Witam witam, otoz dzis udalo mi sie przeinstalowac windowsa, angielski bo angielski ale smiga i chcialbym was zapytac czego mi brakuje na tym o to kompie, zainstalowalem sterowniki do dzwieku, karty graficznej oraz plyty glownej. Co jeszcze jest przydatne, co zainstalowac, przedewszystkim zeby smigalo mi gta sa. PS: I co z robic zebym mogl pisac normalnie ogonki bo nie moge... Z gory dziekowa za pomoc, jestem zielony jesli o to chodzi...
— 158
12/01/2015 - 22:24
— 25
12/01/2015 - 22:31
Skoro to wersja angielska, to pewnie polskich znaków (polskiej klawiatury) w niej po prostu nie ma. Apropos, pokaż screen pulpitu.
— 158
12/01/2015 - 22:59
O to ss. A co do polonizacji windowsa, przekopalem google i darmowej nie znalazlem takiej wporzo... PS: W sampie bede mial polskie znaki normalnie?
Użytkownik Przemek Sacha edytował ten post 12/01/2015 - 22:59
— 361
12/01/2015 - 23:08
Wiesz co ci radzę najlepszy i nie zawody program to takiej rzeczy! Znajdzie ci wszystkie sterowniki których nie masz aa są potrzebne do tego sam ci je ściągnie i zainstaluję http://www.dobreprog...dows,20522.html jest nie zawodny polecam go
— 158
12/01/2015 - 23:09
Dziekuje Ci Ponawiam pytanie, czy na samp bede mial normalnie znaki polskie? PS: Czy to ze tnie mi sie internet i trochu pulpit moze zalezec od sterownikow?
— 361
12/01/2015 - 23:09
Witam witam, otoz dzis udalo mi sie przeinstalowac windowsa, angielski bo angielski ale smiga i chcialbym was zapytac czego mi brakuje na tym o to kompie, zainstalowalem sterowniki do dzwieku, karty graficznej oraz plyty glownej. Co jeszcze jest przydatne, co zainstalowac, przedewszystkim zeby smigalo mi gta sa. PS: I co z robic zebym mogl pisac normalnie ogonki bo nie moge... Z gory dziekowa za pomoc, jestem zielony jesli o to chodzi...
Aaa polskie znaki na klawiaturze wystarczy zmienić w panelu sterowania tam masz wszystko do ustawienia na polski ten Windows'a angielskiego miałem ale teraz mam wszystko po polsku
— 158
12/01/2015 - 23:11
Powiedz mi gdzie dokladnie jesli mozesz, z angielskiego jestem noga :/
Użytkownik Przemek Sacha edytował ten post 12/01/2015 - 23:11
— 361
12/01/2015 - 23:12
https://support.offi...de-daf109f54fb6
aa co mi tam masz Tutaj wszystko opisane aa jak chcesz zmienić sobie wszystko na język polski masz tutaj filmik - https://www.youtube.com/watch?v=bslehToKvpo
— 158
12/01/2015 - 23:22
PS: Mam windows XP. Dodam jeszcze ze pobralem sterownik do karty graficznej ktory mialem przed reinstalem windowsa i nie dalo sie go zainstalowac :/ wersje 307.83 pobieralem, i cos tam pisalo ze nie kompatybilne z hardware jakos tak, nie mam pojecia, ale dziekuje za program i poradnik, zarzuce Ci limitem likeow, tyle moge puki co zaoferowac
No i pojawil mi sie kolejny problem, gdy chce zmienic nazwe utworzonego folderu wyskakuje mi cos takiego :
Wiesz co ci radzę najlepszy i nie zawody program to takiej rzeczy! Znajdzie ci wszystkie sterowniki których nie masz aa są potrzebne do tego sam ci je ściągnie i zainstaluję http://www.dobreprog...dows,20522.html jest nie zawodny polecam go
Tak btw, dales mi linkacza ten program jest do sp2 a ja mam sp3 :/
— 274
12/01/2015 - 23:26
Po formacie instaluj w takiej kolejności rzeczy:
Sterowniki-
- Płyta główna (Chipset);
- Karta graficzna (VGA);
- Karta dźwiękowa (Audio);
- Karta sieciowa LAN (Ethernet), karta bezprzewodowa (WLAN);
- Modem, Bluetooth, FireWire i inne urządzenia tego typu;
- Kamerka internetowa, czytnik kart MMC/SD, czytnik linii papilarnych, touchpad oraz inne urządzenia wskazujące;
- Urządzenia peryferyjne jak drukarka, skaner etc.
- Inne urządzenia zewnętrzne np. czytnik kart PKI (do uwierzytelniania RSA).
Biblioteki-
- Microsoft .NET Framework w wersjach 1.1/2.0/3.0/3.5/4.0 (w zależności od systemu operacyjnego, nowsze jak Vista mają już Framework 1.1/2.0 domyślne preinstalowany);
- Biblioteki uruchomieniowe środowiska Java (Sun Java Runtime Environment);
- Biblioteki uruchomieniowe Microsoft Visual C++ 2005/2008 (Microsoft Visual C++ 2005/2008 Redistributable Package);
- Biblioteki uruchomieniowe Visual Basic 5.0/6.0 (Visual Basic Runtime Libraries);
- Pakiety Microsoft Windows Installer w wersjach 3.0/3.1/4.5 (Windows Installer Redistributable Package);
- Biblioteki DirectX (DirectX Redistributable Package).
— 361
12/01/2015 - 23:37
PS: Mam windows XP. Dodam jeszcze ze pobralem sterownik do karty graficznej ktory mialem przed reinstalem windowsa i nie dalo sie go zainstalowac :/ wersje 307.83 pobieralem, i cos tam pisalo ze nie kompatybilne z hardware jakos tak, nie mam pojecia, ale dziekuje za program i poradnik, zarzuce Ci limitem likeow, tyle moge puki co zaoferowac
No i pojawil mi sie kolejny problem, gdy chce zmienic nazwe utworzonego folderu wyskakuje mi cos takiego :
Tak btw, dales mi linkacza ten program jest do sp2 a ja mam sp3 :/
Wiesz co ci radze weź już sobie Windows'a 7 jest wersja angielska aa pozniej żeby było po polsku nie ma problemu ja XP miałem 4 lata temu już nie pamiętam
Tematy o podobnych tagach: gta, win
gta
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Jak zagrać w SAMP na aplikacji GTA SA na Windows 10?Napisany przez Grandtheft, 14/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
GTA V HUDNapisany przez WINTRY , 15/11/2018 |
|
|
||
sprzedam
Hyde Park →
Sprzedam lub kupię (OOC) →
Konto steam z kupionym Grand Theft Auto: San Andreas za 10złNapisany przez lysyoo, 11/08/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Szukam →
[szukam] GTA SA PLZNapisany przez TwoByFour24, 08/08/2018 |
|
|
||
gta v
Gry (nowy dział!) →
Strategie, The Sims i inne →