Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Zmiana rasy postaci

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aiden_Bruni — 0 27/03/2015 - 09:57

Aiden_Bruni
  • Gracz

Witam. Mam pytanie i prośbę odnośnie postaci, otóż chciałbym zmienić postać z czarnoskórego na białego, ale jak mam ubranie/skina rasy białej to nie można bo jest niezgodny z moją rasą postaci, czy jest możliwość żeby zarząd mi zmienił? bo nie wiem czy mam zakładać nowe konto, i zaczynać od nowa. Wiem że mogłem wybrać innego skina przy zakładaniu konta ale nie myślałem o tym, i myślałem, że będzie możliwość zmiany

• Do góry
    • 0

#2 ICASEY — 1059 27/03/2015 - 10:02

ICASEY
  • Gracz

Raczej nie ma takiej możliwości, jedynie założenie nowej postaci. Twój problem, że wybrałeś postać czarnoskórą. :)

• Do góry
    • 0

#3 nevver — 692 27/03/2015 - 11:00

nevver
  • Gracz
Wyobrazasz sobie, ze nagle z bialego czlowieka robi sie czarny, czy tez odwrotnie? Jezeli chcesz odgrywac inna postac, robisz nowa; proste.;p
  • Do góry
    • 0

#4 afka — 142 27/03/2015 - 11:24

afka
  • Gracz

*
Popularny

Wyobrazasz sobie, ze nagle z bialego czlowieka robi sie czarny, czy tez odwrotnie? Jezeli chcesz odgrywac inna postac, robisz nowa; proste.;p

a jackson ( nie pamiętam jak się pisało nazwisko )
  • Do góry
    • 3

#5 Kalwi — 4 27/03/2015 - 14:22

Kalwi
  • Gracz
Chcę się zabawić w Jacksona :D Musisz nową zrobić, nie ma takiej możliwości żebyś z czarnego stał się białym.
  • Do góry
    • 0

#6 Bloods Snitch Nigga — 3112 27/03/2015 - 14:30

Bloods Snitch Nigga
  • Gracz

Gdyby była możliwość późniejszej zmiany rasy postaci, wyobraź sobie ile ludzi skakałoby po organizacjach w taki sposób. :/ Nie ma możliwości i raczej nie będzie.

• Do góry
    • 0

#7 Karol — 1293 27/03/2015 - 21:18

Karol
  • Gracz

Niestety, ale nie zmieniamy rasy postaci na życzenie gracza. Możesz założyć nową postać InGame. :) 

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych