Witam serdecznie.
Wyjaśnię skromnie moją sytuację jaka mnie spotkała. Grając pod panelem bloods, około roku temu moja postać Mickel Lavorrteux
została zabita przez pseudolidera, który był zwykłym odwalaczem (dr0gs). Grając hoodgame jak zawsze siedzieliśmy na skejpie i
śmialiśmy się ze wszystkiego. Nie pamiętam już dokładnie ale koło godziny 23-24 wbił nijaki "dr0gs"(nie znam globala, nie można go
znaleźć), który prawdopodobnie sprzedał konto i wszedł na niego jakiś odwalacz, który wpadł na kwadrat, wybił każdego z ak47 i po kolei wbijał CK z dopiskiem: Blood out. Oczywiście były jakieś skargi na niego, ja z nerwów skończyłem z grą. Po tym czasie koledzy nadal grają i wołają mnie abym wrócił coś do gry. Wiadomo jak każdy, nikt nie lubi zaczynać od początku, gdzie ma się na postaci troszkę pieniędzy, jakieś pojazdy... Mam prawo tak więc apeluję, może ktoś z zarządu zrozumie moją sytuację i coś z tym zrobi. Mam kilku świadków tego zdarzenia, którzy również mogą się wypowiedzieć w sprawie tej sytuacji, jak to wyglądało. Proszę Bartoszu o rozpatrzenie i wydanie werdyktu. Przypomnę, że jestem doświadczonym graczem, prowadziłem kilka projektów i wiem na czym to polega. Myślę że przyda się ktoś taki jak ja na wasz serwer.
PS: Dodam, że organizacje w tamtych czasach nie polegały na zarobku z ck, była ogarnięta i była dość długo, tak więc to była tylko i wyłącznie sprzedaż konta.
Pozdrawiam i dobrej nocy. Sewciooo
Użytkownik Sewcio edytował ten post 09/02/2015 - 00:39

Temat jest zamknięty