Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**w dzisiejszych wieczornych wiadomościach odnośnie śmierci**

arcon dead

• Please log in to reply
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arcon — 2529 11/01/2015 - 20:02

Arcon
  • Gracz

*
Popularny

** Przysiadając sobie na fotelu sięgasz po pilot leżący na niewielkim stoliku po Twoje prawicy. Kręcąc zmęczony głową odpalasz telewizor przerzucając kanały. Widząc wieczorne wiadomości otwierasz znużone oczy **

6jIDmTo.png

- Dziś około godziny 14:55 opuścił nas poszukiwany przez departament federalny Michael Arcon. Auto którym poruszał się mężczyzna eksplodowało na ścieżce szutrowej za białym domem. Władze tylko podały, że prawdopodobnie czynnikiem który spowodował wybuch była detonacja bomby - więcej szczegółów nie znamy.

((Gra IC))

72WnNuB.png

Ed7ka5Y.png

SdIzZgu.png

1uA5mGP.png

• Do góry
    • 38

#2 GutmixTheDon — 810 11/01/2015 - 20:06

GutmixTheDon
  • Gracz

**Jerry oglądając wiadomości, złapał za szklanke z mlekiem i przystawiając do ust, wypił wszystko jednym duszkiem. Dopowiedział sobie pod nosem**.
Jednego bandyte mniej...

Użytkownik GutmixTheDon edytował ten post 11/01/2015 - 20:40

• Do góry
    • 1

#3 unknown guy — 458 11/01/2015 - 20:10

unknown guy
  • Gracz

** Tony popijając whisky z dwoma kostkami lodu w jednym z barów, spogląda na telewizor, który jest nad barkiem. Po obejrzeniu wiadomości mówi sam do siebie: **

- Sprawiedliwości stało się zadość.

• Do góry
    • 0

#4 Kaluch — 49 11/01/2015 - 20:21

Kaluch
  • Gracz

** **Przeglądając gazete, natknął się na dany wpis dodając** **

Arcon i dachowanie? Coś tu śmierdzi, Arcon driver nie spadł sam, ktoś mu w tym musiał pomóc.

** **Po przeczytaniu zamknął gazete, po czym zajarał** **

Użytkownik Kaluch edytował ten post 11/01/2015 - 20:23

• Do góry
    • 0

#5 ThePablos221 — 21 11/01/2015 - 20:39

ThePablos221
  • Gracz

** Shawn oglądając wieczorne wiadomości miał okazję zobaczyć reportaż o wypadku **

Szkoda faceta. Dało się z nim pogadać. Nie było mi dane dużo z nim spędzić czasu, jednak parę rzeczy dowiedziałem się. Niech spoczywa...

** Po zakończeniu emisji wyłączył telewizor, pojechał swoim Emperorem do pobliskiej kwiaciarni. Następnie pojechał na cmentarz miejski, gdzie zapalił jeden znicz pod krzyżem **

Użytkownik ThePablos221 edytował ten post 11/01/2015 - 20:39

• Do góry
    • 0

#6 iamdaily — 4335 11/01/2015 - 20:45

iamdaily
  • Gracz

**Jego ulubienica oglądając wiadomości, przy wieczornej kolacji, zrobila wielkie oczy slysząc o jego śmierci**

- O w mordę, a obiecywał, że nie da im za wygraną.. 

**wylaczyła telewizor, odstawiajac kanapkę, wyszła na spacer po zielonym ganton**

• Do góry
    • 0

#7 Dope to ja — 1224 11/01/2015 - 21:02

Dope to ja
  • Gracz

** Dope Odpalił sobie w miami internety, wiadomosci poczytał i potem dodał: **

No i kurwa prawidłowo, ja nie zdążyłem, sam to zrobił. Pogratuluje mu jak się kiedys spotkamy, za Gamblera.

** Wyłączył stronę i robił cos sobie dalej. **

• Do góry
    • 0

#8 Thief Stiffler — 1586 11/01/2015 - 21:05

Thief Stiffler
  • Gracz

**Reaper' zauważył wiadomości, dodał obojętnym głosem**

-I już nigdy się nie zrewanżuje, dwa zero - Arcon.

• Do góry
    • 0

#9 Vernon — 2965 11/01/2015 - 21:22

Vernon
  • Gracz

** Johnathon siedząc wygodnie na kanapie, odpalił telewizor - wpatrując się w wiadomości. Po skończeniu oglądać, skrzywił pyska. **

- Raz go uratowałem, cholera - drugi raz nie mogłem, kurde, szkoda Arcon'a - ale jego była żona została, hmm..

** Wyłączając telewizor, wstał, podchodząc do stołu, złapał za swój telefon po czym zaczął coś w nim pisać. **

• Do góry
    • 0

#10 Silens — 1453 11/01/2015 - 21:35

Silens
  • Gracz

** Takeshi Yoshida, oglądająć wiadomości dnia dzisiejszego, artykuł, widocznie zniesmaczony spojrzał na kobiety siedzące u jego boków. **

-Koko kara nukedasu. Dare mo mitakunai, watashi wa hitorininaritai!(Wynoście się stąd. Nie chce nikogo widzieć, chce zostać sam!)

** Chwycił za szklankę, która wypełniona była Whisky z lodem, połykając całą zawartość na raz, wykrzywił mordę, po czym wpatrzony w bez ruchu w telewizor głośniej odsapnął. **

- Ty nierozważny durniu. Zawsze pilnuj swojej gabloty głupcze! Tyle razy powtarzałeś, że mam pilnować swojego wozu, a sam zapomniałeś o swojej zasadzie! Ile razy mówiłeś, że nie dasz się złapać? W sumie, wszystko jedno... Zamiast dać się złapać, dałeś się zabić! Dołączyłeś do reszty aniołów. Pozdrów Cesara, Mitchie'.

** Kolejno wyłączył telewizor i w ciszy, spoglądając na puste ściany swojego wielgachnego salonu wewnątrz willi, mlasknął. Poprawił swój szlafrok i powędrował w kierunku tarasu, gdzie biorąc głeboki oddech spojrzał na pomost, dzielący go od Los Santos. **

- Pozostało nas tylko czworo... Shark, Rome', Ja no i Shadow. Chyba, że coś mnie ominęło, w ostatnim kwartale...

** Na taras przyszły dwie bardzo ładne kobiety, którymi Shun się zajął obejmując je i stojąc wpatrzony w Santos w ciszy. **

• Do góry
    • 0

#11 Papryk — 582 11/01/2015 - 22:41

Papryk
  • Gracz

**Brian Wheller, po dzisiejszym, ciężkim jak dla niego dniu, usiadł dupskiem na kanapie i zabrał laptopa, którego położył na kolanach. Wbił na stronę z ogłoszeniami o używanych, importowanych samochodach, szczególnie marki Nissan. W pewnej chwili, wchodząc na pocztę, mógł zauważyć najważniejsze wiadomości z dnia. Gdy jego oczom ukazał się artykuł o Michael'u, powiedział sobie w myślach:**

-No niech spoczywa tam na górze... Znałem go jedynie z tego, że jadąc wyścig z Felipe powiedział mi, że kierowca, to za chuja nigdy ze mnie nie będzie.

**No i zamarł tak, wpatrując się w jeden punkt widocznie zamyślony, po czym westchnął, zamknął laptopa i poszedł pod prysznic.**

• Do góry
    • 0

#12 Anony — 1652 11/01/2015 - 22:53

Anony
  • Gracz

** Golden siedząc wieczorem w swojej willi, zaczął czytać oraz oglądać wiadomości. Gdy zobaczył informację o śmierci Arcona, uśmiechnął się, mówiąc: **

- Ha! Jednego fałszywego skurwiela mniej. Rozumiem, że pogoń za gotówką, ale honor powinien mieć. Mam nadzieję, że cierpiał.

** Po tej czynności zamknął laptopa, wyłączył telewizję i poszedł pod prysznic. **

• Do góry
    • 0

#13 Juma — 1225 12/01/2015 - 00:41

Juma
  • Gracz

*
Popularny

** Ricky' czytając na komisariacie wiadomości w gazecie, zajadając tym samym pączka, widząc informację o śmierci Michaela Arcona, odparł sam do siebie pod nosem: **

- No niech go szlag trafi, a miałem mu wpierdol spuścić, cholerny kierowca bombowca..

** Kończąc oglądać obrazki w gazecie, dokończył tym samym pączka, po czym ruszył w dalszy patrol **

• Do góry
    • 4

#14 RolluTwoimPanemSuko — 1973 12/01/2015 - 02:37

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

**Roll' grający partyjkę bilarda w V-Rock'u kątem oka dostrzega wieczorne wydanie wiadomości, trzymając butelkę Budweiser'a w ręku podchodzi bliżej zawieszonego na ścianie telewizora. Bo usłyszeniu gorących informacji przytaknął tylko łbem i jednym tchem opróżnił butelkę**

- Uwielbiam gdy problemy rozwiązują się same, szkoda tylko że Brok' już tego nie zobaczy.

**Wyraźnie zadowolony odstawił butelkę na kant stołu bilardowego i złapał za kij...**

• Do góry
    • 0

#15 Chaju — 630 12/01/2015 - 02:42

Chaju
  • Gracz

** Louis oglądając informacje o śmierci Arcona, momentalnie zerknął na jego kartę medyczną, dodając: **

Tyle razy mu dupsko ratowaliśmy w naszym szpitalu, porządny gość - jedyny plus, to, że teraz ta ślicznotka z urzędu wolna.

** Momentalnie podchodząc do swojego garażu dla jednostek Fire Department, wszedł do środka, rzucając się na żółwia-maskotkę, przytulił się do niego, zasypiając... **

• Do góry
    • 0

#16 Glodzik — 1410 13/01/2015 - 02:16

Glodzik
  • Gracz

*
Popularny

** Takeshi Yoshida, oglądająć wiadomości dnia dzisiejszego, artykuł, widocznie zniesmaczony spojrzał na kobiety siedzące u jego boków. **

-Koko kara nukedasu. Dare mo mitakunai, watashi wa hitorininaritai!(Wynoście się stąd. Nie chce nikogo widzieć, chce zostać sam!)

** Chwycił za szklankę, która wypełniona była Whisky z lodem, połykając całą zawartość na raz, wykrzywił mordę, po czym wpatrzony w bez ruchu w telewizor głośniej odsapnął. **

- Ty nierozważny durniu. Zawsze pilnuj swojej gabloty głupcze! Tyle razy powtarzałeś, że mam pilnować swojego wozu, a sam zapomniałeś o swojej zasadzie! Ile razy mówiłeś, że nie dasz się złapać? W sumie, wszystko jedno... Zamiast dać się złapać, dałeś się zabić! Dołączyłeś do reszty aniołów. Pozdrów Cesara, Mitchie'.

** Kolejno wyłączył telewizor i w ciszy, spoglądając na puste ściany swojego wielgachnego salonu wewnątrz willi, mlasknął. Poprawił swój szlafrok i powędrował w kierunku tarasu, gdzie biorąc głeboki oddech spojrzał na pomost, dzielący go od Los Santos. **

- Pozostało nas tylko czworo... Shark, Rome', Ja no i Shadow. Chyba, że coś mnie ominęło, w ostatnim kwartale...

** Na taras przyszły dwie bardzo ładne kobiety, którymi Shun się zajął obejmując je i stojąc wpatrzony w Santos w ciszy. **

Sharky wpadł do willi Shuna zgarniając za dupę dwie ślicznotki które wcześniej pieprzył.

Użytkownik Glodzik edytował ten post 13/01/2015 - 02:16

• Do góry
    • 4

#17 Silens — 1453 13/01/2015 - 18:07

Silens
  • Gracz

Sharky wpadł do willi Shuna zgarniając za dupę dwie ślicznotki które wcześniej pieprzył.

** Sharky to co najwyżej mógł pooglądać zdjęcia panienek. **

• Do góry
    • 0

#18 SCHOKOLADE — 589 15/01/2015 - 00:07

SCHOKOLADE
  • Gracz

** Natalia Holmes odtwarzając stare wydanie wiadomości na portalu ucięła krótki monolog: **

- To ten, co najpierw w nas wleciał z koleżanką swoim Elegy, potem wziął tabletki i zaczął zwracać w radiowozie... A na końcu chciał wręczyć łapówkę? Ahh, ten gość wydawał się podejrzany. Przestępca? Chyba nie z wyboru... Człowiek z problemami. Szkoda faceta. 

• Do góry
    • 0

#19 Miętowy Dżem — 2431 17/01/2015 - 23:46

Miętowy Dżem
  • Gracz

*
Popularny

**Patrick zasiadając rano przy kawie, przed telewizorem, wziął do ręki laptopa i zaczął przeglądać różnego typu strony, po czym natrafił na artykuł o śmierci Michael'a Arcon'a dodał do Pauli ubierającej się w sypialni**

- Patrz Kotek, ten słynny Kierowca Arcon zmarł. Szkoda chłopa, myślałem, że kiedyś da mi lekcje jazdy, a tu taka tragedia, ehh.

**Wtem dopił kawę wyłączył laptopa odkładając go na miejsce, pożegnał się z żoną i wyjechał do pracy**

Użytkownik DavRox edytował ten post 17/01/2015 - 23:47

• Do góry
    • 6

#20 Czarny190 — 949 24/01/2015 - 13:32

Czarny190
  • Gracz

*
Popularny

** Jameel Romell oglądając poranne wiadomości, pijąc poranną kawkę i paląc czerwoną setkę marlboro, przeciera swoje oczy, nie mogąc uwierzyć w to co właśnie usłyszał. Następnie odpycha młodą azjatkę od swojego czarnego przyrodzenia i karze się jej wynosić pod prysznic. **

- **mamrocząc coś pod nosem** c-coo? Że jak? **przełącza na inny kanał informacyjny**

** Na BBC NEWS podano również podobnej treści wiadomość ukazującą nawet zdjęcie ofiary i ludzi, którzy w tamtym momencie byli świadkami zdarzeń **

- Jak mógł do tego dopuścić... Mówiłem mu, że tytanowa płyta pod autem nie raz mi już uratowała moje czarne dupsko...

** Rome' poderwał się z kanapy, udając się do łazienki. W jego oczach można dostrzec charakterystyczne dla niego (cenzura)iki. **

** Klepnął młodą azjatkę w pośladki i rzucił jej plikiem pieniędzy, a następnie rzucił wymowne spojrzenie. Później przyciął swoją długą kędzierzawą brodę o połowę, poprawił afro na głowie, splunął na posadzkę i odpalił kolejnego szluga. Chwycił za golarkę i ściął włosy na głowię kompletnie do zera. Na koniec wysrał się i udał się do garderoby. Można w niej dostrzec same drogie garnitury i elegancką odzież. **

** Rome' podważył dolną półkę w szafie i wyciągnął z niej jeden z szarych T-shirtów z napisem "Actions Speaks Louder than Words", założył ją, wskoczył w swoje czerwone dresy i mocno zawiązał adidaski, chwycił za swoje AK-47 i przerzucił na ramię. Na koniec krzyknął donośnie: **

- Nero, gdzie mój (cenzura)ony czerwony kaszkiet?! I rzuć mi do (cenzura)a kluczyki od Byka. Jadę posprzątać ten burdel i znajdę tych s(cenzura)ysynów.

** Nero podał Rome'owi jego rzeczy, w jego oczach dostrzec można przerażenie i lęk, nie pisnął nawet słowem. **

** Po tym wszystkim można było jedynie dostrzec jak z posiadłości z umiejscowionej na jednej z gór obok Las Venturas odjeżdża Mustang 3000 GT fioletowego koloru na chromowanych felgach z zielonym neonem. Z auta wydobywa się głośna piosenka The Glitch Mob - Can't Kill us. **

- **Dźwięk telefonu, ktoś nagle mówi "Haaalo, co jest czarnuchu? - rzekł osobnik z zapitym głosem, w tle słychać piski dwóch dupeczek."**
- Recon? (cenzura)a jestem u Ciebie za sześć godzin. Mamy robotę do wykonania, rzuć wszystko i przyjeżdżaj na Tower City.

Użytkownik Czarny190 edytował ten post 24/01/2015 - 13:34

• Do góry
    • 5

#21 Doktor DIIL — 2288 26/01/2015 - 00:20

Doktor DIIL
  • Gracz

*D-Jay' przeglądając telewizor natrafił na wieczorne wiadomości. Zdziwiony, gdy usłyszał znajome mu nazwisko podkręcił głośniej. Wsłuchując się w treść zdenerwowany dodał* 

- Ciekawe, czy to prawda z tą bombą. Jedno wiem, Arcon był dobrym kierowcą.

*Opadając z nerwów wyłączył telewizor i wyszedł na zewnątrz trzaskając za sobą drzwiami*

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: arcon, dead

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych