Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Dustin Bobrov

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Trusii588 24/02/2015 - 11:54

Trusii
  • Gracz

*
Popularny

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...134172-stefanp/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Dustin Bobrov

Opis sytuacji: Nie ma co się rozpisywać, zwykła interakcja gracza z Los Santos Police Departament, gdy chciałem zabrać mu nóż, coś tam napisał na kropie i dał /q.

Nie chce odgrywać z nim za chamstwo podczas gry.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 3

#2 Chróstek1093 24/02/2015 - 12:18

Chróstek
  • Gracz

Poinformuj go o skardze - niech się wypowie :)

• Do góry
    • 0

#3 Trusii588 24/02/2015 - 12:41

Trusii
  • Gracz

Poinformowany

Spoiler

• Do góry
    • 0

#4 stefanp-8 24/02/2015 - 12:51

stefanp
  • Gracz

No a więc  nie zaatakowałem nikogo nożem, tylko spytałem się czy go kupi, gracz który chciał mnie zaaresztować odegrał ładnie akcję ja uciekłem, on mnie znalazł, jeszcze przed Orange Gym nie mogłem wsiąść do pojazdu nie wiem czemu, i każdy mnie na kropce wyzywał, no ale po zrespawnowaniu pojazdu mogłem wsiąść do pojazdu, gracz nie wiadomo czemu nigdzie nie napisał w żadnym odegraniu /do Udane? Więc nie chciało mi się po prostu grać z takim człowiekiem, więc dałem /q i tyle ponieważ pomyślałem że nie mam po co z nim odgrywać.

• Do góry
    • 1

#5 Papryk582 24/02/2015 - 12:59

Papryk
  • Gracz
Nie jestem powiązany konretnie z tą sytuacją, ale z ów delikwentem, Dustinem Bobrov'em. Otóż nie raz widziałem jak używał w Tytanie komendy /bilard, by potem bić innych tym kijem bez odegrania, z tego co wiem to używanie kijaszka z bilarda do bicia jest zabronione.

To tyle, jeżeli ten post nie przydał się, proszę o jego usunięcie bez warnpointów, chciałem tylko pomóc. :)
  • Do góry
    • 2

#6 xAlicja192 24/02/2015 - 13:35

xAlicja
  • Gracz

Jeżeli mój post tutaj nic nie wniesie to proszę o jego usunięcie.

Ów oskarżony atakował wiele osób za pomocą tego noża, w tym mnie, gdy pojechałam na akcje MRC.

Odegrałam, że się bronie, złapałam go, wezwałam LSPD, ale jak Ci przyszli to ten po prostu sobie uciekł.

Spoiler

Użytkownik xAlicja edytował ten post 24/02/2015 - 13:42

• Do góry
    • 1

#7 Truskawka30312 24/02/2015 - 13:42

Truskawka303
  • Gracz

Nie Jestem powiązana akurat z tą akcją,ale o 13 z minutami była kolejna sytuacja w Bvr wymuszanie akcji,przeprowadzam akcje z opatrunkami znowu podchodzi i wbija po raz kolejny nóż.Potem atakował ponownie Kogoś innego i latał za Nim z nożem.

Nie Jestem powiązana kolejna sytuacja w Bvr wymuszanie akcji,przeprowadzam akcje z opatrunkami znowu podchodzi i wbija po raz kolejny nóż.Potem atakował ponownie Kogoś innego i latał za Nim z nożem.

Użytkownik Truskawka303 edytował ten post 24/02/2015 - 13:44

• Do góry
    • 0

#8 Trusii588 24/02/2015 - 13:46

Trusii
  • Gracz

To co dostałem na PW od osoby:

Czesc. Nie bede pisal w skardze, ale w dniu wczorajszym tez mielismy problem z owym graczem. Najpierw MRC sie z nim uzeralo bo uskutecznial terminatora i zadzgal pol los santos dpo czym jak podjechalem na wezwanie to zaczal na mnie odgrywac ze mi podzyna garrdlo co mu sie nie udalo bo mial przezmniE i jedneho z medykow MRC dzwignie. Po wezwaniu na /d lspd przyjechal Mike Lewis a owa osoba wymusila kicja wchodzac do auta jak koles zamykal.

Myślę że wynik będzie jaki mu się należy. :)

Czesc. Nie bede pisal w skardze, ale w dniu wczorajszym tez mielismy problem z owym graczem. Najpierw MRC sie z nim uzeralo bo uskutecznial terminatora i zadzgal pol los santos dpo czym jak podjechalem na wezwanie to zaczal na mnie odgrywac ze mi podzyna garrdlo co mu sie nie udalo bo mial przezmniE i jedneho z medykow MRC dzwignie. Po wezwaniu na /d lspd przyjechal Mike Lewis a owa osoba wymusila kicja wchodzac do auta jak koles zamykal.

Nie pytałem gdyż uciekłeś raz od akcji RP (nie mam ss'a) gdy siedziałem na Tobie a Ty sobie wstałeś i uciekłeś. Do tego pomagało mi kilka osób w wpakowaniu Cie do premiera tak więc też nie widzę tutaj powodu do dania /q. Przykro mi, dałeś /q tak więc licz się z konsekwencjami.

Użytkownik NighTex edytował ten post 24/02/2015 - 13:47

• Do góry
    • 0

#9 Mickeey118 24/02/2015 - 13:47

Mickeey
  • Gracz

Nie jestem powiązany konretnie z tą sytuacją, ale z ów delikwentem, Dustinem Bobrov'em. Otóż nie raz widziałem jak używał w Tytanie komendy /bilard, by potem bić innych tym kijem bez odegrania, z tego co wiem to używanie kijaszka z bilarda do bicia jest zabronione.

To tyle, jeżeli ten post nie przydał się, proszę o jego usunięcie bez warnpointów, chciałem tylko pomóc. :)

Też nie jestem powiązany ze skargą, ale jeżeli chodzi o post tego ziomeczka - spotkałem się z taką samą sytuacją w bel visto, tak samo wpisał sobie /bilard i zaczął bić każdego tym kijem - potem jeszcze jakieś odwalanie było - niestety nie mam żadnych ss'ów.

• Do góry
    • 0

#10 RafcioZG42 24/02/2015 - 13:54

RafcioZG
  • Gracz

Przepraszam za to że piszę tutaj, mimo iż nie jestem powiązany bezpośrednio ze skargą, ale chciałbym potwierdzić terminatorstwo oskarżonego. Wczoraj, gdy naprawiałem kumplowi auto na stacji centrum, osobnik ten podszedł do mnie i bez żadnego powodu odegrał dźganie z noża w brzuch. Kiedy z kumplem odgrywaliśmy na nim że go obezwładniamy i pierzemy po mordzie, ten jak gdyby nigdy nic sobie pobiegł. Dosłownie chwilę później odgrywał na innym graczu że wbija nóż w jego ciało i krzyczy ''dawaj hajs''. SS nie mam, ale wszystko jest w logach. Jeśli wypowiedź nie wnosi nic do tematu proszę usunąć post.

Użytkownik RafcioZG edytował ten post 24/02/2015 - 13:54

• Do góry
    • 0

#11 Trusii588 24/02/2015 - 14:15

Trusii
  • Gracz

Kolejna wiadomość na PW. (w razie czego mogę pokazać SS'y że dostaje te wiadomości)

Nie będę teżpisał w skardze, problem jest taki że typek powinien wylecieć z BANEM, jakieś 10 minut temu na I-wood łaził z nożem i okładał wszystko co się rusza, robił NJ na każdym i na czacie ciągle ten sam tekst: ZNASZ NAZWISKO "MCKENZIE" JAK TAK TO MI GO WSKASZ

• Do góry
    • 0

#12 Chróstek1093 24/02/2015 - 14:45

Chróstek
  • Gracz

Dustin Bobrov - blokada postaci - /q podczas akcji RP.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych