Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do zarządu]Ban Speedlife.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Speedlife_Włamanienakonto — 20 08/02/2015 - 20:24

Speedlife_Włamanienakonto
  • Gracz

*
Popularny

Cześć. Na wstępie napiszę, iż moim głównym kontem globalnym jest to - http://net4game.com/...591-speedlife/.
Postanowiłem napisać ten temat, ponieważ bardzo chciałbym grać nadal na tym serwerze.
Zacznę od tego, że dnia 29.01.2015 roku na moje konto globalne nastąpiło włamanie, od razu napisałem do Cavenna, by zablokował moje konto na forum. Tak też się stało. Wtedy też zrobiłem postać i na niej zacząłem  ‘odwalać’. Wiem, że to było bardzo złe, ale nie myślałem o tym, co mnie może spotkać, co robię… Myślałem, że odzyskam od razu dostęp, nie wiedziałem jak to działa – nigdy  nie miałem włamania, dlatego też to uczyniłem. Dostałem za to klątwę, poniosłem karę – okej.
Zmieniłem dane konta, następnie napisałem do Karola Wcislo, czy dałoby się coś zrobić z klątwą. Wiem, że była ona słuszna 100%, ale zapytać nie szkodziło – tak wtedy myślałem. Dostałem banicję na konto z powodem ”Włamanie?”. Dopiero po wiadomościach do Karola dowiedziałem się, że ‘hejtowałem’ ekipę. Oczywiście robiła to osoba, gdy nastąpiło włamanie, a nie ja! Konto odzyskałem, więc wszystko powinno być w porządku, ale ban nadal jest…

Naprawdę – bardzo chciałbym wrócić do gry na tym serwer, kreując nadal swoje postacie. Zależy mi na tym i mam nadzieję, że uda mi się a administracja odbanuje mi moje główne konto globalne.
Pozdrawiam!  ;)

• Do góry
    • 16

#2 CEZARRO CAPONE — 101 08/02/2015 - 20:28

CEZARRO CAPONE
  • Gracz

Nie, nie. Ten gracz musi zostac odbanowany, i grac dalej. Innej możliwości drodzy Państwo nie widzę! Dobry, i przykładny ziomeczek, aby dobrze poszło mordo, (nie tak jak ze mną).

• Do góry
    • 2

#3 Boxidro — 627 08/02/2015 - 20:33

Boxidro
  • Gracz

*
Popularny

Speedlife'owi odbanować go! Nic nie zrobił a dobry z niego ziomeczek! :(

• Do góry
    • 3

#4 meffjuxd_Wlamanie — 2 08/02/2015 - 20:37

meffjuxd_Wlamanie
  • Świeżak

Dobry z niego gość!! Odbanować. To jest dobry gracz, który pokazuje jak zajebiście się gra na net4game! Gdyby nie on nie byłoby mnie tu z wami! Peace! :(

• Do góry
    • 2

#5 Iciu — 342 08/02/2015 - 20:44

Iciu
  • Gracz

Gdyby nie ja, nie byłoby go tu xD

Za, odbanować. On nic nie zrobił.

• Do góry
    • 1

#6 Anony — 1652 08/02/2015 - 20:46

Anony
  • Gracz

Przedawkował, dlatego to zrobił.. 

A poważnie - to jestem za unbanem. Gracz naprawdę nieźle klimaci, ogarnięty, zawsze da się pogadać. Pomocny i miły. Przez jeden błąd odbierać mu możliwość gry? 

• Do góry
    • 2

#7 PudziekStyle — 373 08/02/2015 - 20:47

PudziekStyle
  • Gracz

Również jestem za ub dla speedlife. Ogarnięty jest i można z nim pograć.

• Do góry
    • 1

#8 Kondziu124 — 721 08/02/2015 - 20:48

Kondziu124
  • Gracz

Pewnie zaraz będzie close, ale i tak odbanować, płakał w tym samym dniu na skype, że ma włama :( Ni ma innej możliwości niż UB! 

• Do góry
    • 1

#9 xvxrydvy — 169 08/02/2015 - 20:51

xvxrydvy
  • Nieaktywni

Dajcie ziomalowi Unbana, jest ogarniętym plejerem i nie sprawia żadnych problemów, a co do włamania - pisał tego samego dnia na skype, że dostał włamanie od jakiegoś idioty, dajcie mu kolejną szansę i będzie wporzo!

• Do góry
    • 1

#10 ICASEY — 1059 08/02/2015 - 20:53

ICASEY
  • Gracz

*
Popularny

Jestem ZA, dobry gracz. ;)
  • Do góry
    • 3

#11 AkcjoNus — 6659 08/02/2015 - 21:35

AkcjoNus
  • Gracz

Znam go trochę, wporzo jest - nigdy nikomu nie podpadł, gra całkiem okej. Odbanujcie go jak najszybciej. :P

• Do góry
    • 0

#12 BlazeY — 957 08/02/2015 - 22:48

BlazeY
  • Gracz
Dobry gracz, nie zrobiłby takiej głupoty. . Unban dla Spidiego!!
#Free SPEEDLIFE
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych