Sultan nie jest dla biedaków,a pasuje normalnie. Pozatym z taką glebą na tym serverze nigdzie nie zaparkujesz ;]
No to już Twój wybór czy chcesz się męczyć czy nie ale nie mów, że nie pasuje do klimatu gry.
Sultan nie jest dla biedaków,a pasuje normalnie. Pozatym z taką glebą na tym serverze nigdzie nie zaparkujesz ;]
No to już Twój wybór czy chcesz się męczyć czy nie ale nie mów, że nie pasuje do klimatu gry.

Popularny
Nie pasuje do klimatu gry..
Ale zdolności masz dobre..
Weź wyjdź bo kaleczysz te forum swoimi bez sensownymi postami
Krecio z buta wjeżdża. Podmianka spoko, ale bez tego pojemnika na dachu. - pasuje pod stratuma.
Zrób wreszcie jakąś fajną BMK'e Dami
Człowieku, chcice mi taką robisz na tą audiczkę, że to głowa mała. Kiedy wydasz ją do pobrania?
Kozackie audi, powodzenia dalej.
Pod jakie auto podmianka?
Wnętrze niesamowite. Cała reszta zresztą też, ale zwłaszcza wnętrze.
Moim zdaniem takie "nowe" auta, które podmieniają oryginalny wygląd aut z San Andreas psują cały klimat gry. Nawet jeśli dodamy SRT i ENB to i tak nie przypadną mi do gustu.
Moim zdaniem takie "nowe" auta, które podmieniają oryginalny wygląd aut z San Andreas psują cały klimat gry. Nawet jeśli dodamy SRT i ENB to i tak nie przypadną mi do gustu.
Są miliony graczy, którzy z tego korzystają. Uwierz, że mniej osób instaluje właśnie odświeżone od R*. Poza tym ja to robię dla czystej przyjemności, równie dobrze mógłbym tego nawet nie wrzucać do sieci.
Boże, daj mi go!
ładnie to wygląda
Nom, ładnie, ładnie. Masz talent chłopie. w sumie mam dużo twoich podmianek.
A pod jaki model to dokładnie robisz?
solair
O kij, zajebiste!!!! Pod jakie auto to najlepiej pasuje ?
Kiedy będzie gotowy do użytku?
Nie no podmianka kozak. Czasu poświęciłeś na to modelowanie na pewno sporo
Listwe we wnętrzu zrób srebrną
Listwe we wnętrzu zrób srebrną
Jest srebrna tylko env nie ma i wygląda jak biała. Póki co model stoi na boku, bo crashuje przy dodaniu czegoś nowego, jak się z tym uporam to pewnie prace pójdą dalej. Jak na razie zrobię Wam jakieś voodoo lub tahome.
Jest srebrna tylko env nie ma i wygląda jak biała.
Póki co model stoi na boku, bo crashuje przy dodaniu czegoś nowego, jak się z tym uporam to pewnie prace pójdą dalej. Jak na razie zrobię Wam jakieś voodoo lub tahome.
Opcja numer 1 pliz. Czekam od roku. XD
Propsyy!!
Jest srebrna tylko env nie ma i wygląda jak biała.
Póki co model stoi na boku, bo crashuje przy dodaniu czegoś nowego, jak się z tym uporam to pewnie prace pójdą dalej. Jak na razie zrobię Wam jakieś voodoo lub tahome.
Jeśli robiłbyś Voodoo, to bardziej do pimpowania, czy mógłbyś zrobić wersje podchodzącą pod ściganta? :v
Fajny mod, polecam
Jak mozesz go polecic skoro sam go nie masz nabijaczu?
od ponad rokuOd kiedy modelujesz?
Jestem pod wrażeniem
od ponad roku
Jak tam prace idą? :whistle:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych