http://youtu.be/akhSL8PdxMI
Postanowiłem że wrzucę swoją wersje. (laggi to norma).
Użytkownik Wejder edytował ten post 07/02/2015 - 13:08

Popularny
http://youtu.be/akhSL8PdxMI
Postanowiłem że wrzucę swoją wersje. (laggi to norma).
Użytkownik Wejder edytował ten post 07/02/2015 - 13:08

Popularny
Centrum w żałobie.
Nie grałem dawno na N4G, więc nie wiem co się dzieje; kim był ten typek gdybym mógł wiedzieć?
Co do filmiku to fajne to, że ten głos taki wpasowany do akcji.
szkoda mi go chłopa ;D
Za ile zmartwychwstanie?
CK na zawsze to jest?
Za ile zmartwychwstanie?
CK na zawsze to jest?
7 dni, ale spokojnie to wszystko jest głęboko przemyślane;)
Nie mów im nic.
Make money!
w końcu porządna mafia, props chłopoki! Jadyta z koksem, porywać dla hajsu centrumów!
Już chyba wolę facetów w szpilkach niż te wypociny.
Oczywiście dostał CK (na 7 dni, jakże to logiczne umrzeć i zmartwychwstać, brawo) a potem wróci. Ci, co to zrobili, są zazdrośni o to, że mu się udało z tym e-hajsem, ale nie wnikam. N4G schodzi na psy.
Użytkownik Króliczek bojowy edytował ten post 07/02/2015 - 12:08

Popularny
Oczywiście dostał CK (na 7 dni, jakże to logiczne umrzeć i zmartwychwstać, brawo) a potem wróci. Ci, co to zrobili, są zazdrośni o to, że mu się udało z tym e-hajsem, ale nie wnikam. N4G schodzi na psy.
xDxDxD Wiesz że za strzykawkę trzeba zapłacić? Serio myślisz że by tyle zapłacili z ZAZDROŚCI? xD Pomyśl! A w sumie czego mam się spodziewać od dziewczyny co lubi facetów w szpilkach...

Popularny
nie, bo jak centrum się nie przestraszy, że straci ten e-majątek to odda chociaż połowę. Wcale bym się nie zdziwił gdyby te 7 dni było tylko ''straszakiem'', a na /p trzymają jeszcze 4eva, którą dostanie jak nie odda hajsu - proste, teraz nie ma innej możliwości wyciągnięcia hajsu z porwania. Przynajmniej tak myślę ;d
nie, bo jak centrum się nie przestraszy, że straci ten e-majątek to odda chociaż połowę. Wcale bym się nie zdziwił gdyby te 7 dni było tylko ''straszakiem'', a na /p trzymają jeszcze 4eva, którą dostanie jak nie odda hajsu - proste, teraz nie ma innej możliwości wyciągnięcia hajsu z porwania. Przynajmniej tak myślę ;d
xDxDxD Wiesz że za strzykawkę trzeba zapłacić? Serio myślisz że by tyle zapłacili z ZAZDROŚCI? xD Pomyśl! A w sumie czego mam się spodziewać od dziewczyny co lubi facetów w szpilkach...
Ja jestem zazdrosna o pewne rzeczy ale nie chodzę ze 'szczykawką' i nie 'charakter killuje' kogoś, kto mi nie pasuje.
Ja jestem zazdrosna o pewne rzeczy ale nie chodzę ze 'szczykawką' i nie 'charakter killuje' kogoś, kto mi nie pasuje.
dlaczego ja w ogóle rozmawiam z kimś, kto całe życie spędził za ladą w centrum.
To jest mafia. Wiesz czym się zajmuje mafia? Wyciąganiem od ludzi pieniędzy. A ludzie nie chcą ich dawać. Więc trzeba ich jakoś do tego zmusić, prawda? A jak chcesz zmusić kogoś do tego inaczej, niż strzykawką skoro przetrzymania są teraz na 3 dni? Wcześniej jak zamknąłeś komuś postać na pół roku to oddał co miał, teraz tylko strzykawka. Powinni jeszcze wprowadzić jeden wariant strzykawki na powiedzmy 90 dni.
Jaka ty jesteś... serio, idź stąd i zostaw myślenie ludziom, którzy do tego się nadają. Ganges ci to napisał czarno na biało a ty dalej swoje.
dlaczego ja w ogóle rozmawiam z kimś, kto całe życie spędził za ladą w centrum.
To jest mafia. Wiesz czym się zajmuje mafia? Wyciąganiem od ludzi pieniędzy. A ludzie nie chcą ich dawać. Więc trzeba ich jakoś do tego zmusić, prawda? A jak chcesz zmusić kogoś do tego inaczej, niż strzykawką skoro przetrzymania są teraz na 3 dni? Wcześniej jak zamknąłeś komuś postać na pół roku to oddał co miał, teraz tylko strzykawka. Powinni jeszcze wprowadzić jeden wariant strzykawki na powiedzmy 90 dni.
Jaka ty jesteś... serio, idź stąd i zostaw myślenie ludziom, którzy do tego się nadają. Ganges ci to napisał czarno na biało a ty dalej swoje.
Na prawdę, poszłabym do policji by was pozamykać, ale tam większa mafia niż u was. Grajcie sobie jak chcecie. Nie mam nic do waszego lewakowania.

Popularny
Na prawdę, poszłabym do policji by was pozamykać, ale tam większa mafia niż u was.
Grajcie sobie jak chcecie. Nie mam nic do waszego lewakowania.
Ja pie*dole. Jestem za aborcją. :fp:
Dobra, dobra. Idę. Nie mogę się patrzeć na takie ciamciaramciam.
to troll, daj spokój ;d

Popularny
Nasuwa mi się jedno pytanie. Who cares? Przyszła do tematu osoba która nie potrafi zrozumieć faktów i ich nie zrozumie bo MA SWOJE ZDANIE. To czy się ośmiesza to jej sprawa osobista. Nie zna się na półświatku przestępczym i próbuje coś napisać na forum. Strzelam że ta osoba zna Karine i Lulka i broni ich. To jest mafia a nie pierdolone przedszkole z gumowymi zabawkami i piaskownicą.
super, fajnie fajnie. przypiłowano ząbki cwaniaczkom z centrum, teraz już nie będą tacy cwani.
Nasuwa mi się jedno pytanie. Who cares? Przyszła do tematu osoba która nie potrafi zrozumieć faktów i ich nie zrozumie bo MA SWOJE ZDANIE. To czy się ośmiesza to jej sprawa osobista. Nie zna się na półświatku przestępczym i próbuje coś napisać na forum. Strzelam że ta osoba zna Karine i Lulka i broni ich. To jest mafia a nie (cenzura)one przedszkole z gumowymi zabawkami i piaskownicą.
Pierwszy raz widzę te konto/jej postacie na oczy. Więc nie jest żadną moją znajoomą.
Użytkownik Karinaa edytował ten post 07/02/2015 - 18:33
Wiesz dlaczego? Bo Ci szkoda 15 kafli to jeden fakt, drugi, że nie wiesz co to klimat w takim razie.
Ja pierdole, myślałem że na zawsze.
Szkoda, że nie było 4ever Ale i tak elegancko kombinujecie jestem ciekawy ile wam się uda wyciągnąć z nich jak wrócą do żywych, pewnie już macie coś lepszego przygotowane
A filmik super, ten fragment z uprowadzonej fajnie brzmi.

Popularny
Umarł ale jednak żyje To jest dobre
Zniszczyliście moje marzenia bicia duty jutro w bel visto nienawidzę was
Użytkownik Dr_One edytował ten post 07/02/2015 - 22:27
Bel Visto mówi papa.
Ale on nie umarł, wszystko pięknie odegrane - śpiączka po zażyciu du ilości leków nasennych. Zazdrościć? Czego! Po prostu gość nam podpadł, wykonał zły ruch to mu troszeczke pomogliśmy.
Poza tym nie widzę tu sensu spiny o nic, zwykła gra IC - wy przenosicie takie rzeczy na forum i jeszcze się przy tym kłócicie;p
Podpadł wam czym? Jak tu ktoś wyżej napisał, że trzeba nastraszyć by zapłacili no to chyba łopatologicznie nasuwa się, że chodzi im o pieniążki.
Mam nadzieje, że nie podpadłam wam IC pisaniem na forum OOC, bo skoro ktoś należy do porządnej organizacji, to musi grać jak trzeba.
Brawo!
Widać, że ta organizacja gra coś konkretnego i świetnie im to idzie. Dawno nie było dobrej mafii i życzę długiego okresu przydatności.
A te zażalenia i głupie teksty o "zazdrości" świadczy tylko o tym, że osoby piszące takie teksty nie przekroczyły nawet skrzyżowania przy Urzędzie, nie zagłębiła się w "ciemną strefe" miasta i nie wie o co może w ogóle chodzić w tego typu poczynaniach.
Pozdrawiam i życzę samych sukcesów, Bajo.
Centrum płacze, South' robi hajs. - Życie.
Ładnie, ładnie.
Strasznie, kurewsko ciemno - popraw to następnym razem.
Pozdrawiam
Strasznie, (cenzura)sko ciemno - popraw to następnym razem.
Pozdrawiam
Ciemne tekstury w środku są, w dodatku u mnie na monitorze było jasno a na nagraniu ciemno. Dałem efekt i nadal jest ciemno, fuszera.
Użytkownik Wejder edytował ten post 08/02/2015 - 11:46
Ciemne tekstury w środku są, w dodatku u mnie na monitorze było jasno a na nagraniu ciemno. Dałem efekt i nadal jest ciemno, fuszera.
Bo najprawdopodobniej renederowałeś w mp4
Bo najprawdopodobniej renederowałeś w mp4
No. To chujowe rozszerzenie?
No. To (cenzura)owe rozszerzenie?
Najlepsze, ale musisz wziąć następnym razem pod uwagę, żeby bardziej rozjaśnić.
Najlepsze, ale musisz wziąć następnym razem pod uwagę, żeby bardziej rozjaśnić.
Jasne, dzięki.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych