Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Którą prace wybrać, jaką pojemność motocykla, ile mnie to wyniesie ?

pole zapierdzie wtf cross

• Please log in to reply
57 odpowiedzi w tym temacie

#41 Brodziaty — 548 08/03/2015 - 17:26

Brodziaty
  • Gracz

*
Popularny

Chyba jestes jeszcze za młody na podejmowanie decyzji a to czy będziesz jeździł z kaskiem czy nie pozostaw rodzicom do wyboru.

http://bi.gazeta.pl/.../87304fb22a.jpg

• Do góry
    • 5

#42 TheSnajper — 11 08/03/2015 - 19:26

TheSnajper
  • Gracz

Chyba jestes jeszcze za młody na podejmowanie decyzji a to czy będziesz jeździł z kaskiem czy nie pozostaw rodzicom do wyboru.

http://bi.gazeta.pl/.../87304fb22a.jpg

Jeżdzę bez kasku jakieś 3 lata i nic mi nie jest, jak zaczynałem to zakładałem jedynie kask.

• Do góry
    • 1

#43 Blackelele — 320 08/03/2015 - 23:31

Blackelele
  • Gracz

*
Popularny

Co do tej roboty: zapierdalanie w polu 10 godzin za taki hajs nie jest złe, ale czy dasz radę?

• Do góry
    • 3

#44 TheSnajper — 11 09/03/2015 - 15:23

TheSnajper
  • Gracz

Co do tej roboty: za(cenzura)anie w polu 10 godzin za taki hajs nie jest złe, ale czy dasz radę?

No a nie ?  (PS: Kiedy wkroczyło dawanie minusu a nie plusu za komentarz ?)

• Do góry
    • 1

#45 Lutuś — 38 09/03/2015 - 15:37

Lutuś
  • Gracz

*
Popularny

Osobiście wybrał bym 1, chociaż jest wiele prac zamiast tych trzech. :P

No a nie ?  (PS: Kiedy wkroczyło dawanie minusu a nie plusu za komentarz ?)

Może z dwa dni temu. :)

• Do góry
    • 3

#46 Cruncer — 88 09/03/2015 - 16:41

Cruncer
  • Gracz

Jak chcesz zarobić to musisz za(cenzura)ac. Nie ma łatwo. Wiem co to jest praca w polu bo co rok na wakacje przez 2 miesiące właśnie tak sobie dorabiam. Ale co zrobisz, jeśli chcesz mieć hajs.

Mówisz,że "trzeba zapierdalać,nie ma łatwo",przypadkiem jest mój Brat,gdzie zapierdzielał na truskawki,wiśnie,czereśnie,i tak w kółko...a dziś mieszka w Anglii,ma pracę itd.

Teraz ode mnie,miałem mało hasju,więc przez cały sierpień zapieprzałem,też na truskawki,wiśnie oraz na czereśnie,żeby coś tam było,ale zawsze możesz wyjechać (jak mówiłem) do Anglii,gdzie łatwo znależć robotę,tylko pracować z Hindusami,Czarnuchami(bez obrazy) i z Anglikami jest inaczej niż w Polsce.

• Do góry
    • 0

#47 TheSnajper — 11 10/03/2015 - 14:31

TheSnajper
  • Gracz

Mówisz,że "trzeba za(cenzura)ać,nie ma łatwo",przypadkiem jest mój Brat,gdzie zapierdzielał na truskawki,wiśnie,czereśnie,i tak w kółko...a dziś mieszka w Anglii,ma pracę itd.

Teraz ode mnie,miałem mało hasju,więc przez cały sierpień zapieprzałem,też na truskawki,wiśnie oraz na czereśnie,żeby coś tam było,ale zawsze możesz wyjechać (jak mówiłem) do Anglii,gdzie łatwo znależć robotę,tylko pracować z Hindusami,Czarnuchami(bez obrazy) i z Anglikami jest inaczej niż w Polsce.

Ja tam będę pracował z 3-4 osobami i 1/2 znajomym.

• Do góry
    • 2

#48 TheSnajper — 11 11/03/2015 - 20:11

TheSnajper
  • Gracz

Refresh!!!

• Do góry
    • 0

#49 don fleeboy — 222 11/03/2015 - 22:55

don fleeboy
  • Gracz

Jeżdzę bez kasku jakieś 3 lata i nic mi nie jest, jak zaczynałem to zakładałem jedynie kask.

Jesteś typowym dzieckiem, które myśli, że jest nieśmiertelne i jeśli do tej pory nic Ci się nie stało, to nigdy Ci się nic nie stanie. Zobaczymy, co powiesz po pierwszej wywrotce w której zdrowo przypierdolisz głową w ziemię. Ale wtedy już będzie za pozno na ubieranie kasku.
  • Do góry
    • 0

#50 TheSnajper — 11 12/03/2015 - 14:13

TheSnajper
  • Gracz

Coś mówiłeś ? Ja nie zamierzam jeździć po skałach skuterem, tylko po asfalcie i polach. Jeezuuu ;o

Jesteś typowym dzieckiem, które myśli, że jest nieśmiertelne i jeśli do tej pory nic Ci się nie stało, to nigdy Ci się nic nie stanie. Zobaczymy, co powiesz po pierwszej wywrotce w której zdrowo przy(cenzura)isz głową w ziemię. Ale wtedy już będzie za pozno na ubieranie kasku.

Tak dodatkowo, to jeżdząc tam będę miał kask, dzieciaku.

• Do góry
    • 2

#51 don fleeboy — 222 12/03/2015 - 14:30

don fleeboy
  • Gracz

Coś mówiłeś ? Ja nie zamierzam jeździć po skałach skuterem, tylko po asfalcie i polach. Jeezuuu ;o

Tak dodatkowo, to jeżdząc tam będę miał kask, dzieciaku.

Asfalt i pole zrobi Ci taką samą dziurę w bańce jak skały. Nie wiedziałem, że doczekam czasów gdy 12 latek będzie cisnął kogoś od dzieciaków. :D
  • Do góry
    • -3

#52 TheSnajper — 11 12/03/2015 - 15:09

TheSnajper
  • Gracz

Asfalt i pole zrobi Ci taką samą dziurę w bańce jak skały. Nie wiedziałem, że doczekam czasów gdy 12 latek będzie cisnął kogoś od dzieciaków. :D

Jeśli uprzejmie już stwierdzę - nie zauważyłeś że napisałem że BĘDĘ MIAŁ KURWA MAĆ KASK to wreszcie skończ.

• Do góry
    • -2

#53 Śmiechol — 53 13/06/2015 - 21:49

Śmiechol
  • Zbanowani

Jeśli uprzejmie już stwierdzę - nie zauważyłeś że napisałem że BĘDĘ MIAŁ KURWA MAĆ KASK to wreszcie skończ.

Pamiętaj, na bezpieczeństwie nigdy się nie oszczędza. Jeżeli będziesz rozglądał się za kaskiem to nie kupuj taniego z rynku za około 50zł. Wraz z kumplem kupiliśmy taki kask i przeprowadziliśmy mały test. Jak się okazało po uderzeniu prętem w skorupę zrobiła się wgniotka i w jednym miejscu kask pękł. Wyściółka była zrobiona z taniego materiału, który nie był wart swoich pieniędzy, poza tym był bardzo niewygodny. Od siebie mogę polecić firmę LS2, HJC bądź NAXA.

• Do góry
    • 0

#54 Reident — 280 27/07/2015 - 13:25

Reident
  • Gracz

w polu jak najbardziej.

• Do góry
    • 0

#55 GruBy Shina — 159 01/08/2015 - 06:53

GruBy Shina
  • Gracz

W co wy wierzycie, że 12 letni dziecko wpuszczą na pole na 10 godzin? Jak policja przyłapie to rozprawa w sądzie i zapłacą x3 razy więcej niż jemu za 10 h harówy, podrośnij, nie dla Ciebie taka praca. Jak dla Ciebie sprzątanie domu to harówa, to na polu to jest istne piekło.

• Do góry
    • 0

#56 Gracz_ — 28 01/08/2015 - 11:30

Gracz_
  • Gracz

Wybrałbym prace numer 1. nie jest to aż taka bardzo  "męczarnia"

• Do góry
    • 0

#57 BigSmoke16 — 29 02/08/2015 - 14:46

BigSmoke16
  • Gracz

1 i 2 praca była by najlepszym rozwiazaniem ale strasznie meczace, a motor moim zdaniem pierwszy biegowy to tzr lub jakas aprilka

• Do góry
    • 0

#58 __BadBoy__ — 9 02/08/2015 - 14:56

__BadBoy__
  • Gracz

Ja bym wybrał w domu, zawsze jak chociażby zachorujesz czy coś, można odpuścić. A wiadomo rodzic to może i dodatkowy "napiwek" sypnie.

Racja ale więcej zarobisz (chyba) poza domem
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: pole, zapierdzie, wtf, cross

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych