Chyba jestes jeszcze za młody na podejmowanie decyzji a to czy będziesz jeździł z kaskiem czy nie pozostaw rodzicom do wyboru.
http://bi.gazeta.pl/.../87304fb22a.jpg

Popularny
Chyba jestes jeszcze za młody na podejmowanie decyzji a to czy będziesz jeździł z kaskiem czy nie pozostaw rodzicom do wyboru.
http://bi.gazeta.pl/.../87304fb22a.jpg
Jeżdzę bez kasku jakieś 3 lata i nic mi nie jest, jak zaczynałem to zakładałem jedynie kask.

Popularny
Co do tej roboty: zapierdalanie w polu 10 godzin za taki hajs nie jest złe, ale czy dasz radę?
Co do tej roboty: za(cenzura)anie w polu 10 godzin za taki hajs nie jest złe, ale czy dasz radę?
No a nie ? (PS: Kiedy wkroczyło dawanie minusu a nie plusu za komentarz ?)

Popularny
Osobiście wybrał bym 1, chociaż jest wiele prac zamiast tych trzech.
No a nie ? (PS: Kiedy wkroczyło dawanie minusu a nie plusu za komentarz ?)
Może z dwa dni temu.
Jak chcesz zarobić to musisz za(cenzura)ac. Nie ma łatwo. Wiem co to jest praca w polu bo co rok na wakacje przez 2 miesiące właśnie tak sobie dorabiam. Ale co zrobisz, jeśli chcesz mieć hajs.
Mówisz,że "trzeba zapierdalać,nie ma łatwo",przypadkiem jest mój Brat,gdzie zapierdzielał na truskawki,wiśnie,czereśnie,i tak w kółko...a dziś mieszka w Anglii,ma pracę itd.
Teraz ode mnie,miałem mało hasju,więc przez cały sierpień zapieprzałem,też na truskawki,wiśnie oraz na czereśnie,żeby coś tam było,ale zawsze możesz wyjechać (jak mówiłem) do Anglii,gdzie łatwo znależć robotę,tylko pracować z Hindusami,Czarnuchami(bez obrazy) i z Anglikami jest inaczej niż w Polsce.
Mówisz,że "trzeba za(cenzura)ać,nie ma łatwo",przypadkiem jest mój Brat,gdzie zapierdzielał na truskawki,wiśnie,czereśnie,i tak w kółko...a dziś mieszka w Anglii,ma pracę itd.
Teraz ode mnie,miałem mało hasju,więc przez cały sierpień zapieprzałem,też na truskawki,wiśnie oraz na czereśnie,żeby coś tam było,ale zawsze możesz wyjechać (jak mówiłem) do Anglii,gdzie łatwo znależć robotę,tylko pracować z Hindusami,Czarnuchami(bez obrazy) i z Anglikami jest inaczej niż w Polsce.
Ja tam będę pracował z 3-4 osobami i 1/2 znajomym.
Refresh!!!
Jeżdzę bez kasku jakieś 3 lata i nic mi nie jest, jak zaczynałem to zakładałem jedynie kask.
Coś mówiłeś ? Ja nie zamierzam jeździć po skałach skuterem, tylko po asfalcie i polach. Jeezuuu ;o
Jesteś typowym dzieckiem, które myśli, że jest nieśmiertelne i jeśli do tej pory nic Ci się nie stało, to nigdy Ci się nic nie stanie. Zobaczymy, co powiesz po pierwszej wywrotce w której zdrowo przy(cenzura)isz głową w ziemię. Ale wtedy już będzie za pozno na ubieranie kasku.
Tak dodatkowo, to jeżdząc tam będę miał kask, dzieciaku.
Asfalt i pole zrobi Ci taką samą dziurę w bańce jak skały. Nie wiedziałem, że doczekam czasów gdy 12 latek będzie cisnął kogoś od dzieciaków.Coś mówiłeś ? Ja nie zamierzam jeździć po skałach skuterem, tylko po asfalcie i polach. Jeezuuu ;o
Tak dodatkowo, to jeżdząc tam będę miał kask, dzieciaku.
Asfalt i pole zrobi Ci taką samą dziurę w bańce jak skały. Nie wiedziałem, że doczekam czasów gdy 12 latek będzie cisnął kogoś od dzieciaków.
Asfalt i pole zrobi Ci taką samą dziurę w bańce jak skały. Nie wiedziałem, że doczekam czasów gdy 12 latek będzie cisnął kogoś od dzieciaków.
Jeśli uprzejmie już stwierdzę - nie zauważyłeś że napisałem że BĘDĘ MIAŁ KURWA MAĆ KASK to wreszcie skończ.
Jeśli uprzejmie już stwierdzę - nie zauważyłeś że napisałem że BĘDĘ MIAŁ KURWA MAĆ KASK to wreszcie skończ.
Pamiętaj, na bezpieczeństwie nigdy się nie oszczędza. Jeżeli będziesz rozglądał się za kaskiem to nie kupuj taniego z rynku za około 50zł. Wraz z kumplem kupiliśmy taki kask i przeprowadziliśmy mały test. Jak się okazało po uderzeniu prętem w skorupę zrobiła się wgniotka i w jednym miejscu kask pękł. Wyściółka była zrobiona z taniego materiału, który nie był wart swoich pieniędzy, poza tym był bardzo niewygodny. Od siebie mogę polecić firmę LS2, HJC bądź NAXA.
w polu jak najbardziej.
W co wy wierzycie, że 12 letni dziecko wpuszczą na pole na 10 godzin? Jak policja przyłapie to rozprawa w sądzie i zapłacą x3 razy więcej niż jemu za 10 h harówy, podrośnij, nie dla Ciebie taka praca. Jak dla Ciebie sprzątanie domu to harówa, to na polu to jest istne piekło.
Wybrałbym prace numer 1. nie jest to aż taka bardzo "męczarnia"
1 i 2 praca była by najlepszym rozwiazaniem ale strasznie meczace, a motor moim zdaniem pierwszy biegowy to tzr lub jakas aprilka
Ja bym wybrał w domu, zawsze jak chociażby zachorujesz czy coś, można odpuścić. A wiadomo rodzic to może i dodatkowy "napiwek" sypnie.
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
Obornik i Orka 2016 | Rozrzutnik Czarna Białostocka! | Ursus C-330!Napisany przez świnka morska , 05/02/2017 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Strategie, The Sims i inne →
Gry w których jeździ się crossami, enduro.Napisany przez TheSnajper, 21/04/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Takie tam... Śmieszki z Youtube.Napisany przez Kontrabanda, 25/02/2015 |
|
|
||
![]() |
[Problem]Usuniecie pracownikow.Napisany przez ISSillusion, 30/12/2014 |
|