Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do Bartosza Misiaka] Systemowe AJ'ty za VGoda.

vgod system

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kieł Od Wersalki17 17/02/2015 - 19:01

Kieł Od Wersalki
  • Gracz

Witam, na wstępie wyznam, że do napisania tego tematu namówił mnie Arsen, a więc jak w Tytule chodzi o niesłuszne AJ od systemu, a co za tym idzie Bartosz zaczął dawać blokady pojazdów osobom które otrzymały wpis owej kary, lub ich kilka, mógłbym się tym nie przejąć i odczekać kare, ale stawka jest wysoka, ponieważ blokady zaczynają się od dwóch miesięcy do trzech a nawet i czterech z Blokadą Prowadzenia pojazdów, Wątpię aby Ci wszyscy którzy otrzymali Admin Jaila od systemu na prawdę posiadali V-Gody, nawet gdy rozmawiałem o tym w grze z Arsenem to PD dostał AJ właśnie za VGoda, więc apeluje do Ciebie Bartku, czy jest możliwość pościągania tych blokad, bo tak właściwie to są one nie słuszne...

Proszę wszystkich którzy dostali owe wpisy o wypowiedzenie się, i opisanie okoliczności w których to zaszło. :)

• Do góry
    • 0

#2 queenbee163 17/02/2015 - 19:25

queenbee
  • Gracz

*
Popularny

Witam, ja też dostałam AJ'ota za 'Vgoda' do pewnego czasu nie wiedziałam co to jest ale jak jechałam po prostej na autostradzie i nagle dostałam AJ'ota za Vgoda postanowiłam wejść na Youtube i sprawdzić co to tak naprawdę jest. Ja nic takiego nie mam i nie będę mieć bo to niszczy grę graczy jak i moją Ci gracze co grają z rana i jeżdżą na speed hacku jak nie ma GM'a po centrum to im nic się nie dzieje, wjedzie w Ciebie taki typek i problem bo auto rozwalone i trzeba naprawiać, ehh - Nie wiem czemu mam tą blokadę aut ale to nie fair dostałam blokadę za nic i teraz czekać miesiąc.

• Do góry
    • 3

#3 TheSnajper11 17/02/2015 - 19:30

TheSnajper
  • Gracz

Ja tak miałem, jak miałem jeszcze faggio, pojechałem z kumplem na Mouth Chilliad, chcieliśmy coś odegrać, a ja spadłem przez przypadek z góry, i naliczyło mi AJ za speedhack, śmiałem się IC że mam lpg w skuterku, a ziomek IC pękał ze śmiechu na kropce bo przypomniało mu się, że jako LPG jest nitro (dla ukrycia xd) a ja że mam lpg w faggio, a dostałem za speedhacka, no cóż - lepiej dla mnie za tego 1 aj bo nie zepsuło motorku, i nie dostałem bw po zeskoku, ok 700+ wyszedłem za tego jaila, przydatna sprawa jeżeli ktoś spada z góry tak jak je kiedyś...Przypadek, ale uratował mnie jedynie AJ :P

• Do góry
    • 0

#4 LegendarnyMC13 17/02/2015 - 19:47

LegendarnyMC
  • Gracz

W moim przypadku było tak że jechałem sobie fajnie w stronę centrum, prawdopodobnie wtedy już złapałem laga i z nikąd kara systemowa. Za chwile dochodzą do mnie wiadomości na /w że wbiłem się w jakiegoś gracza i cały czas parłem do przodu. No cóż.

• Do góry
    • 0

#5 Oezu 2426 17/02/2015 - 19:58

Oezu
  • Gracz

Bartek jest przekonany, że anty-cheat nie posiada luk, używa się go tutaj od dłuższego czasu i samoczynnie nie karał bez powodów. Gram tu dwa lata, często zdarzały mi się lagi i spadki FPS, ale nigdy nie miałem podobnego wpisu od systemu czy któregokolwiek członka ekipy. Skoro dostaliście takie kary, w dodatku kilka razy z rzędu to musi być coś na rzeczy.

Użytkownik Oezu edytował ten post 17/02/2015 - 19:58

• Do góry
    • 1

#6 Kieł Od Wersalki17 17/02/2015 - 20:16

Kieł Od Wersalki
  • Gracz

Myślisz, że ryzykował bym konto oraz postać banem grając już tutaj taki czas? ryzykować cały majątek który zdobyłem przez wiele godzin gry? nie używam żadnego V-Goda, ponieważ jest to najbardziej wykrywalny czit, uderzysz w kogoś, ktoś zrobi filmik lub screena i siemano... nie jestem niczemu winien.

• Do góry
    • 0

#7 Verter 1514 17/02/2015 - 20:25

Verter
  • Gracz

Bartek jest przekonany, że anty-cheat nie posiada luk, używa się go tutaj od dłuższego czasu i samoczynnie nie karał bez powodów. Gram tu dwa lata, często zdarzały mi się lagi i spadki FPS, ale nigdy nie miałem podobnego wpisu od systemu czy któregokolwiek członka ekipy. Skoro dostaliście takie kary, w dodatku kilka razy z rzędu to musi być coś na rzeczy.

Dokładnie. Chociaż wiesz co Oezu, raz miałem sytuacje że na strasznych lagach pojechał na Idlewood, strąciłem Rukola, Nunakowi rozwaliłem całe Banshee i wybuchła stacja, ja w końcu jak zauważyłem że nic mi się nie rusza dałem /qs wchodzę a tu siedem typa do mnie z mordą. No ale cóż, widać było że to lagi a nie jakiś VGOD, mimo że mi się nic nie stało. Synchronizacja sampa działa w sposób oczywisty, Ty masz lagi wychodzisz na plus, nie masz jesteś zawszę winny.

• Do góry
    • 0

#8 Oezu 2426 17/02/2015 - 20:29

Oezu
  • Gracz

Myślisz, że ryzykował bym konto oraz postać banem grając już tutaj taki czas? ryzykować cały majątek który zdobyłem przez wiele godzin gry? nie używam żadnego V-Goda, ponieważ jest to najbardziej wykrywalny czit, uderzysz w kogoś, ktoś zrobi filmik lub screena i siemano... nie jestem niczemu winien.

Były przypadki, gdzie gracze z większymi majątkami dopuszczali się takich wybryków. Po za tym czego ty się spodziewasz skoro z Twoich logów można napisać książkę.

Użytkownik Oezu edytował ten post 17/02/2015 - 20:33

• Do góry
    • 0

#9 Kieł Od Wersalki17 17/02/2015 - 20:57

Kieł Od Wersalki
  • Gracz

Możesz mi zarzucić Obrazę OOC, /yo przez drzwi czy ESC podczas bójki, ale nie zarzucaj mi czegoś czego nie zrobiłem, jedyna moja linia obrony to taka, iż przed godziną 15, bo o tej dostałem kare, można dostrzec w logach, że zderzyłem się Freewayem i zleciało mi HP z motoru, tylko tym mogę się bronić na tą chwile, bo przecież Osobie o takiej kartotece nie można zaufać, prawda? jeszcze ta Apelacja z banem za czitowanie, słabo to wygląda :)

• Do góry
    • 0

#10 Karol1293 17/02/2015 - 22:27

Karol
  • Gracz

Nie. Następny wniosek tego typu będzie równoznaczny z trzymiesięczną blokadą za kłamanie. :) 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: vgod, system

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych