Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do Bartosza Misiaka]Nadanie CK przed odwalacza.

odwalacz wbija bez powodu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sewcio108 09/02/2015 - 00:36

Sewcio
  • Gracz

*
Popularny

Witam serdecznie.

Wyjaśnię skromnie moją sytuację jaka mnie spotkała. Grając pod panelem bloods, około roku temu moja postać Mickel Lavorrteux 

została zabita przez pseudolidera, który był zwykłym odwalaczem (dr0gs). Grając hoodgame jak zawsze siedzieliśmy na skejpie i 

śmialiśmy się ze wszystkiego. Nie pamiętam już dokładnie ale koło godziny 23-24 wbił nijaki "dr0gs"(nie znam globala, nie można go

znaleźć), który prawdopodobnie sprzedał konto i wszedł na niego jakiś odwalacz, który wpadł na kwadrat, wybił każdego z ak47 i po kolei wbijał CK z dopiskiem: Blood out. Oczywiście były jakieś skargi na niego, ja z nerwów skończyłem z grą. Po tym czasie koledzy nadal grają i wołają mnie abym wrócił coś do gry. Wiadomo jak każdy, nikt nie lubi zaczynać od początku, gdzie ma się na postaci troszkę pieniędzy, jakieś pojazdy... Mam prawo tak więc apeluję, może ktoś z zarządu zrozumie moją sytuację i coś z tym zrobi. Mam kilku świadków tego zdarzenia, którzy również mogą się wypowiedzieć w sprawie tej sytuacji, jak to wyglądało. Proszę Bartoszu o rozpatrzenie i wydanie werdyktu. Przypomnę, że jestem doświadczonym graczem, prowadziłem kilka projektów i wiem na czym to polega. Myślę że przyda się ktoś taki jak ja na wasz serwer.

PS: Dodam, że organizacje w tamtych czasach nie polegały na zarobku z ck, była ogarnięta i była dość długo, tak więc to była tylko i wyłącznie sprzedaż konta.

Pozdrawiam i dobrej nocy. Sewciooo

Użytkownik Sewcio edytował ten post 09/02/2015 - 00:39

• Do góry
    • 10

#2 Pr0 Gamer X361 09/02/2015 - 00:44

Pr0 Gamer X
  • Gracz

Swecio prawilna mordeczka, jestem za zdjęciem ck :) 

• Do góry
    • 0

#3 11patryk22 126 09/02/2015 - 00:44

11patryk22
  • Gracz

Masz moje błogosławieństwo. ;)

• Do góry
    • 0

#4 Sewcio108 09/02/2015 - 00:44

Sewcio
  • Gracz

Niech wypowiadają się ci co byli z tym połączeni, dzięki za wsparcie :*

• Do góry
    • 1

#5 Oezu 2426 09/02/2015 - 01:04

Oezu
  • Gracz

*
Popularny

To nie jest na takiej samej zasadzie jak przykładem brat, siostra, kolega, pies wejdzie Ci na konto i mściwie lub dla jaj zabije postacie? Były już podobne sytuacje i administracja nie reagowała na to. Gdyby zdjęli Tobie, zrobiłby się szum i tego samego chciałoby kilku dziesięciu innych, których pokarał "odwalacz". Niepotrzebnie się moim zdaniem fatygowałeś, bo zdjęcie Ci tej blokady byłoby niesprawiedliwe wobec innych, których prośby zostały odrzucone. Nie mówiąc już o tym, że lider może zabić Twoją postać niezależnie od tego jaki ma kaprys.

Użytkownik Oezu edytował ten post 09/02/2015 - 01:06

• Do góry
    • 4

#6 Nożu370 09/02/2015 - 01:07

Nożu
  • Gracz

Grałem z owym graczem, było tak jak mówił, gość wpadł na ośkę (dr0gs), wybił każdego z ak, po czym podchodził do ludzi z większym majątkiem i wbijał ck, to było bardzo nie fair, tak więc moglibyście dać mu szansę.

• Do góry
    • 0

#7 Sewcio108 09/02/2015 - 01:07

Sewcio
  • Gracz

Dobrze, tylko to nie wchodził żaden brat, czy mama, tylko konto zostało sprzedane i już jest od dawna zbanowane z tego co widzę, tak więc to musiał być jakiś odwalacz i tak nie powinno być.

Użytkownik Sewcio edytował ten post 09/02/2015 - 01:07

• Do góry
    • 0

#8 Oezu 2426 09/02/2015 - 01:12

Oezu
  • Gracz

Dobrze, tylko to nie wchodził żaden brat, czy mama, tylko konto zostało sprzedane i już jest od dawna zbanowane z tego co widzę, tak więc to musiał być jakiś odwalacz i tak nie powinno być.

Co z tego? Jak na moje administracja zachowałaby się nie fer w stosunku do graczy, którzy stracili swoje postacie w podobnych sytuacjach. Po za tym to Twój interes pod kogo panelem trzymasz swoją postać, nie? Po odblokowaniu Twojej postaci posypałby się grom podobnych apelacji, a nie sądzę, że mają czas i możliwość trzepać logi w niektórych przypadkach kilka lat wstecz.

Użytkownik Oezu edytował ten post 09/02/2015 - 01:16

• Do góry
    • 0

#9 Sewcio108 09/02/2015 - 01:17

Sewcio
  • Gracz

Co z tego? Jak na moje administracja zachowałaby się nie fer w stosunku do graczy, którzy stracili swoje postacie w podobnych sytuacjach. Po za tym to Twój interes pod kogo panelem trzymasz swoją postać, nie?

Kiedyś panele nie były takie jak teraz, że każdy może je mieć, miał go ogarnięty gościu z którym utrzymuje kontakt do dziś, ale człowiek, który dostał zarządzanie sprzedał konto, nikt tego nie wiedział, aż do tamtego momentu. Skoro tak Cię boli, że będzie to nie fer, to administracja odrzuci to i zamknie temat. :o

• Do góry
    • 0

#10 Norbixx 220 09/02/2015 - 01:19

Norbixx
  • Gracz

Wchodząc pod panel Organizacji Przestępczej, wyrażasz zgodę na FCK/FCJ twojej postaci, więc nie widzę sensu pisania tego tematu, bo najprawdopodobniej nie zostanie ci ona zdjęta.

• Do góry
    • 0

#11 Oezu 2426 09/02/2015 - 01:21

Oezu
  • Gracz

Kiedyś panele nie były takie jak teraz, że każdy może je mieć, miał go ogarnięty gościu z którym utrzymuje kontakt do dziś, ale człowiek, który dostał zarządzanie sprzedał konto, nikt tego nie wiedział, aż do tamtego momentu. Skoro tak Cię boli, że będzie to nie fer, to administracja odrzuci to i zamknie temat. :o

Nie to, że mnie boli. Po prostu oczekujesz specjalnego traktowania. Sam piszesz, że gość sprzedał konto, co koliduje z tym co pisałeś wcześniej - "gość ogarnięty". Nie sądzę by ktoś, kto ma łeb na karku sprzedał konto posiadające panel organizacji, pod którą ma kilka konkretnych osób. Bez sensu. Dałeś się po prostu zrobić w balona i teraz szukasz sposobu na odzyskanie postaci

• Do góry
    • 0

#12 Sewcio108 09/02/2015 - 01:34

Sewcio
  • Gracz

Wchodząc pod panel Organizacji Przestępczej, wyrażasz zgodę na FCK/FCJ twojej postaci, więc nie widzę sensu pisania tego tematu, bo najprawdopodobniej nie zostanie ci ona zdjęta.

Wchodziłem pod panel normalnego gracza, a nie odwalacza, któremu sprzedał swoje konto. To chyba nie moja winna i innych graczy, że tak z nami postąpił.

Karany powinien zostać tamten co sprzedał konto, nie gracze którzy niczemu nie zawinili, prawda?

Użytkownik Sewcio edytował ten post 09/02/2015 - 01:38

• Do góry
    • 0

#13 Norbixx 220 09/02/2015 - 01:46

Norbixx
  • Gracz

Wchodziłem pod panel normalnego gracza, a nie odwalacza, któremu sprzedał swoje konto. To chyba nie moja winna i innych graczy, że tak z nami postąpił.

Karany powinien zostać tamten co sprzedał konto, nie gracze którzy niczemu nie zawinili, prawda?

Nie zdejmujemy CK.

Wchodząc pod panel Organizacji wyraziłeś zgodzę na FCK i FCJ, trzeba wiedzieć w co się pakuje.

• Do góry
    • 0

#14 AgresywnyMurzyn16 09/02/2015 - 01:50

AgresywnyMurzyn
  • Gracz

Nie zdejmujemy CK.

Wchodząc pod panel Organizacji wyraziłeś zgodzę na FCK i FCJ, trzeba wiedzieć w co się pakuje.

Nie rozumiesz chyba co on pisze doszedl do normalnego ziomka ale tamten sprzedal konto bez slowa i tamten zrobil syf dostal nie sprawiedliwe ck.

• Do góry
    • 0

#15 Meritt1807 09/02/2015 - 01:51

Meritt
  • Gracz
Rób postać, a nie robisz jakieś farmazony. Pogódź się z tym.
  • Do góry
    • 0

#16 Oezu 2426 09/02/2015 - 01:52

Oezu
  • Gracz

Nie rozumiesz chyba co on pisze doszedl do normalnego ziomka ale tamten sprzedal konto bez slowa i tamten zrobil syf dostal nie sprawiedliwe ck.

Skoro sprzedał konto, to nie taki normalny z niego ziomek. Tym bardziej, że miał panel i /smiercpostaci.

Użytkownik Oezu edytował ten post 09/02/2015 - 01:52

• Do góry
    • 0

#17 Norbixx 220 09/02/2015 - 01:54

Norbixx
  • Gracz

Sprzedał konto trudno, CK i tak nie zostanie zdjęte więc temat można zamknąć.

• Do góry
    • 0

#18 Sewcio108 09/02/2015 - 01:57

Sewcio
  • Gracz

Rób postać, a nie robisz jakieś farmazony. Pogódź się z tym.

Mam postacie, tutaj chodzi o sprawiedliwość.

Skoro sprzedał konto, to nie taki normalny z niego ziomek. Tym bardziej, że miał panel i /smiercpostaci.

Kiedyś, może jak wiesz czy nie wiesz, sprzedawali konta z panelami i gm'ami, bo dużo za to brali. Pewnie skusił się na nie złą sumkę i to zrobił.

Liczyłem się z FCK/FCJ ale nie w taki sposób, jak można do tego dopuścić?

Sprzedał konto trudno, CK i tak nie zostanie zdjęte więc temat można zamknąć.

Za krótko grasz, żeby Tobie to oceniać, czy ktoś to odrzuci czy nie. :o

• Do góry
    • 0

#19 Meritt1807 09/02/2015 - 01:58

Meritt
  • Gracz

*
Popularny

Kiedyś, może jak wiesz czy nie wiesz, sprzedawali konta z panelami i gm'ami, bo dużo za to brali. Pewnie skusił się na nie złą sumkę i to zrobił.

To bylo tyle lat temu a tobie sie teraz o tym przypomnialo. Mogles apelowac wtedy jak dostales ck, nie teraz.
  • Do góry
    • 4

#20 Norbixx 220 09/02/2015 - 01:59

Norbixx
  • Gracz

Jak uważasz ;) ale przeczytaj regulamin oraz zapoznaj się z zasadami i wtedy pisz taki temat tyle w temacie.
  • Do góry
    • 0

#21 Sewcio108 09/02/2015 - 02:00

Sewcio
  • Gracz

Przypomniało mi się, bo chcę wrócić do gry na tej postaci, tak trudno to zrozumieć?

Jak uważasz ;) ale przeczytaj regulamin oraz zapoznaj się z zasadami i wtedy pisz taki temat tyle w temacie.

O moją znajomość regulaminu się nie martw, wiem co mi się należy dlatego piszę tą apelację, mam prawo ;)

• Do góry
    • 0

#22 Meritt1807 09/02/2015 - 02:01

Meritt
  • Gracz

Przypomniało mi się, bo chcę wrócić do gry na tej postaci, tak trudno to zrozumieć?

O moją znajomość regulaminu się nie martw, wiem co mi się należy dlatego piszę tą apelację, mam prawo ;)

tyle ze administracja leje na to cieplym moczem.
  • Do góry
    • 0

#23 Sewcio108 09/02/2015 - 02:02

Sewcio
  • Gracz

tyle ze administracja leje na to cieplym moczem.

W takim razie to również zleje i temat odejdzie w niepamięć, a ja nadal czekam na odpowiedź kogoś z zarządu, najlepiej Bartka bo do niego owa jest kierowana.

• Do góry
    • -1

#24 Karol1293 09/02/2015 - 06:23

Karol
  • Gracz
Dostałeś już odpowiedź.
  • Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: odwalacz, wbija, bez, powodu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych