Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Forza Drive Center - dołącz do grona instruktorów i inkasuj procent z zarobków firmy!

• Please log in to reply
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 daanio 25 19/01/2015 - 21:38

daanio
  • Gracz

** Siedząc w kapciuszkach i przeglądając wieczorem sieć, mógłbyś natrafić na witrynę forzadrivecenter.com, gdzie znajdujesz arkusz rekrutacyjny. Popijając gorące kakao i przy okazji parząc sobie język zabierasz się do czytania, stękając w międzyczasie z bólu. **

YhLmzgH.png

Nudzi Cię stanie za ladą? Zasypiasz podając hamburgery i karnety rozwydrzonym mieszczuchom? Nie prześpij okazji i chwyć za stery swojego życia. Forza Drive Center już dziś otwiera rekrutację na instruktorów!

Oferujemy stałą wypłatę w wysokości $200 oraz liczne premie dzienne i tygodniowe. Co tydzień wybieramy pracownika tygodnia, na którego czeka wiele przywilejów.

Jesteś ambitny i uważasz, że stać Cię na więcej? Dołącz do nas, pokaż się z dobrej strony efektywnie pracując, a zaproponujemy Ci stanowisko kierownika. Każdy z kierowników odgrywa kluczową rolę w strukturze firmy. Utrzymuje porządek i ład, kieruje pracą instruktorów, a także otrzymuje procent z dochodów firmy! Nigdzie nie spotkasz się z podobnymi warunkami!

YaQ6ubC.png

• Wypłaty w wysokości $200-300
  • Firmowe pojazdy do Waszej dyspozycji
  • Liczne premie dla pracowników i kierowników
  • Naprawy pojazdów po spowodowanych przez Was szkodach
  • Prowizję od każdego obsłużonego klienta
  • Dobrą atmosferę
  • Przyjemność z pracy w miłym gronie
  • Ciekawe konkursy dla pracowników naszej firmy!
  • Procent udziałów firmy dla kierowników

x0CihDq.png

• ​Dbałości o firmowe pojazdy - wszystko jest naszym wspólnym dobrem
  • Zaangażowania w wykonywaną pracę
  • Rzetelności
  • Tankowania pojazdów bądź informowania zarządu o niskim stanie paliwa (jeśli zatankujecie auto, zwrócimy Wam pieniądze)
  • Szacunku do współpracowników i klientów
  • Prawidłowej jazdy podczas służby
  • Uśmiechu i pozytywnego patrzenia na świat :)

ojuDMDm.png

Imię i nazwisko:
Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm):
Dlaczego właśnie Ty?:
Czy jesteś człowiekiem komunikatywnym?:

Podania sprawdzają:

​Możnowładca

daanio

Użytkownik daanio edytował ten post 26/01/2015 - 01:28

• Do góry
    • 2

#2 Grimek1 19/01/2015 - 22:18

Grimek
  • Świeżak

Witam

Imię i nazwisko:Estevan_Williams
Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm):2 miesiące pracowałem w Nauka Jazdy CCD
Dlaczego właśnie Ty, autopromocja:Gram od dawna , lubię tą pracę, pracując w Nauce Jazdy CCD potrafiłem godzinami pracować co mi dawało wielką satysfakcję.Teraz też chciałbym pracować w takiej świetnej pracy.Dobrze się znam na tej robocie.

• Do góry
    • 1

#3 energymoneygang128 19/01/2015 - 22:38

energymoneygang
  • Gracz

Witam

Imię i nazwisko:Estevan_Williams
Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm):2 miesiące pracowałem w Nauka Jazdy CCD
Dlaczego właśnie Ty, autopromocja:Gram od dawna , lubię tą pracę, pracując w Nauce Jazdy CCD potrafiłem godzinami pracować co mi dawało wielką satysfakcję.Teraz też chciałbym pracować w takiej świetnej pracy.Dobrze się znam na tej robocie.

Postanowiliśmy, że jednak damy Ci szansę! Witamy w firmie! Akceptacja! Zgłoś sie IC do Andrea Forza lub Michael Forza.

Brak kontaktu w celu podpisania umowy i dołączenia do firmy. Odrzucamy.

Użytkownik Możnowładca edytował ten post 21/01/2015 - 01:32

• Do góry
    • 0

#4 Camper1320 20/01/2015 - 19:08

Camper132
  • Gracz

Witam

Mam na imię (w grze) Ayden Cervino

Doświadczenie: Pracowałem już w Taxi i innej nauki jazdy

Dlaczego właśnie ja: Dlatego ze bardzo mi się podoba ta praca, gram rp, będę pracować godzinami i pomagać graczom i będę miał z nimi dobry kontakt i będę wyrażać się z szacunkiem do graczy. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie :)

• Do góry
    • 0

#5 energymoneygang128 20/01/2015 - 19:27

energymoneygang
  • Gracz

Witam

Mam na imię (w grze) Ayden Cervino

Doświadczenie: Pracowałem już w Taxi i innej nauki jazdy

Dlaczego właśnie ja: Dlatego ze bardzo mi się podoba ta praca, gram rp, będę pracować godzinami i pomagać graczom i będę miał z nimi dobry kontakt i będę wyrażać się z szacunkiem do graczy. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie :)

Brak postaci podpisanej pod konto globalne. Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#6 daanio 25 20/01/2015 - 20:33

daanio
  • Gracz

Podpisz po prostu postać i tyle. Proste jak drut, kolego.

• Do góry
    • 0

#7 DanielQBruPy79 20/01/2015 - 21:07

DanielQBruPy
  • Gracz

Imię i nazwisko: Tyree Sanchez 
Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm): Dopiero zaczynam ale wiem że sobie poradzę .
Dlaczego właśnie Ty, autopromocja: Jestem miłą osobą i bardzo konkretną . Jeżeli chodzi o nauke to naprawdę jest to dla mnie łatwe i wiem że sobię poradze .. 

• Do góry
    • 0

#8 energymoneygang128 20/01/2015 - 21:10

energymoneygang
  • Gracz

Imię i nazwisko: Tyree Sanchez 
Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm): Dopiero zaczynam ale wiem że sobie poradzę .
Dlaczego właśnie Ty, autopromocja: Jestem miłą osobą i bardzo konkretną . Jeżeli chodzi o nauke to naprawdę jest to dla mnie łatwe i wiem że sobię poradze .. 

Oczywiście, że podanie Akceptuje.  Zgłoś się do mnie na serwerze (Andrea Forza) - podpiszemy umowę o pracę. :)

• Do góry
    • 0

#9 krystian51598424 21/01/2015 - 19:17

krystian5159842
  • Gracz

Imię i nazwisko: Corlis Simpson
Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm): Pracowałem już w wielu takich firmach. Posiadam doświadczenie w sprawach samochodowych, posiadam prawko kategorii B, A1.
Dlaczego właśnie Ty, autopromocja: Jestem kultularnym człowiekiem który trzyma zasady oraz nie przejmuję sie opiniami innych zwykłych ludzi.Tankuję po sobie pojazdy oraz je naprawiam. Mam nadzieję, że rozwinę się w tej firmie.

Numer telefonu: 5082426

• Do góry
    • 0

#10 energymoneygang128 21/01/2015 - 19:24

energymoneygang
  • Gracz

Imię i nazwisko: Corlis Simpson
Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm): Pracowałem już w wielu takich firmach. Posiadam doświadczenie w sprawach samochodowych, posiadam prawko kategorii B, A1.
Dlaczego właśnie Ty, autopromocja: Jestem kultularnym człowiekiem który trzyma zasady oraz nie przejmuję sie opiniami innych zwykłych ludzi.Tankuję po sobie pojazdy oraz je naprawiam. Mam nadzieję, że rozwinę się w tej firmie.

Numer telefonu: 5082426

Jasne. Zgłoś się IC do kogoś z zarządu po invite. :)

• Do góry
    • 0

#11 CacyZiom0 26/01/2015 - 21:16

CacyZiom
  • Świeżak

Imię i nazwisko:Jacoby Cooper
Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm):Pracowałem w jednej firmie samochodowej i nie nazekali.
Dlaczego właśnie Ty?:poniewaz bede dbał o pojazdy bede ostrozny i jestem milym spokojnym czlowiekiem co do innych graczy.
Czy jesteś człowiekiem komunikatywnym?:Tak

• Do góry
    • 0

#12 daanio 25 26/01/2015 - 21:22

daanio
  • Gracz

Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm):Pracowałem w jednej firmie samochodowej i nie nazekali.
Dlaczego właśnie Ty?:poniewaz bede dbał o pojazdy bede ostrozny i jestem milym spokojnym czlowiekiem co do innych graczy.

Krócej się nie dało? Nope.

• Do góry
    • 0

#13 energymoneygang128 26/01/2015 - 21:33

energymoneygang
  • Gracz

Nie Nope, tylko proszę o poprawienie podania, przyłóż się do tego jeśli zależy Ci na pracy u nas. Jeżeli poprawisz podanie zweryfikujemy je jeszcze raz. :) Neutral.

• Do góry
    • 0

#14 CacyZiom0 26/01/2015 - 22:09

CacyZiom
  • Świeżak

Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm):Pracowałem w jednej firmie samochodowej na innym serwerze prowadziłem z kuzynem firmę nauki jazdy.
Dlaczego właśnie Ty?:ponieważ będę dbał o pojazdy będę ostrożny jeżeli coś się stanie z mojej winy pojazd zostanie naprawiony.Jestem również miłym spokojnym graczem.Myślę, że przydam się w firmie.Gram też często wiec kasa będzie wpadała ;)
Czy jesteś człowiekiem komunikatywnym?:Tak, jeżeli będzie trzeba pomogę w każdej do rozwiązania sytuacji.

• Do góry
    • 0

#15 energymoneygang128 26/01/2015 - 23:57

energymoneygang
  • Gracz

Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm):Pracowałem w jednej firmie samochodowej na innym serwerze prowadziłem z kuzynem firmę nauki jazdy.
Dlaczego właśnie Ty?:ponieważ będę dbał o pojazdy będę ostrożny jeżeli coś się stanie z mojej winy pojazd zostanie naprawiony.Jestem również miłym spokojnym graczem.Myślę, że przydam się w firmie.Gram też często wiec kasa będzie wpadała ;)
Czy jesteś człowiekiem komunikatywnym?:Tak, jeżeli będzie trzeba pomogę w każdej do rozwiązania sytuacji.

Witamy w firmie. :) Akcept!

• Do góry
    • 0

#16 energymoneygang128 27/01/2015 - 23:52

energymoneygang
  • Gracz

** Na stronie firmy pojawiła się informacja na temat zamknięcia jej. Witryna internetowa zostanie usunięta w najbliższym czasie, łącznie z działem rekrutacji. **

• Do góry
    • 0

#17 Keaton2 07/02/2015 - 15:11

Keaton
  • Gracz

Imię i nazwisko: Keaton Wilson

Doświadczenie w branży (najlepiej konkretnie nazwy firm): Workshop of MB Corp i Royal Pharmacy - pracuję tu dorywczo aby zarobić pieniądze, jeśli chodzi o naukę jazdy to jeszcze nie pracowałem w żadnej branży.

Dlaczego właśnie Ty?: Jestem dobrym kierowcą i godnym zaufania człowiekiem. Staram się wypełniać swoje obowiązki jak najlepiej. Bardzo lubię pomagać innym. Przykładam się rzetelnie do wykonywanej pracy.

Czy jesteś człowiekiem komunikatywnym?: Tak, jak najbardziej stawiam na komunikatywność. Jestem osobą miłą i otwartą na wszelkie tematy. 

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych