Witajcie, dzisiaj postanowiłem pograć na n4g, które polecił mi kolega. Co prawda grałem bardzo krótko ale widać że server bardzo solidny. Jednak mój problem tkwi w skinie. Po wyborze imienia i nazwiska wybrałem skin który mi się podoba : 
Jednak w tym skinie znalazłem pare błędów, wpisując np. //czekam, //ramiona ręce się bugują i są w ciele postaci, jest jeszcze pare takich cmd, również w paru autach, skin wystaje za niektóre textury. Moja prośba jest taka żeby zmienić mi ten skin na jakiś z podstawowych, Słyszałem że można zmienić w jakimś sklepie, lecz jednak ja chcę jeden podstawowy zwykły skin pozatym nie chcę wydawać moich pieniędzy, ponieważ chcę na coś uzbierać. Jeżeli zmiana byłaby możliwa proszę o zmiane na ten skin : 
Jestem bardzo szczegółowy ale przy animacjach bardzo brzydko i nie realistycznie to wygląda. Proszę o w miarę przejrzyste i zrozumiałe odpowiedzi. Mam mało czasu przegranego wiec mysle ze zmiana mogla by nastapic.Jestem tu nowy i jeszcze nie bardzo ogarniam . Nazwa mojej postaci to : Earl Holmes.
(jezeli temat w zlym dziale, prosze o przeniesienie, jestem tu nowy)
Użytkownik LiseeK edytował ten post 08/02/2015 - 22:03

Temat jest zamknięty