Część IC:
Imię i nazwisko: Cordell Bianco.
Numer telefonu: 5253584.
Czy masz wyrobione prawo jazdy? Tak.
Krótki opis Twojej postaci (4-5 zdań): Cordell Bianco - 27 letni Amerykanin, który pochodzi z Nowego Jorku. Jest bardzo doświadczonym kierowcą, ponieważ prawo jazdy posiada prawie dziesięć lat. Jest osobą sumienną, rzetelną oraz przykłada się do pracy. Nie wchodzi w zatargi z właścicielem bądź kierownikiem, jest miłym obywatel miasta Los Santos.
Część OOC
Imię: Emil.
Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 10, ale mam nadzieję że to nie będzie sprawiało problemu, ponieważ grałem z Tobą i wiesz jaki jest mój poziom Role Play.
Doświadczenie na serwerach RolePlay: No cóż, dość długo tutaj gram, więc doświadczenie mam dosyć sporę. Na scenie Role play jestem od ponad siedmiu lat.
Przekonaj nas, że to właśnie Ciebie mamy wybrać*: No cóż mogę powiedzieć, na scenie Role Play jestem od siedmiu lat, tak jak wyżej napisałem. Mój poziom RP jest dosyć wysoki, nie jestem odwalaczem oraz non rp'ekiem. Mam nadzieję że mi zaufacie i dacie mi szansę zostania pracownikiem w waszej firmie taxi.

Temat jest zamknięty