Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Taxi King - Gwarantowana wypłata $250! Premie do nawet $1000!

taxi king wielka rekrutacja premie kierowcy taxi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
130 odpowiedzi w tym temacie

#41 Kolbaa — 1332 29/01/2015 - 12:40

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Elliot Petrowa
Numer telefonu:510972
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie): Tak
Przekonaj nas do siebie*: Sympatyczny, głupkowaty, dbający o bezpieczeństwo innych ludzi, łatwo nawiązujący kontakty

Część OOC
Imię: Bartek

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:12h ( W razie przyjęcia na okres próbny szybko dobije godzinki) 

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Średnie

Odrzucam. Nie spełniasz wymagań. Plus ta blokada opisu...

• Do góry
    • 0

#42 Pikusiany — 4 29/01/2015 - 17:53

Pikusiany
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Aaron Belsito
Numer telefonu: 6692123
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie) Tak
Przekonaj nas do siebie*: Jestem osobą ostrożną, pracowitą, dobrze nawiązuję kontakt z ludźmi, a co najważniejsze potrafię pracować w grupie. Potrafię dobrze i bezpiecznie jeździć samochodem. Jestem osobą miła i pomocną. Dużą wagę przywiązuję do wykonywanej przeze mnie pracy. 

Część OOC
Imię: Wojciech

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 110h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Na serwerach RP gram od 2009 r.

• Do góry
    • 0

#43 Kolbaa — 1332 29/01/2015 - 18:31

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Aaron Belsito
Numer telefonu: 6692123
Przekonaj nas do siebie*: Jestem osobą ostrożną, pracowitą, dobrze nawiązuję kontakt z ludźmi, a co najważniejsze potrafię pracować w grupie. Potrafię dobrze i bezpiecznie jeździć samochodem. Jestem osobą miła i pomocną. Dużą wagę przywiązuję do wykonywanej przeze mnie pracy. 

Część OOC
Imię: Wojciech

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 110h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Na serwerach RP gram od 2009 r.

Akceptuje! Zgłoś się do ekipy InGame.

• Do góry
    • 0

#44 Hubson98 — 100 30/01/2015 - 11:58

Hubson98
  • Gracz
/del

Użytkownik huberPL edytował ten post 30/01/2015 - 14:08

• Do góry
    • 0

#45 KazekKutazek — 5 31/01/2015 - 11:19

KazekKutazek
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Catherine Lopez
Numer telefonu: 5113129
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie) tak
Przekonaj nas do siebie*: pracowałam juz w firmach taxi takich jak: taxi drive, cct

Część OOC
Imię: piotr

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 51

Doświadczenie na serwerach RolePlay: gram tutaj od 2 lat
  • Do góry
    • 0

#46 Kolbaa — 1332 31/01/2015 - 11:20

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Catherine Lopez
Numer telefonu: 5113129
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie) tak
Przekonaj nas do siebie*: pracowałam juz w firmach taxi takich jak: taxi drive, cct

Część OOC
Imię: piotr

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 51

Doświadczenie na serwerach RolePlay: gram tutaj od 2 lat

Odrzucam. Twoje podanie ani trochę mnie nie przekonało plus te logi...

• Do góry
    • 0

#47 kubaxdj — 0 31/01/2015 - 11:41

kubaxdj
  • Świeżak

Część IC:
Imię i nazwisko: Tyshawn Evans
Numer telefonu: 5147829
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak)
Przekonaj nas do siebie*: Jestem młody, kręci mnie motoryzacja, zawsze chciałem pracować jako taksówkarz. Mam duży zapał do pracy więc będe dużo jeździł.

Część OOC
Imię: Kuba

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:4-5h ale to niedawno zacząłem jeszcze dziś moge wbić 10h jak mi sie będzie chciało

Doświadczenie na serwerach RolePlay: 975 przegranych godzin na M-RP,  50h na Gester-RP,

• Do góry
    • 0

#48 Kolbaa — 1332 31/01/2015 - 12:04

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Tyshawn Evans
Numer telefonu: 5147829
Przekonaj nas do siebie*: Jestem młody, kręci mnie motoryzacja, zawsze chciałem pracować jako taksówkarz. Mam duży zapał do pracy więc będe dużo jeździł.

Część OOC
Imię: Kuba

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:4-5h ale to niedawno zacząłem jeszcze dziś moge wbić 10h jak mi sie będzie chciało

Doświadczenie na serwerach RolePlay: 975 przegranych godzin na M-RP,  50h na Gester-RP,

Dobij do 15h na postaci i ponownie napisz podanie. Na ten czas odrzucam.

• Do góry
    • 0

#49 Xperuś — 0 31/01/2015 - 13:21

Xperuś
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Brandon DiMare
Numer telefonu:5020675
Przekonaj nas do siebie*: Myślę że się nadaje do takich prac , pracowałem wcześniej w innej firmie taxówkarskiej z której odszedłem dobrowolnie (problemem był brak wypłat).Zobowiązuje się dbać o pojazdy , jestem osobą pracowitą i kulturalną , zawsze pomocną.

Część OOC
Imię: Krzysztof

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 97h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Średnie aczkolwiek myślę że wystarczające ;)

• Do góry
    • 0

#50 Cristian_Kelly — 0 31/01/2015 - 13:53

Cristian_Kelly
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Cristian_Kelly
Numer telefonu: 5158016
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie) TAK
Przekonaj nas do siebie*: Szukam ciekawej pracy, w której mogłbym się spełnić zawodowo. Nie lubię stać za biurkiem, a moje umiejętności jazdy i znajomość mapy oceniam na bardzo dobry.

Część OOC
Imię: Krystian

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 71h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Grałem już wcześniej na innych serwerach RP. Tutaj byłem medykiem w Medical Rescue Center, więc oceniam dobrze swoje RP.

Użytkownik Cristian_Kelly edytował ten post 31/01/2015 - 13:54

• Do góry
    • 0

#51 Kolbaa — 1332 31/01/2015 - 13:56

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Brandon DiMare
Numer telefonu:5020675
Przekonaj nas do siebie*: Myślę że się nadaje do takich prac , pracowałem wcześniej w innej firmie taxówkarskiej z której odszedłem dobrowolnie (problemem był brak wypłat).Zobowiązuje się dbać o pojazdy , jestem osobą pracowitą i kulturalną , zawsze pomocną.

Część OOC
Imię: Krzysztof

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 97h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Średnie aczkolwiek myślę że wystarczające ;)

Część IC:
Imię i nazwisko: Cristian_Kelly
Numer telefonu: 5158016
Przekonaj nas do siebie*: Szukam ciekawej pracy, w której mogłbym się spełnić zawodowo. Nie lubię stać za biurkiem, a moje umiejętności jazdy i znajomość mapy oceniam na bardzo dobry.

Część OOC
Imię: Krystian

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 71h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Grałem już wcześniej na innych serwerach RP. Tutaj byłem medykiem w Medical Rescue Center, więc oceniam dobrze swoje RP.

Obydwa akceptuje. Zgłoście się do kogoś z ekipy.

• Do góry
    • 0

#52 Hubson98 — 100 31/01/2015 - 17:47

Hubson98
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Jay Torres
Numer telefonu: 5158687
Przekonaj nas do siebie*: Więc pracowałem w innych firmach taksówkarskich takich jak Special Taxi oraz Ale Taxi i w tej drugiej byłem bardzo szanowanym pracownikiem. Zawsze naprawiam pojazdy po pracy oraz tankuje

Część OOC
Imię: Hubert

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: No prawie 70h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Pracowałem jako urzędnik na tym serwerze oraz też w MRC, ale niestety limit internetu się wyczerpał i musiałem sie pożegnać z tą posadą :/

• Do góry
    • 0

#53 Juma — 1225 31/01/2015 - 17:55

Juma
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Jay Torres
Numer telefonu: 5158687
Przekonaj nas do siebie*: Więc pracowałem w innych firmach taksówkarskich takich jak Special Taxi oraz Ale Taxi i w tej drugiej byłem bardzo szanowanym pracownikiem. Zawsze naprawiam pojazdy po pracy oraz tankuje

Część OOC
Imię: Hubert

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: No prawie 70h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Pracowałem jako urzędnik na tym serwerze oraz też w MRC, ale niestety limit internetu się wyczerpał i musiałem sie pożegnać z tą posadą :/

Akceptuje, zgłoś się IG do któregoś z kierowników lub członków zarządu: Rickey King, Kolby King.

• Do góry
    • 0

#54 Tosa12 — 1 31/01/2015 - 18:06

Tosa12
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Frank ALvino
Numer telefonu:513-33-60
Przekonaj nas do siebie*:Jestem bardzo efektywny graczem zawsze gramy w sampa od 3 do 6h. Szanuje czyjąś własność a zarazem jak coś zepsuje to staram się naprawić 

Część OOC
Imię:Adam

Ile masz przegranych godzin na postaci na które-j pragniesz dołączyć do firmy?:26h

Doświadczenie na serwerach RolePlay:  100h na Net4game

-

• Do góry
    • 0

#55 Kolbaa — 1332 31/01/2015 - 19:40

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Frank ALvino
Numer telefonu:513-33-60
Przekonaj nas do siebie*:Jestem bardzo efektywny graczem zawsze gramy w sampa od 3 do 6h. Szanuje czyjąś własność a zarazem jak coś zepsuje to staram się naprawić 

Część OOC
Imię:Adam

Ile masz przegranych godzin na postaci na które-j pragniesz dołączyć do firmy?:26h

-

Wszystko dobrze, ale te logi... Przyjdź do mnie IC i wtedy pomyslimy. Na ten czas odrzucam.

• Do góry
    • 0

#56 PsiTrener — 0 31/01/2015 - 19:58

PsiTrener
  • Świeżak

Część IC:
Imię i nazwisko: Mario Palmer
Numer telefonu:5155675

Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie): Tak
Przekonaj nas do siebie*:Jestem bardzo efektywny graczem zawsze gramy w sampa od 3 do 6h. Szanuje czyjąś własność a zarazem jak coś zepsuje to staram się naprawić oraz tankować :)

Część OOC
Imię:Oskar

Ile masz przegranych godzin na postaci na które-j pragniesz dołączyć do firmy?:4h

mam 4H bo to moja 2 postać :D 

Użytkownik PsiTrener edytował ten post 31/01/2015 - 20:03

• Do góry
    • 0

#57 Kolbaa — 1332 31/01/2015 - 20:09

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Mario Palmer
Numer telefonu:5155675

Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie): Tak
Przekonaj nas do siebie*:Jestem bardzo efektywny graczem zawsze gramy w sampa od 3 do 6h. Szanuje czyjąś własność a zarazem jak coś zepsuje to staram się naprawić oraz tankować :)

Część OOC
Imię:Oskar

Ile masz przegranych godzin na postaci na które-j pragniesz dołączyć do firmy?:4h

mam 4H bo to moja 2 postać :D 

Wysiliłby się chociaż trochę i napisał własne podanie. 

Podanie skopiowane od użytkowania wyżej, ponadto wyraźnie napisane jest, że wymagamy minimum 15h. Od tej pory podania, krótkie, nieczytelne, z niewłaściwym wzorem, skopiowane.. tak jak te i wszystkie inne będę odrzucał. Chcecie pracować w firmie taksówkarskiej? Chcecie mieć premie? To wysilcie się chociaż trochę.

Użytkownik Kolbaa edytował ten post 31/01/2015 - 20:09

• Do góry
    • 0

#58 VloK — 0 31/01/2015 - 21:58

VloK
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko:Beau Williams
Numer telefonu:Potem Podam
Przekonaj nas do siebie*:Lubie jeździć,nie niszcze samochodów,jestem ambitny,nie przejeżdżam na czerwonym oraz nie urządzam "Pościgów",nie wyzywam klientów wręcz się z nimi koleguje.

Część OOC
Imię:Mateusz

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:10h

Doświadczenie na serwerach RolePlay:Gram na nich 2lata, z czego większość zainteresowania bo jak były jakieś serwy RP to albo zagraniczne jakieś Ruskie albo niedopracowane.

• Do góry
    • 0

#59 Kolbaa — 1332 01/02/2015 - 08:53

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:Imię i nazwisko:Beau WilliamsNumer telefonu:Potem PodamCzy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie) TakPrzekonaj nas do siebie*:Lubie jeździć,nie niszcze samochodów,jestem ambitny,nie przejeżdżam na czerwonym oraz nie urządzam "Pościgów",nie wyzywam klientów wręcz się z nimi koleguje.

Część OOCImię:MateuszWiek:16

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:10h

Doświadczenie na serwerach RolePlay:Gram na nich 2lata, z czego większość zainteresowania bo jak były jakieś serwy RP to albo zagraniczne jakieś Ruskie albo niedopracowane.

Rozumiem, że to żart? Odrzucam, nie pisz więcej podań.
Bonus: http://i.imgur.com/lhJMx1Xh.jpg

Użytkownik Kolbaa edytował ten post 01/02/2015 - 08:54

• Do góry
    • 0

#60 w1nk0 — 1 01/02/2015 - 14:04

w1nk0
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Austin Ventura
Numer telefonu: 513-70-60
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie): Tak.
Przekonaj nas do siebie*: Jestem osobą odpowiedzialną i rzetelną. Potrafię utrzymać dyscyplinę, i dbać o taksówkę. Moim głównym atutem jest bardzo dobre podejście do klienta, która na pewno przyczyni się do korzystania z naszych usług.

Część OOC
Imię: Patryk

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 34h.

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Na owym serwerze mam już doświadczenie od ponad 2 lat, grywam tutaj regularnie - czasowo robię sobie przerwy ale to po dość długim czasie gry.  Swoje RP oceniam w skali 1-10 na 8/10.

• Do góry
    • 0

#61 Juma — 1225 01/02/2015 - 14:27

Juma
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Austin Ventura
Numer telefonu: 513-70-60
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie): Tak.
Przekonaj nas do siebie*: Jestem osobą odpowiedzialną i rzetelną. Potrafię utrzymać dyscyplinę, i dbać o taksówkę. Moim głównym atutem jest bardzo dobre podejście do klienta, która na pewno przyczyni się do korzystania z naszych usług.

Część OOC
Imię: Patryk

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 34h.

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Na owym serwerze mam już doświadczenie od ponad 2 lat, grywam tutaj regularnie - czasowo robię sobie przerwy ale to po dość długim czasie gry.  Swoje RP oceniam w skali 1-10 na 8/10.

Akceptuję, zgłoś się do kogoś z zarządu/kierownica IG.

• Do góry
    • 0

#62 CyCoLiNaHeHe — 0 02/02/2015 - 18:51

CyCoLiNaHeHe
  • Świeżak

Część IC:
Imię i nazwisko:  Adrienne Mitchell
Numer telefonu: 5166128
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie)  [TAK]

Przekonaj nas do siebie*: No to tak : Lubię dogadywać się z ludźmi, posiadam kulturę osobistą, che wchodzę w kłutnie, dbam o bezpieczeństwo innych ludzi.

Część OOC
Imię: Agnieszka.

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: Mało chyba z 4 ale mam też inne konta i na tamtych też pograłam z 10 H.

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Gram do pół roku na serwerach RolePlay.

• Do góry
    • 0

#63 Kolbaa — 1332 02/02/2015 - 20:08

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko:  Adrienne Mitchell
Numer telefonu: 5166128
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie)  [TAK]

Przekonaj nas do siebie*: No to tak : Lubię dogadywać się z ludźmi, posiadam kulturę osobistą, che wchodzę w kłutnie, dbam o bezpieczeństwo innych ludzi.

Część OOC
Imię: Agnieszka.

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: Mało chyba z 4 ale mam też inne konta i na tamtych też pograłam z 10 H.

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Gram do pół roku na serwerach RolePlay.

Odrzucam. Nie spełniasz wymagań.

• Do góry
    • 0

#64 SznaJKer — 3 03/02/2015 - 00:14

SznaJKer
  • Gracz

Imię i nazwisko:Jude Ward
Numer telefonu:5068101
Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie)Tak
Przekonaj nas do siebie*:Lubie jezdzic samochodem,pracowałem już w firmie taksówkarskiej na starym koncie,znam większośc komend,nie wchodze w jakies niepotrzebne kłutnie i bójki. 

Część OOC
Imię:Mateusz

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:Niecałe 20

Doświadczenie na serwerach RolePlay:gram 8 miesiący na serwerach rp .

• Do góry
    • 0

#65 Kolbaa — 1332 03/02/2015 - 08:21

Kolbaa
  • Gracz

Imię i nazwisko:Jude WardNumer telefonu:5068101Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie)TakPrzekonaj nas do siebie*:Lubie jezdzic samochodem,pracowałem już w firmie taksówkarskiej na starym koncie,znam większośc komend,nie wchodze w jakies niepotrzebne kłutnie i bójki. Część OOCImię:MateuszWiek:16

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:Niecałe 20

Doświadczenie na serwerach RolePlay:gram 8 miesiący na serwerach rp .

Odrzucam. Twoje logi mnie przerażają.

Użytkownik Kolbaa edytował ten post 03/02/2015 - 08:22

• Do góry
    • 0

#66 Autentyk — 58 03/02/2015 - 14:23

Autentyk
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Matthew Delle
Numer telefonu: 592-513-913 ((Podam jak wejdę do gry, samp się pobiera))
Przekonaj nas do siebie*: Jestem pracowity, rzetelny, oraz potrafię pracować w grupie. Wywiązuję się ze swoich obowiązków, oraz przestrzegam ściśle określonych zasad. Dbam o pojazdy firmowe, jak i o mienie firmy.

Część OOC
Imię: Czarek

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 35

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Od jakichś 3 lat na scenie rp.

• Do góry
    • 0

#67 Kolbaa — 1332 03/02/2015 - 14:58

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:Imię i nazwisko: Matthew DelleNumer telefonu: 592-513-913 ((Podam jak wejdę do gry, samp się pobiera))Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie) TakPrzekonaj nas do siebie*: Jestem pracowity, rzetelny, oraz potrafię pracować w grupie. Wywiązuję się ze swoich obowiązków, oraz przestrzegam ściśle określonych zasad. Dbam o pojazdy firmowe, jak i o mienie firmy.Część OOCImię: CzarekWiek: 16

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 35

Akceptuje! Zgloś się InGame do kogoś z ekipy.
  • Do góry
    • 0

#68 Laczuś — 11 04/02/2015 - 17:13

Laczuś
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Calvin Dito
Numer telefonu: Dopisze potem
Przekonaj nas do siebie*: Miły sympatyczny kierowca z doświadczeniem z kursem ekstremalnej jazdy autem dobrze nawiązuje kontakt z innymi oraz jeżdżę przepisowo i dokładnie oraz szybko i znam dobrze całe LosSantos oraz dbam o firmowe auta

Część OOC
Imię: Damian

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 50h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: 2lata

Użytkownik daxon852a edytował ten post 04/02/2015 - 17:13

• Do góry
    • 0

#69 Kolbaa — 1332 04/02/2015 - 22:07

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Calvin Dito
Numer telefonu: Dopisze potem
Przekonaj nas do siebie*: Miły sympatyczny kierowca z doświadczeniem z kursem ekstremalnej jazdy autem dobrze nawiązuje kontakt z innymi oraz jeżdżę przepisowo i dokładnie oraz szybko i znam dobrze całe LosSantos oraz dbam o firmowe auta

Część OOC
Imię: Damian

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 50h

Doświadczenie na serwerach RolePlay: 2lata

Akceptuje! Zgłoś się InGame do kogoś z ekipy!

• Do góry
    • 0

#70 Technet — 89 04/02/2015 - 23:42

Technet
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko:Alex Butera
Numer telefonu:5077159
Przekonaj nas do siebie*:Pracowałem w wielu takich firmach, w jednej byłem nawet vice-szefem

Część OOC
Imię:Marcel

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:100

Doświadczenie na serwerach RolePlay:Dobre

• Do góry
    • 0

#71 Kolbaa — 1332 05/02/2015 - 07:19

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:Imię i nazwisko:Alex ButeraNumer telefonu:5077159Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak)Przekonaj nas do siebie*:Pracowałem w wielu takich firmach, w jednej byłem nawet vice-szefemCzęść OOCImię:MarcelWiek:...

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:100

Doświadczenie na serwerach RolePlay:Dobre

Na tej samej postaci pisałeś podanie do innej firmy taksówkarskiej, oraz do organizacji przestępczej. Gangster w taksówce, będziesz wozić swoich nigga do BelVisto? Odrzucam definitywanie. Przemyśl nad swoją postacią i co najważniejsze podaniem.
  • Do góry
    • 0

#72 xHejteR — 302 05/02/2015 - 07:37

xHejteR
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Walker Castro
Numer telefonu: 5172772
Czy masz wyrobione prawo jazdy? Tak. (Tak/Nie)
Przekonaj nas do siebie*: Nie mam za dużych szans lecz postaram się jakoś. Obiecuję zytelnie wykonywać swoją prace oraz dbać o auta.

Część OOC
Imię: Rafał.
Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 548h
Doświadczenie na serwerach RolePlay: Gram tu tylko 4-5 miesięcy. Lecz postaram się jak najmocniej wczuć w role taxi.

Użytkownik PsychoRafinix edytował ten post 05/02/2015 - 07:49

• Do góry
    • 0

#73 Autentyk — 58 05/02/2015 - 07:46

Autentyk
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Scott Jeffey
Numer telefonu: 428-08-96
Przekonaj nas do siebie*: Jestem pracowity, rzetelny, oraz potrafię pracować w grupie. Wywiązuję się ze swoich obowiązków, oraz przestrzegam ściśle określonych zasad. Dbam o pojazdy firmowe, jak i o mienie firmy.

Część OOC
Imię: Czarek

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 10 (zmiana postaci, wybaczcie)

Użytkownik Autentyk edytował ten post 05/02/2015 - 07:46

• Do góry
    • 0

#74 Kolbaa — 1332 05/02/2015 - 09:07

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Walker Castro
Numer telefonu: 5172772
Czy masz wyrobione prawo jazdy? Tak. (Tak/Nie)
Przekonaj nas do siebie*: Nie mam za dużych szans lecz postaram się jakoś. Obiecuję zytelnie wykonywać swoją prace oraz dbać o auta.
Część OOC
Imię: Rafał.
Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 548h
Doświadczenie na serwerach RolePlay: Gram tu tylko 4-5 miesięcy. Lecz postaram się jak najmocniej wczuć w role taxi.

Akceptuje! Zgłoś się do ekipy InGame.

Część IC:Imię i nazwisko: Scott JeffeyNumer telefonu: 428-08-96Czy masz wyrobione prawo jazdy? (Tak/Nie) TakPrzekonaj nas do siebie*: Jestem pracowity, rzetelny, oraz potrafię pracować w grupie. Wywiązuję się ze swoich obowiązków, oraz przestrzegam ściśle określonych zasad. Dbam o pojazdy firmowe, jak i o mienie firmy.Część OOCImię: CzarekWiek: 16

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 10 (zmiana postaci, wybaczcie)

Mimo tego, że nie masz 10h na postaci to akceptuje. To co wyżej.
  • Do góry
    • 0

#75 Alexia1 — -5 05/02/2015 - 11:00

Alexia1
  • Gracz

Część IC:

Imię i nazwisko:Alexia Price
Numer telefonu:515-13-20
Przekonaj nas do siebie*:Miałam kierowniczke w taxi oraz nauce jazdy lecz się wypisalam ponieważ cały czas musiałam wydawać kasę na naprawę..

Część OOC

Imię:Oaulina
Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:54 - dziennie nabijam 5/11 h
Doświadczenie na serwerach RolePlay:Wystarczy poczytać poradnik 2h i juz wszystko ogarniasz
  • Do góry
    • 0

#76 Kolbaa — 1332 05/02/2015 - 22:20

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:

Imię i nazwisko:Alexia Price
Numer telefonu:515-13-20
Przekonaj nas do siebie*:Miałam kierowniczke w taxi oraz nauce jazdy lecz się wypisalam ponieważ cały czas musiałam wydawać kasę na naprawę..

Część OOC

Imię:Oaulina
Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?:54 - dziennie nabijam 5/11 h
Doświadczenie na serwerach RolePlay:Wystarczy poczytać poradnik 2h i juz wszystko ogarniasz

Akceptuję. Zgłoś się InGame do kogoś z ekipy. ;)

• Do góry
    • 0

#77 Technet — 89 06/02/2015 - 10:54

Technet
  • Gracz

Na tej samej postaci pisałeś podanie do innej firmy taksówkarskiej, oraz do organizacji przestępczej. Gangster w taksówce, będziesz wozić swoich nigga do BelVisto? Odrzucam definitywanie. Przemyśl nad swoją postacią i co najważniejsze podaniem.

Przyjmiesz nową postać?

• Do góry
    • 0

#78 Kolbaa — 1332 06/02/2015 - 12:56

Kolbaa
  • Gracz

Przyjmiesz nową postać?

Wymagane jest 15h, lecz jeśli widzę, że podanie jest na bardzo wysokim poziomie, a użytkownik miał inne postaci z dużą ilością godzin, to jestem w stanie zrobić wyjątek.
  • Do góry
    • 0

#79 Kivuli — 18 06/02/2015 - 19:24

Kivuli
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Fabi Rizzo
Numer telefonu: 510 59 60
Przekonaj nas do siebie*: Lubie takie Firmy jak Taxi.

Część OOC
Imię: Fabian

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 31 godz 30 min

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Jezdzenie autem zabijanie i pracowanie. XD

• Do góry
    • 0

#80 Kolbaa — 1332 06/02/2015 - 21:45

Kolbaa
  • Gracz

Część IC:
Imię i nazwisko: Fabi Rizzo
Numer telefonu: 510 59 60
Przekonaj nas do siebie*: Lubie takie Firmy jak Taxi.

Część OOC
Imię: Fabian

Ile masz przegranych godzin na postaci na której pragniesz dołączyć do firmy?: 31 godz 30 min

Doświadczenie na serwerach RolePlay: Jezdzenie autem zabijanie i pracowanie. XD

Twoje podanie mnie ani trochę nie przekonało wręcz odraziło. Odrzucam.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: taxi king, wielka, rekrutacja, premie, kierowcy, taxi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych