Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

System nie akceptuje kodu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 GTPolak0 30/01/2015 - 13:55

GTPolak
  • Gracz

Wysłałem dwa sms'y aby otrzymać konto GOLD. Po wpisaniu ich miałem wejść w ''Zarządzanie usługami'' i pisało tak pomimo wpisania obu kodów:

• Premium GOLD - Prawie aktywne. Wpisz proszę drugi kod usługi, by aktywować goldPRAWIE AKTYWNE. WPISZ PROSZĘ DRUGI KOD USŁUGI, BY AKTYWOWAĆ GOLD.

• Użytkownik GTPolak edytował ten post 30/01/2015 - 13:56

• Do góry
      • 0

#2 Kajlu698 30/01/2015 - 14:15

Kajlu
    • Gracz

Masz dwa SMS'Y z dwoma kodami, jeden wpisujesz jako "Konto Premium GOLD 1" Drugi jako "Konto Premium GOLD 2". Pewnie dwa razy wpisałeś jako "Konto premium GOLD 1" I masz teraz dwie połówki konta Gold :D.

• Do góry
      • 0

#3 GTPolak0 30/01/2015 - 14:31

GTPolak
    • Gracz

Masz dwa SMS'Y z dwoma kodami, jeden wpisujesz jako "Konto Premium GOLD 1" Drugi jako "Konto Premium GOLD 2". Pewnie dwa razy wpisałeś jako "Konto premium GOLD 1" I masz teraz dwie połówki konta Gold :D.

nie do końca.... Pomyliły mi się kody i  do GOLD 1 wpisałem kod z Gold 2 a do GOLD 2 kod z Gold 1 (przez przypadek wpisałem na odwrót kody) Lecz dziwi mnie, że jak wpisuje kod poprawnie do GOLD 1 to mi akceptuje, a ten do GOLD 2 pisze, że był użyty

• Do góry
      • 0

#4 Don Daniel2787 30/01/2015 - 14:36

Don Daniel
    • Gracz

nie do końca.... Pomyliły mi się kody i  do GOLD 1 wpisałem kod z Gold 2 a do GOLD 2 kod z Gold 1 (przez przypadek wpisałem na odwrót kody) Lecz dziwi mnie, że jak wpisuje kod poprawnie do GOLD 1 to mi akceptuje, a ten do GOLD 2 pisze, że był użyty

Jeżeli nikt z Administratorów nie odpiszę w tym temacie, to napisz do Bartosza na PW. Pewnie będzie ci kazał podać smsy zwrotne i jak będą dobre to ci aktywuje tego Golda.

• Do góry
      • 0

#5 GTPolak0 30/01/2015 - 14:40

GTPolak
    • Gracz

Jeżeli nikt z Administratorów nie odpiszę w tym temacie, to napisz do Bartosza na PW. Pewnie będzie ci kazał podać smsy zwrotne i jak będą dobre to ci aktywuje tego Golda.

mówiąc SMS'y zwrotne masz na myśli, że mam mu podać oba kody ?

Użytkownik GTPolak edytował ten post 30/01/2015 - 14:40

• Do góry
      • 0

#6 Don Daniel2787 30/01/2015 - 14:41

Don Daniel
    • Gracz

mówiąc SMS'y zwrotne masz na myśli mam mu podać oba kody ?

No dokładnie. Myślę, że to powinno zadziałać, bo nie raz miałem takie problemy na paru serwisach i musiałem tak postąpić.

• Do góry
      • 0

#7 Kajlu698 30/01/2015 - 14:44

Kajlu
    • Gracz

To nie ma różnicy które kody wpiszesz do którego. Tylko nie możesz dwóch kodów do jednego wpisać.

• Do góry
      • 0

#8 GTPolak0 30/01/2015 - 14:53

GTPolak
    • Gracz

To nie ma różnicy które kody wpiszesz do którego. Tylko nie możesz dwóch kodów do jednego wpisać.

Ale gdy chcę wpisać znów ten kod to pisze : Użyłeś(aś) już tego kodu (dziś, 13:33). Kliknij przycisk "zarządzanie" nad listą usług.

• Do góry
      • 0

#9 Kajlu698 30/01/2015 - 16:42

Kajlu
    • Gracz

Ale gdy chcę wpisać znów ten kod to pisze : Użyłeś(aś) już tego kodu (dziś, 13:33). Kliknij przycisk "zarządzanie" nad listą usług.

No to musisz kupić jeszcze jeden i wpisać jako GOLD 2.

• Do góry
      • 0

#10 GTPolak0 30/01/2015 - 17:57

GTPolak
    • Gracz

No to musisz kupić jeszcze jeden i wpisać jako GOLD 2.

kolejne 11zł ? (robię to sms'ami) bez przesady...

Nie rozumiem... teraz wpisałem kod ponownie i zadziałało. Dziękuję wszystkim którzy podjęli się próby pomocy :)

• Do góry
      • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych