza) dał mi do niej inva, żebym sobie nabił duty; chyba raz nabiłem i od razu się z niej usunąłem.
//edit Grzesiu to mój NAJLEPSZY PRZYJACIEL OOC.
Użytkownik Alan Szoker edytował ten post 20/04/2015 - 18:44
Biłem Cripa, który zaczął mnie wyzywać i stanął po stronie zieleni.
wiem, widziałem!! Dobrze zrobiłeś, łącznie z tą przemową przed!! Teraz ten crip wymusił timeouta i uciekł od akcji rp, historia lubi się powtarzać bo to już nie pierwszy raz
A co do apteki, Grzegorz (zapewne pamiętasz jeszcze Wengosza) dał mi do niej inva, żebym sobie nabił duty; chyba raz nabiłem i od razu się z niej usunąłem.
//edit Grzesiu to mój NAJLEPSZY PRZYJACIEL OOC.
o no spoko, easton campbell o ile pamiętam. Pozdrów go tam, niech ratuje tonące ryby i nie wraca tu.
wiem, widziałem!! Dobrze zrobiłeś, łącznie z tą przemową przed!! Teraz ten crip wymusił timeouta i uciekł od akcji rp, historia lubi się powtarzać bo to już nie pierwszy raz
o no spoko, easton campbell o ile pamiętam. Pozdrów go tam, niech ratuje tonące ryby i nie wraca tu.
On chyba nie wróci... :/
Zapomniał pasów do konta, a co lepsze - ma już zajęcie, które sporo od niego wymaga.
Osobiście sam go za to propsuję, bo ma pasję.
/pozdrowię
Użytkownik Alan Szoker edytował ten post 20/04/2015 - 18:54
Szoker przygotowywuje się do testów gimnazjalnych, MUSIAŁ TO ZROBIĆ, MUSIAŁ! i tak go kochałem, zawsze invy ooc i takie tam [[litle joke]] dobry z niego był OG kochałem go, zawsze tam po centrum drive-by było z deagla w intruderze i tak dalej i tak dalej. No nic, jak każdy to każdy, a nie mój Jay'D też już scekowany, cóż poradzić, Szoker czas nadszedł też się przygotowwywać do testów gimnazjalnych, w tym roku nie jesteś sam KC ALAN <3
Szoker przygotowywuje się do testów gimnazjalnych, MUSIAŁ TO ZROBIĆ, MUSIAŁ! i tak go kochałem, zawsze invy ooc i takie tam [[litle joke]] dobry z niego był OG kochałem go, zawsze tam po centrum drive-by było z deagla w intruderze i tak dalej i tak dalej. No nic, jak każdy to każdy, a nie mój Jay'D też już scekowany, cóż poradzić, Szoker czas nadszedł też się przygotowwywać do testów gimnazjalnych, w tym roku nie jesteś sam KC ALAN <3
KC MATI <3
#nohomo
jako jeden z niewielu takich graczy na tym serwerze reprezentował TYLKO JEDNĄ barwę ale coniektórzy i tak mogą powiedzieć, że tęcza itd itp
jako jeden z niewielu takich graczy na tym serwerze reprezentował TYLKO JEDNĄ barwę ale coniektórzy i tak mogą powiedzieć, że tęcza itd itp
Nie mogą. 
Nie mogą.
ty tak szpanujesz, moja postac 39h ma 3x Crips, a 18h ma 2x Crips XD
ty tak szpanujesz, moja postac 39h ma 3x Crips, a 18h ma 2x Crips XD
nie szpanuj! :VVVVVVVVVVV
Agencja ochrony PB, skąd ja to znam. A jeśli choddzi o zmianę Willo na Seville to wszystko wynikło z gry IC czy zmiana nicku i heja?
Agencja ochrony PB, skąd ja to znam.
A jeśli choddzi o zmianę Willo na Seville to wszystko wynikło z gry IC czy zmiana nicku i heja?
Gra IC.
Póki co, na żadnej postaci nie zmieniłem jeszcze nicku.
Tutaj jest to wszystko (mniej/więcej) opisane:
http://net4game.com/...9-brent-wilson/
Użytkownik Alan Szoker edytował ten post 20/04/2015 - 19:27
Gra IC.
Póki co, na żadnej postaci nie zmieniłem jeszcze nicku.Tutaj jest to wszystko (mniej/więcej) opisane:
http://net4game.com/...9-brent-wilson/
Ja tylko tak z ciekawości pytałem.
Aż mi się przypomniały "stare, dobre czasy" :v
Taaa, Etbc, C-wood to było to , aż żałuje, że nie grałem wcześniej ;(
Miałem na starym kompie nasze wspólne SSy z pierwszych gier, nawet jak miałem 6h i 2265j i Rollin 60's Crips
jak robiłeś mi beat in'a na CRIP też miałęm SSy, szkoda Brenta, niechaj ziemia mu lekka. Dzowniliśmy z Sevilli do ZAkładu Pogrzebowego ''Meta'' pogrzeb za niedługo, zapraszamy!!!!
Pozdrów go tam, niech ratuje tonące ryby i nie wraca tu.
Grzegorz również pozdrawia!
niech Jesus ma twą dusze w opiece.
Zjebałeś.
![]() |
gdy próbuje wejść do gry..Napisany przez Szkieletorek , 22/01/2019 |
|
|
|
szoker
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →