Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Finał Dżihadu - Napad na urząd - Let's Play by Mahon part 1

• Please log in to reply
67 odpowiedzi w tym temacie

#41 Patrykx7 — 1880 18/04/2015 - 16:43

Patrykx7
  • Gracz

Borek. Mahoń strzelił w sufit, nie widziałem gdzie strzelił, czy w naszego agenta, czy w zakładnika, dlatego taka reakcja. Zamierzałem oddać jeden strzał, ale ten, że celował do mnie jeszcze po tym to wiesz. Stało się i taka gra IC. Git akcja, ładnie to zorganizowaliscie.

Wiesz, najgorsze było to, że ja byłem żywą tarczą terrorysty a te strzały i tak były oddawane. On w każdej chwili mógł mi odstrzelić głowę. IC jako zakładnik odgrywałem strach, jednak mieliście to z początku gdzieś - może potraktowaliście mnie jako nooba niewartego ratowania, bo postać miała 3h? Nie wiem. Ale później jak poprosiłem was na PW o grę IC to było już git i świetnie sie bawiłem przez pozostały czas "eventu"  :P

• Do góry
    • 0

#42 Trusii — 588 18/04/2015 - 16:46

Trusii
  • Gracz

Kozak.

• Do góry
    • 0

#43 mahonek — 3589 18/04/2015 - 17:25

mahonek
  • Gracz

Part II jutro o 16 a part III pojutrze o 16 jakby ktoś chciał wiedzieć ;)

• Do góry
    • 0

#44 baddvy — 6 18/04/2015 - 17:41

baddvy
  • Gracz

Spoko akcja, propsuję za kreatywność i czekam na drugą część.

https://www.youtube.com/watch?v=YIKqxzWJ0D0

Dalej twierdzicie, że FBI ma się wycofać pod wpływem strzałów?

A co ma piernik do wiatraka? Na filmiku który podałeś gościu zaczął strzelać do służb, nie miał na 100% żadnej żywej tarczy czy nie był wycelowany w zakładnika. Do tego był sam, nie miał żadnego "pomocnika" który w razie problemu odstrzelił by łeb dla zakładnika. Wrzuciłeś filmik który nawet nie ma żadnego powiązania z akcją Mahonka. xd

• Do góry
    • 0

#45 SNBartek — 102 18/04/2015 - 17:42

SNBartek
  • Gracz

Jak FBI zaczęło strzelać, to mogliście kazać ustawić się zakładnikom przy oknach i schować się za nimi. Myślę, że szybko skończyło by się impulsywne działanie służb i przeszliby do rozmów.

• Do góry
    • 1

#46 SzachMatt — 162 18/04/2015 - 17:50

SzachMatt
  • Zbanowani

*
Popularny

Ten ktoś grający tą babunią zwykły non rp'ek, chyba prosto z centrum, nie wiem co robi w tak poważnej frakcji, ale widać, że lubi podmić "legalnie". Kolego wszelkie te twoje tłumaczenia to sobie możesz za przeproszeniem o kant dupy potłuc, bo prawda jest taka, że grać nie umiesz, co pokazałeś na ukazanym filmiku, zero jakiegokolwiek realizmu, 50 - letnia babka za(cenzura)a po SC', no ludzie, bądźmy poważni.

Takie żałosne kreowanie postaci, to chyba tylko tutaj, serio.

Użytkownik Shad0wzzz edytował ten post 18/04/2015 - 17:54

• Do góry
    • 6

#47 Patton — 1268 18/04/2015 - 17:53

Patton
  • Gracz

Spoko akcja, propsuję za kreatywność i czekam na drugą część.

A co ma piernik do wiatraka? Na filmiku który podałeś gościu zaczął strzelać do służb, nie miał na 100% żadnej żywej tarczy czy nie był wycelowany w zakładnika. Do tego był sam, nie miał żadnego "pomocnika" który w razie problemu odstrzelił by łeb dla zakładnika. Wrzuciłeś filmik który nawet nie ma żadnego powiązania z akcją Mahonka. xd

Z wiatraku tworzy się mąka, która jest potrzebna do piernika. Jakby chcieli "odstrzelić" łeb, to dawno by to zrobili. Jestem pełen podziwu dla społeczności, która zarazem chce "jak najlepiej" dla serwera, ale jednocześnie winszuje takim osobom jak Mahonek, to jest cud tego serwera.

• Do góry
    • 2

#48 RichQuan — 11 18/04/2015 - 17:53

RichQuan
  • Gracz

Zajebiście mahom, czekamy na part dwa ;)

• Do góry
    • 0

#49 MamaArkanisa — 515 18/04/2015 - 18:12

MamaArkanisa
  • Gracz

Hmm, nikogo nie hejce. - bo pewnie też bym o tym zapomniał. Ale żeby federalni wpadali do urzędu, gdzie terroryści mają zakładników.  >.<  >.<  >.< prędzej negocjator, coś w te klimaty.  Nie będę mieszał tutaj, akcja spoko. W końcu coś innego niż jakieś durne skakanie. W końcu to tylko gra, dajcie sobie siana już. Chociaż negocjator, do wyznawców allaha. Trochę głupi pomysł.

Użytkownik arkanis12 edytował ten post 18/04/2015 - 18:16

• Do góry
    • 2

#50 DrNotra — 272 18/04/2015 - 20:15

DrNotra
  • Gracz

Akcja spoko, czekam z niecierpliwością na part 2 :thumbsup:

• Do góry
    • 0

#51 ICASEY — 1059 18/04/2015 - 20:17

ICASEY
  • Gracz

Dobre. Tylko FBI zaczęło od razu strzelać, nie zdając sobie sprawy co może grozić zakładnikom, mogli trochę poczekać aż sytuacja się uspokoi i pograć trochę IC, a nie od razu strzelać. :P

• Do góry
    • 0

#52 AkustycznyWąż — 46 18/04/2015 - 20:21

AkustycznyWąż
  • Gracz

większość narzeka na FBI widze, tak napisał mu na pw poprawili się i grali dobrze bo co drążyć temat że zrąbali poprawią się następnym razem.

• Do góry
    • 0

#53 Wolfik^ — 22 18/04/2015 - 21:21

Wolfik^
  • Gracz

Czekam na drugą część! ^_^

• Do góry
    • 0

#54 JestemWojtek — 206 18/04/2015 - 21:25

JestemWojtek
  • Gracz

Nawet na pewnym serwerze zwanym kotnikiem, jak zaczynalem kariere i doszło tam do napadu na szpital (tak, ja zorganizowalem :D) to służby porządkowe się rozstawiły do okoła, a do środka wszedł tylko negocjator, to juz tak troche razi w oczy :D Ale to już mniejsza xdd

Ale napad we dwóch na urząd, to też lipa straszna. Pewna śmierć. We dwóch to na sklep można napaść.

Użytkownik JestemWojtek edytował ten post 18/04/2015 - 21:33

• Do góry
    • 1

#55 Patrykx7 — 1880 18/04/2015 - 21:44

Patrykx7
  • Gracz

Dobre. Tylko FBI zaczęło od razu strzelać, nie zdając sobie sprawy co może grozić zakładnikom, mogli trochę poczekać aż sytuacja się uspokoi i pograć trochę IC, a nie od razu strzelać. :P

Nawet jeden zakładnik zginął od wybuchu bomby przez nieuwagę SASF, którzy zdetonowali bombę podłożoną przez terrorystów :P

• Do góry
    • 0

#56 Fryzjjer — 158 18/04/2015 - 22:59

Fryzjjer
  • Gracz
No Mahonku, pokazałeś poziom i kreatywność. Coraz bardziej mnie zadziwiasz i bardzo mnie to cieszy. Oby tak dalej. Więcej takich akcji, filmików. Mam nadzieje że, do maja czyli czasu aż zakupie komputer zaskoczysz mnie kolejnymi filmikami ;) Oczywiście liczę na wspólną interakcję w przyszłości powodzonka i czekam na kolejny part :3
  • Do góry
    • 0

#57 Pawbuc — 922 19/04/2015 - 07:48

Pawbuc
  • Gracz

Propsy dla zakładników, że reagowali na polecenia etc.

Ogółem, nieźle. 

• Do góry
    • 0

#58 Uśmiech — 419 19/04/2015 - 07:51

Uśmiech
  • Gracz

Ogółem, nieźle. 

To było ustawione :) 

• Do góry
    • 0

#59 Pawbuc — 922 19/04/2015 - 07:54

Pawbuc
  • Gracz

To było ustawione :)

Szkoda, już myślałem że wrócił tam jakiś poziom.  :lol:

Anyway i tak fajnie.

Użytkownik Pawbuc edytował ten post 19/04/2015 - 07:55

• Do góry
    • 0

#60 Miejski Sort aka KRIME X3 — 230 19/04/2015 - 08:03

Miejski Sort aka KRIME X3
  • Gracz

Pierdole, jednak poziom FBI spada a wzrasta poziom LSPD, Paulinka to terminator... Pamietam i-wood, wjezdza solo z deagle na dzielnice gangu, na której strzelaja tak zwani "harlejowcy" i rozkurwia 3, potem dostaje bw i wstaje po nim i do organizacji porządkowych krzyczy "Ja jestem agentka FBI" ehh... no bez przesady i to jeszcze 50 latka.. toc jej by kurwa kosci połamało od szarpniecia z shota' ;c... Moze Zarząd z FBI coś zrobi.

• Do góry
    • 0

#61 Patrykx7 — 1880 19/04/2015 - 08:14

Patrykx7
  • Gracz

Ogółem, nieźle.

Byliśmy w kilka osób postawieni, ale było dwóch którzy nie byli postawieni - resztę pewnie zobaczycie na kolejnym materiale :D
  • Do góry
    • 0

#62 Fabian3214 — 230 19/04/2015 - 08:17

Fabian3214
  • Gracz

Borek dżihadysto kiedy LK zrobisz? XD

• Do góry
    • 0

#63 SzachMatt — 162 19/04/2015 - 09:59

SzachMatt
  • Zbanowani

(cenzura)e, jednak poziom FBI spada a wzrasta poziom LSPD, Paulinka to terminator... Pamietam i-wood, wjezdza solo z deagle na dzielnice gangu, na której strzelaja tak zwani "harlejowcy" i roz(cenzura)ia 3, potem dostaje bw i wstaje po nim i do organizacji porządkowych krzyczy "Ja jestem agentka FBI" ehh... no bez przesady i to jeszcze 50 latka.. toc jej by (cenzura)a kosci połamało od szarpniecia z shota' ;c... Moze Zarząd z FBI coś zrobi.

odwalacz po prostu, nie wiem jak ktoś może propsować takie kreowanie postaci, niczym pierwszy lepszy centrumowicz.  :)

• Do góry
    • 0

#64 Miejski Sort aka KRIME X3 — 230 19/04/2015 - 10:28

Miejski Sort aka KRIME X3
  • Gracz

odwalacz po prostu, nie wiem jak ktoś może propsować takie kreowanie postaci, niczym pierwszy lepszy centrumowicz.  :)

To Pan Mielnik też mozna nazwać odwalacz, bo nie widziałem nigdzie oprócz w serialu CIA Los Angeles, zeby w takich sluzba pracowała 50'letnia kobieta, chyba ze za biurkiem.. nawet w tym Serialu jest ze ta babka broni nie uzywa, raz było jak uzyło to mało sie nie wyjebała a była to broń krótka.. wiec sens ? Proste.. nawet jesli odwalacz a napisał ic "nie strzelajcie żadamy zakładników" To logika powina im podpowiedziec, a po drugie.. w realu jak ktos ma zakladników i strzeli nawet w powietrze jeden strzał - mowa o terrorystach to slużby specjalne/porządkowe nie wala pozniej seria z shota/m4 bez stania za zasłony, tylko chowaja sie i wydaja sobie rozkazy na radiu i dopiero odpowiadaja na ogien.. lub czekaja na rozkaz.. a tu ? ;c

• Do góry
    • 0

#65 SzachMatt — 162 19/04/2015 - 10:35

SzachMatt
  • Zbanowani

To Pan Mielnik też mozna nazwać odwalacz, bo nie widziałem nigdzie oprócz w serialu CIA Los Angeles, zeby w takich sluzba pracowała 50'letnia kobieta, chyba ze za biurkiem.. nawet w tym Serialu jest ze ta babka broni nie uzywa, raz było jak uzyło to mało sie nie wy(cenzura)ła a była to broń krótka.. wiec sens ? Proste.. nawet jesli odwalacz a napisał ic "nie strzelajcie żadamy zakładników" To logika powina im podpowiedziec, a po drugie.. w realu jak ktos ma zakladników i strzeli nawet w powietrze jeden strzał - mowa o terrorystach to slużby specjalne/porządkowe nie wala pozniej seria z shota/m4 bez stania za zasłony, tylko chowaja sie i wydaja sobie rozkazy na radiu i dopiero odpowiadaja na ogien.. lub czekaja na rozkaz.. a tu ? ;c

Ziom, weź czytaj ze zrozumieniem, bo właśnie o tego jegomościa mi chodziło.

• Do góry
    • 0

#66 Zdolny — 1742 19/04/2015 - 10:43

Zdolny
  • Gracz

Proponuje skończyć już tą burze, by moderatorzy nie musieli tutaj za chwilę interweniować. Nie zrobili tego w najlepszym wykonaniu i postaramy się jakoś tym zająć, lecz co można się spodziewać po Mahonku oraz jego akcji, skoro 90% jego filmików składała się na marnych jazdach bobcatem i strzelaniem do pojedynczych jednostek i współpracy z ludźmi, którzy mają poziom niektórych krupierów z centrum (mowa o wcześniejszych, a nie o tych którzy w tej akcji brali udział) co widać zresztą na jego filmikach, ciekawi mnie jego reakcja czy zachowanie, gdy podczas swobodnej jazdy wyjedzie mu jakiś pojazd strzelając po oponach w okolicy centrum - to nie daje przykładu a nawet coraz więcej ludzi zaczyna strzelać po centrum i robić sobie mini-dżihady, oczywiście mamy się tym zając, gdy trzy czwarte wychodzi od razu z gry :) Gdybyś tworzył filmiki, które by lepiej promowały serwer czy nawet poradniki, sądzę, że administracja by bardziej Ciebie wspierała.

Użytkownik Zdolny_ edytował ten post 19/04/2015 - 10:45

• Do góry
    • 0

#67 DeJviD1994 — 412 19/04/2015 - 10:50

DeJviD1994
  • Gracz

#Poziom #FBI

• Do góry
    • -1

#68 SzachMatt — 162 19/04/2015 - 13:55

SzachMatt
  • Zbanowani

Proponuje skończyć już tą burze, by moderatorzy nie musieli tutaj za chwilę interweniować. Nie zrobili tego w najlepszym wykonaniu i postaramy się jakoś tym zająć, lecz co można się spodziewać po Mahonku oraz jego akcji, skoro 90% jego filmików składała się na marnych jazdach bobcatem i strzelaniem do pojedynczych jednostek i współpracy z ludźmi, którzy mają poziom niektórych krupierów z centrum (mowa o wcześniejszych, a nie o tych którzy w tej akcji brali udział) co widać zresztą na jego filmikach, ciekawi mnie jego reakcja czy zachowanie, gdy podczas swobodnej jazdy wyjedzie mu jakiś pojazd strzelając po oponach w okolicy centrum - to nie daje przykładu a nawet coraz więcej ludzi zaczyna strzelać po centrum i robić sobie mini-dżihady, oczywiście mamy się tym zając, gdy trzy czwarte wychodzi od razu z gry :) Gdybyś tworzył filmiki, które by lepiej promowały serwer czy nawet poradniki, sądzę, że administracja by bardziej Ciebie wspierała.

Nie ma co się zasłaniać mahonkiem, gra jak gra (only 4fun i ciśnie bekę, z tego jacy tu ludzie grają, jaki niektórzy prezentują poziom, mając przyzwolenie od góry na odwalanie, wykorzystując to jak tylko się da) bowiem to wy macie prezentować poziom, reprezentując IG poważną frakcję na tym serwerze, a nie robić sobie zwykły DM. Odwracasz kota ogonem, a jak chciał pograć z wami, to gdyby nie te wiadomości na /w, zrobilibyście sobie legalną strzelaninę. Dziwi mnie też liczebność w waszych szeregach, bowiem FBI powinno być frakcją elitarną, do której wstępują tylko gracze naprawdę mający pojęcie o grze w niej, niestety wygląda to jak wygląda w chwili obecnej. 

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych