Zamierzalismy. Takie akcje są fajne i uwielbiamy takie. Co do strzelania, jak już mówiłem. Mahonek niepotrzebnie strzelał na oczach agentów, bo strzał może zabić. Tak czy siak, to ja z shota nawałem i moja postać nie zamierzała patrzyc jak ludzie giną, a reagować. Potem zobaczycie więcej.
Nie jestem klejem
. Akcja była spoko, ale początek został rozegrany z błędem po obu stronach.
Coraz bardziej zrażam się do takich ludzi jak ty, za grosz u ciebie poziomu, a za tą akcje co odwaliłeś powinni cie co najmniej zdegradować... Po pierwsze primo, grasz STARUSZKE, nawet skin sam mówi za siebie, że powinieneś być gdzieś na zewnątrz i na radiu siedzieć i pilnować by nikt nie wchodził do urzędu, po drugie primo, shotgun nie ma takiej odległości strzału, więc te strzały powinny bić IC niecelne, zwłaszcza, że twoja babulka (PAULINKA) jest babulką i odrzut by był taki, że jej łapy z zawiasów by wywaliło, po trzecie primo, darli pyski, a wy i tak waliliście do nich, czekamy na kolejne części, bo póki co nie błysnąłeś niczym, a twoi koledzy ładnie dystans trzymali, tylko ty walnąłeś raszem, jakbyś w csa grał.