Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

San Andreas Motorcycle Day! [11.04.2015]

event motorcycle day wyścigi

• Please log in to reply
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 _Levy_ — 570 11/04/2015 - 19:57

_Levy_
  • Gracz

*
Popularny

FwZDzIs.png

************* KILKA ZDJĘĆ Z DZISIEJSZEGO OTWARCIA SEZONU **************

QDpka58.jpg

JKhZa3f.jpg

0j2Oak5.jpg

JQFqD3i.jpg

7WT4fSE.jpg

HBHbzuM.jpg

kwlgd2T.jpg

d7aod61.jpg

l9jxlNV.jpg

pR6a0MI.jpg

lRxKoIP.jpg

e0SIcm3.jpg

OfMqsUb.jpg

v2FP2th.jpg

CTEVLWH.jpg

4ut6zkE.jpg

UmakVAy.jpg

Kto nie był niech żałuje!

Użytkownik Graff edytował ten post 11/04/2015 - 20:02

• Do góry
    • 22

#2 Uśmiech — 419 11/04/2015 - 20:01

Uśmiech
  • Gracz

Dzisiaj nie mogłem być, aczkolwiek widzę po zrzutach, że działo się  :rolleyes:

• Do góry
    • 0

#3 RolluTwoimPanemSuko — 1973 11/04/2015 - 20:04

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

Dzisiaj nie mogłem być, aczkolwiek widzę po zrzutach, że działo się  :rolleyes:

Działo się działo :>

• Do góry
    • 0

#4 Creatywny — 536 11/04/2015 - 20:28

Creatywny
  • Gracz

Było przednio!

• Do góry
    • 0

#5 MACIBA HERE — 1302 11/04/2015 - 20:30

MACIBA HERE
  • Gracz

Widze nieźle się bawiliście bezemnię. Myśle, że będzie wiecej takich eventów :).

• Do góry
    • 1

#6 Strażak Eryk — 3747 11/04/2015 - 20:43

Strażak Eryk
  • Gracz

*
Popularny

Jeden z lepszych eventów ostatniego czasu! :D

• Do góry
    • 3

#7 Lokalny Patriota X3 — 2024 11/04/2015 - 21:26

Lokalny Patriota X3
  • Gracz

a PD z M4 na plerach xDDDD

Co do eventu, po ssach wnioskuje że było spoko.

• Do góry
    • 0

#8 _Levy_ — 570 11/04/2015 - 21:32

_Levy_
  • Gracz

a PD z M4 na plerach xDDDD

Co do eventu, po ssach wnioskuje że było spoko.

Super było! Szkoda, że nie udało mi się zrobić żadnego dobrego ss'a z wyścigów na czas :/

• Do góry
    • 1

#9 Marcinovski — 1858 11/04/2015 - 21:50

Marcinovski
  • Gracz

*
Popularny

Dlaczego mam żałować, dlatego że administracja jeździła Bandito, samolotem, czy wyścigówkami?  I tego nie widziałem? Rok temu byłem i był tylko festyn i nic ciekawego, wiięc nie byłem dzisiaj i wyjaśnij mi, co tam takiego było. ;)

• Do góry
    • 4

#10 _Levy_ — 570 11/04/2015 - 22:05

_Levy_
  • Gracz

Dlaczego mam żałować, dlatego że administracja jeździła Bandito, samolotem, czy wyścigówkami?  I tego nie widziałem? Rok temu byłem i był tylko festyn i nic ciekawego, wiięc nie byłem dzisiaj i wyjaśnij mi, co tam takiego było.  ;)

Głównym elementem całej imprezy była parada w której wszyscy jechali razem z miejsca zbiórki do Fort Carson w policyjnej eskorcie (było nas około 30 jednośladów? nie zdarza się to na co dzień) a potem odbyły się wyścigi na czas, których głównym mottem była bezpieczna jazda. Wyścig nie wymagał żadnego wpisowego, a można było otrzymać bardzo przyzwoite nagrody więc było to warte uwagi. Oprócz tego, głośna muzyka i wspólna integracja przy ognisku. I to o czym wspomniałeś, co dla Ciebie nie jest atrakcyjne - samoloty, bandito czy wyścigówki - dla niektórych jest to nie lada atrakcja. Parę osób nawet skoczyło z policyjnego helikoptera ze spadochronem, więc działo się tam całkiem sporo :)

I nie obrażając nikogo, na pewno lepiej wpaść na taką imprezę i się pobawić niż siedzieć i krytykować. Nawet nie wiesz jak sporo wysiłku wymagało przygotowanie takiej imprezy ;)

• Do góry
    • 1

#11 Konrad` — 4078 11/04/2015 - 22:09

Konrad`
  • Gracz

Dlaczego mam żałować, dlatego że administracja jeździła Bandito, samolotem, czy wyścigówkami?  I tego nie widziałem? Rok temu byłem i był tylko festyn i nic ciekawego, wiięc nie byłem dzisiaj i wyjaśnij mi, co tam takiego było. wink.png

Nie byłeś, a się wypowiadasz. Rok temu nie organizowałem tego ja i nawet nie wiem, czy taki event był. Nie musisz żałować, ale nie musisz też spamić bzdurami. Ah... i tymi pojazdami, nie jeździła administracja, a event nie opierał się na tym.
  • Do góry
    • 0

#12 Marcinovski — 1858 11/04/2015 - 22:19

Marcinovski
  • Gracz

Głównym elementem całej imprezy była parada w której wszyscy jechali razem z miejsca zbiórki do Fort Carson w policyjnej eskorcie (było nas około 30 jednośladów? nie zdarza się to na co dzień) a potem odbyły się wyścigi na czas, których głównym mottem była bezpieczna jazda. Wyścig nie wymagał żadnego wpisowego, a można było otrzymać bardzo przyzwoite nagrody więc było to warte uwagi. Oprócz tego, głośna muzyka i wspólna integracja przy ognisku. I to o czym wspomniałeś, co dla Ciebie nie jest atrakcyjne - samoloty, bandito czy wyścigówki - dla niektórych jest to nie lada atrakcja. Parę osób nawet skoczyło z policyjnego helikoptera ze spadochronem, więc działo się tam całkiem sporo :)

I nie obrażając nikogo, na pewno lepiej wpaść na taką imprezę i się pobawić niż siedzieć i krytykować. Nawet nie wiesz jak sporo wysiłku wymagało przygotowanie takiej imprezy ;)

Z roku na rok robią takie same eventy, czasami z drobnymi zmianami, ale się najwidoczniej pomyliłem z Waszym eventem.

Nie byłeś, a się wypowiadasz. Rok temu nie organizowałem tego ja i nawet nie wiem, czy taki event był. Nie musisz żałować, ale nie musisz też spamić bzdurami. Ah... i tymi pojazdami, nie jeździła administracja, a event nie opierał się na tym.

Nie gadaj mi, że nie jeździła, kto by inny miał na serwerze bandito/ten samolot (zapomniałem nazwy) i wyścigówki.

• Do góry
    • 0

#13 Konrad` — 4078 11/04/2015 - 22:20

Konrad`
  • Gracz

Z roku na rok robią takie same eventy, czasami z drobnymi zmianami, ale się najwidoczniej pomyliłem z Waszym eventem.

Nie gadaj mi, że nie jeździła, kto by inny miał na serwerze bandito/ten samolot (zapomniałem nazwy) i wyścigówki.

No człowieku, organizowałem ten event i wiem kto i czym tam jeździł, więc nie kłoć się z łaski swojej.
  • Do góry
    • 0

#14 DuXi — 857 13/04/2015 - 08:58

DuXi
  • Gracz
Sam nim jeździłem. Wożąc chętnych w offroad. Samochody byly do niedzielnych wyścigów.
  • Do góry
    • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych