Cześć wszystkim! Z tej strony znienawidzony WASIK (Oczywiście znienawidzony przez inne org ;p)No cóż pisze ten temat gdyż chciał bym pozdrowić moich ziomków oraz osoby z którymi grałem, phe.
Tak wiec na początku pozdrowienia dla mojej ekipy! Oczywiście ekipy z Grovess.

Tak więc zaczynajmy!
Domiś - Denerwujący człek, lecz tyle czasu z nim przegadałem na skype że łe.
Oliwka - Miło osóbka zawsze pocieszy i można sobie z nią pożartować. Uratowała mi dupęę z angielskich, bo bym miał kiepsko
Minias - Spoko ziomek (Ma całkiem tego spoko siostrę)
Kubol - No co by tu napisać? Wiem *Zajebisty ziomal! W (cenzura) siłacz posiadający luja ogłuszacza*
Szados Aka Pyraa - Dobrze gra na flecie
JakByTegoByloMało/Michał - Niggaa, oj michał weź już nic nie majstruj z dziewczyna
Luki/Gołąbek - Prawilna morda posiada poldeusza oraz prawo jazdy
komin - ukradnie ci kazdy samochod (Kazał tak napisać-byłem bezsilny) Uczciwy prawilniak
Etam - jak sama nazwa wskazuje no, no historia się powtarza, Czystej krwi CRIPS
Ivanek - Eh nadszedł czas że trzeba napisać o tym osobniku. Pasowało by napisać coś o nim Miłego w stosunku do mnie lecz, cały czas wszystko źle robiłem wiec (cenzura)A NIC MU TU NIE NAPISZE!
Nowuś - No grałem dużo z nim, dałem mu nawet bandanę ;p (Lecz teraz żałuje)
Zikk - Gimb zero ogaru ogólnie noobek
Hiphop - Ziomal, nad ziomalami
Tesreur - Eh denerwowałem się jego wybrykami przez tyle czasu, lecz cóż teraz mam przerwę od niego
Dust! - O mój kompan od M4 TEAM niggasss, rudy kojot phe
Sikora - Jego tu nie mogło zabraknąć, oooo zalatuje od niego klimatem
Hadzu - Dobry ziomek,
Daniel - błagał żebym go tu wymienił wiec się pojawił
I jeszcze moja postać z groszków Phe!

(To wszystko jeszcze dokończę jutrooo)
Teraz osoby z którymi grałem i takie tam
Wiktor - Młody chłopaczyna który uczy się dopiero życia(Nie taki głupi na jakiego wygląda)
Laker - Ziomek nad ziomkami, Długa gra i to zajebista szkoda że zostawił to wszystko za sobą
Maju king - no nie chce mi się rozmieniać na drobne bo już ta godzina, ale przegrałem z nim trochę wiec zasługuje tu być
Rasti - Em śmiech, fajnie odwalanie czasami oraz fajna gra pomiędzy naszymi organizacjami (To troche starsze czasy)
Krecik - em o no nie wiem co napisać, a nie chce się powtarzać
Blitzer/tampon śmierci - eh to było już tak dawno że nie pamiętam na jaki sposób odwalaliśmy phe
Tazuki - Eh, dręczył mnie tyle czasu że mój ty boże
Smrodol - Prawdziwy rajdowiec nie ma to jak wjechać cipachem prosto w ściane
Anka - Eh tyle razy się fochala że nie zliczę tego ;(
Golden - Em, NIE WIE CO JEST LEPSZE A OCZYWISTE JEST TO ZE KEBAB NA GRUBYM CIEŚCIE
Pain - (cenzura)a tak zabawnej osoby to jeszcze nigdy nie znałem, umie cisnąc beke z kiepskich dni
Arcon - O interesy z tym panem to czysta przyjemność, tyle m4 miałem od niego że łeee
Ahmed - Grałem u niego w gangu i było zajebiście, prawdziwy czarnuch z klimatem
Lebron - Zbyt narwany ziomek,
Pitbul - Granie z nim W gangu Miodzio, potem w jego mafi też zajebiście spędzony czas
Mucza - no stary ziomek nie raz byłą spina z nim hehe
Davrox - git malina, fajnie sie z nim grało i gadało
Paweł - no cóż inteligenty to on nie jest ale cóż poradzić ;p
Jeszcze pare osob musze przemyśleć jak to napisać
Jak kogoś tu nie wpisałem, niech sie nie przejmuje dopracuje ten temacik dla wszystkich.
Użytkownik P4CM4N edytował ten post 06/01/2016 - 12:18

Temat jest zamknięty