Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: postać ukryta...
Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: postać ukryta...
Cześć. Więc może napiszę jak to wyglądało z mojej perspektywy. Graliśmy w kasynie, ja używałem przy rzutach komendy /zegrarek. Kolega, który mnie oskarża napisał na kropce, że napisze na mnie raport za spam. No okej, przestaliśmy grać. Przed wyjściem z lokalu wyzwał moją postać, ja zrobiłem to również po jego słowach. Podszedł do mnie i bez żadnego odgrywania uderzył kilka razy i stanął przy drzwiach. Dałem się sprowokować no i głupi uderzyłem go. On biegał po lokalach jak głupi, wchodził i wychodził. Postanowiłem odejść na chwilkę na bok i poczekać. Gdy wyszedł zaczął mnie bić, więc uciekłem do domku na aleję gwiazd, jak napisał w skardze. Dałem /q, ponieważ musiałem iść z psem na wieczorny spacer. Tak więc nie było żadnego /me i /do jedynie wyzwanie się postaci i bójka. Więc jeśli możesz, podaj godzinę kiedy chcesz dokończyć całą akcję, najlepiej tam gdzie skończyliśmy. Z góry przepraszam Cie i mam nadzieję, że nie jesteś udupiaczem i dokończymy całość. Pozdrowionka!
Dogadacie się odnośnie ponownego odegrania akcji?
Jeśli tak to czekam na informacje o jej odegraniu
Musiałbym się zastanowic po prostu irytuje mnię takię coś że typ daje /q po prostu po takim czym traci się chęć na gre ale dam szanse moge ponownie odegrać akcje. :0
Użytkownik AkustycznyWąż edytował ten post 19/04/2015 - 22:07
Musiałbym się zastanowic po prostu irytuje mnię takię coś że typ daje /q po prostu po takim czym traci się chęć na gre ale dam szanse moge ponownie odegrać akcje. :0
Napisz o której możesz jutro, dostosuję się jakoś.
Akcja została odegrana. Dodaję screena, na którym kolega napisał, że potwierdza odegranie.
https://i.imgur.com/kjfuAUa.png
potwierdzam można zamykać
Ok. Tak wiec odrzucam.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych