** Jameel Romell oglądając poranne wiadomości, pijąc poranną kawkę i paląc czerwoną setkę marlboro, przeciera swoje oczy, nie mogąc uwierzyć w to co właśnie usłyszał. Następnie odpycha młodą azjatkę od swojego czarnego przyrodzenia i karze się jej wynosić pod prysznic. **
-
**mamrocząc coś pod nosem** c-coo? Że jak?
**przełącza na inny kanał informacyjny**
** Na BBC NEWS podano również podobnej treści wiadomość ukazującą nawet zdjęcie ofiary i ludzi, którzy w tamtym momencie byli świadkami zdarzeń **
- Jak mógł do tego dopuścić... Mówiłem mu, że tytanowa płyta pod autem nie raz mi już uratowała moje czarne dupsko...
** Rome' poderwał się z kanapy, udając się do łazienki. W jego oczach można dostrzec charakterystyczne dla niego (cenzura)iki. **
** Klepnął młodą azjatkę w pośladki i rzucił jej plikiem pieniędzy, a następnie rzucił wymowne spojrzenie. Później przyciął swoją długą kędzierzawą brodę o połowę, poprawił afro na głowie, splunął na posadzkę i odpalił kolejnego szluga. Chwycił za golarkę i ściął włosy na głowię kompletnie do zera. Na koniec wysrał się i udał się do garderoby. Można w niej dostrzec same drogie garnitury i elegancką odzież. **
** Rome' podważył dolną półkę w szafie i wyciągnął z niej jeden z szarych T-shirtów z napisem "Actions Speaks Louder than Words", założył ją, wskoczył w swoje czerwone dresy i mocno zawiązał adidaski, chwycił za swoje AK-47 i przerzucił na ramię. Na koniec krzyknął donośnie: **
- Nero, gdzie mój (cenzura)ony czerwony kaszkiet?! I rzuć mi do (cenzura)a kluczyki od Byka. Jadę posprzątać ten burdel i znajdę tych s(cenzura)ysynów.
** Nero podał Rome'owi jego rzeczy, w jego oczach dostrzec można przerażenie i lęk, nie pisnął nawet słowem. **
** Po tym wszystkim można było jedynie dostrzec jak z posiadłości z umiejscowionej na jednej z gór obok Las Venturas odjeżdża Mustang 3000 GT fioletowego koloru na chromowanych felgach z zielonym neonem. Z auta wydobywa się głośna piosenka The Glitch Mob - Can't Kill us. **
-
**Dźwięk telefonu, ktoś nagle mówi "Haaalo, co jest czarnuchu? - rzekł osobnik z zapitym głosem, w tle słychać piski dwóch dupeczek."**
- Recon? (cenzura)a jestem u Ciebie za sześć godzin. Mamy robotę do wykonania, rzuć wszystko i przyjeżdżaj na Tower City.
Użytkownik Czarny190 edytował ten post 24/01/2015 - 13:34