Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Samp]-Latrell Eastwood

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 AkustycznyWąż46 18/04/2015 - 19:22

AkustycznyWąż
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: postać ukryta...

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Latrell Eastwood

Opis sytuacji: A więc grałem przez jakiś czas z panem w kasynie przegrałem hajs uderzyłem go więc ten postanowił mi oddać gdy dostawał zaczoł uciekać w strone Alei gwiazd tam wszedł do domku i myśląc że się nie kapnę dał sobie /q irytuje mnie takie coś ponieważ dostałby Bw i poprostu uniknął tego bo szkoda mu zapewne 70dolarów na lek i zapiekanki....

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe) Dam w postaci linku ponieważ nie wiem czemu ale coś z rozdzielczością jest nie tak...           

• Do góry
    • 2

#2 Juma1225 19/04/2015 - 16:55

Juma
  • Gracz
Poinformuj go. Niech się wypowie.

http://net4game.com/.../122369-errror/
  • Do góry
    • 0

#3 AkustycznyWąż46 19/04/2015 - 17:12

AkustycznyWąż
  • Gracz

Poinformowany  

http://imgur.com/ECkOFOs

• Do góry
    • 0

#4 KOBI206 19/04/2015 - 17:40

KOBI
  • Gracz

Cześć. Więc może napiszę jak to wyglądało z mojej perspektywy. Graliśmy w kasynie, ja używałem przy rzutach komendy /zegrarek. Kolega, który mnie oskarża napisał na kropce, że napisze na mnie raport za spam. No okej, przestaliśmy grać. Przed wyjściem z lokalu wyzwał moją postać, ja zrobiłem to również po jego słowach. Podszedł do mnie i bez żadnego odgrywania uderzył kilka razy i stanął przy drzwiach. Dałem się sprowokować no i głupi uderzyłem go. On biegał po lokalach jak głupi, wchodził i wychodził. Postanowiłem odejść na chwilkę na bok i poczekać. Gdy wyszedł zaczął mnie bić, więc uciekłem do domku na aleję gwiazd, jak napisał w skardze. Dałem /q, ponieważ musiałem iść z psem na wieczorny spacer. Tak więc nie było żadnego /me i /do jedynie wyzwanie się postaci i bójka. Więc jeśli możesz, podaj godzinę kiedy chcesz dokończyć całą akcję, najlepiej tam gdzie skończyliśmy. Z góry przepraszam Cie i mam nadzieję, że nie jesteś udupiaczem i dokończymy całość. Pozdrowionka! ;)

• Do góry
    • 2

#5 Juma1225 19/04/2015 - 21:50

Juma
  • Gracz

Dogadacie się odnośnie ponownego odegrania akcji?

Jeśli tak to czekam na informacje o jej odegraniu

• Do góry
    • 0

#6 AkustycznyWąż46 19/04/2015 - 22:06

AkustycznyWąż
  • Gracz

Musiałbym się zastanowic po prostu irytuje mnię takię coś że typ daje /q po prostu po takim czym traci się chęć na gre ale dam szanse moge ponownie odegrać akcje. :0

Użytkownik AkustycznyWąż edytował ten post 19/04/2015 - 22:07

• Do góry
    • 0

#7 KOBI206 19/04/2015 - 22:26

KOBI
  • Gracz

Musiałbym się zastanowic po prostu irytuje mnię takię coś że typ daje /q po prostu po takim czym traci się chęć na gre ale dam szanse moge ponownie odegrać akcje. :0

Napisz o której możesz jutro, dostosuję się jakoś. ;)

• Do góry
    • 1

#8 KOBI206 20/04/2015 - 09:37

KOBI
  • Gracz

Akcja została odegrana. Dodaję screena, na którym kolega napisał, że potwierdza odegranie.

https://i.imgur.com/kjfuAUa.png

• Do góry
    • 1

#9 AkustycznyWąż46 20/04/2015 - 09:43

AkustycznyWąż
  • Gracz

potwierdzam można zamykać

• Do góry
    • 0

#10 Juma1225 20/04/2015 - 13:28

Juma
  • Gracz