https://www.youtube.com/watch?v=iVCKMAoOHT4
Co myślicie o tym kawałku? Ja osobiście jestem biernie nastawiony do ich kontrowersyjnej twórczości.
Użytkownik Grego edytował ten post 06/03/2015 - 14:56

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=iVCKMAoOHT4
Co myślicie o tym kawałku? Ja osobiście jestem biernie nastawiony do ich kontrowersyjnej twórczości.
Użytkownik Grego edytował ten post 06/03/2015 - 14:56
popek umie się bawić rapem i mu to wychodzi, propsuje go.
Popek sie nie pierdoli w akcji i bawi sie tym co robi.
Fajna nuta! Zajebista, "siedze wkurwiony w kradzionej furze, od kokainy mam zatkany nos"
Niech pokazują jak się bawi w Londynie.
Popek na propsie, widać że fajnie bawi się muzyką.
KOZAK, Popek mistrzu.
Popek gangster.
Fani tańczą najebani
fajny kawałek.
Borixon od 10 lat ta sama nawijka, Popek (nie wierze, że to pisze) - Kurwa dobry jest ten typ. Robert M nie pozdrawiam za akcje z wodą mineralną!
Jakby wyciąć Borixona to by było miodnie.
Fajny kawałek.
to jest mój mistrzu. Nie wchodzę tu często, a lajków już prawie nie daje, ale za to Ci akurat dam!
Konkret jakich mało. Oczywiście propsuje cały gang !
Co jak co, ale połączenie Popka i Borixona to dobra rzecz, jaka wyszła na rynku muzycznym. Jakby zamiast Roberta był Matheo - byłby sztosik.
Moim skromnym zdaniem twórczość Popka wygrała cały 2014rok poprzez jego single, które z dystansem do środowiska odniosły ogromny sukces. Obecna twórczość nie jest rapem, a coś w rodzaju muzyki rozrywkowej. I to jest coś nowego.
Borygo ciągle nawija o tych swoich papierosach i o podejrzanych typach - to fakt, ale przyjemnie się tego słucha przy tego typu połączeniach. Cała ostatni płyta, New Bad Life, była bogata w dobre utwory. Niby monotonne, ale przy produkcji (a nawet i wokalu) Matheo wyszedł dość dobry album. Myślę, że nasi Albańczycy mogą wyprodukować hity nadchodzącego lata, tak jak - wcześniej wspomniany - Popek rok temu.
Zastanawiam się nad zakupem preordera.
Użytkownik aifam edytował ten post 09/03/2015 - 23:27
Nie ma co popek cały czas na propsie. Alibaba też nutki kleiii Mrrr... Zajebista nutka - Ile razy przeleciało to przez moje uszy!
//spk
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
Yamamoto-kaiNapisany przez littlewheezy, 02/08/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
GÓRĄ TY - GOLEC uORKIESTRA & GROMEE feat. BEDOESNapisany przez Don Kubi, 20/06/2019 |
|
|
||
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Organizacje przestępcze →
Prezentacje grup →
SINNERSNapisany przez Jakuubson, 18/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Popek & Klara Sienkiewicz - Miłosny list do muzykiNapisany przez Strangerr6y, 25/04/2019 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
Gangsta packNapisany przez Virusek, 04/03/2019 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych