Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Apelacje o Unbany itp

apelacje unbany n4g forum

Najlepsza odpowiedź Kolbaa, 07/01/2015 - 21:49

Kary są zdejmowane tylko i wyłącznie te, które zostały nadane nie słusznie. Jeśli kara jest słuszna nie masz szans na jej dezaktywacje. W takich przypadkach po prostu apelacje są odrzucane.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 TheErnest-1 07/01/2015 - 21:39

TheErnest
  • Gracz

Siemka, społeczności N4G,

Moje pytanie leciało już do 2 GM, ale obydwaj mnie olali to, jestem zmuszony zapytać tutaj. Jak to jest z tymi magicznymi unbanami? Rozumiem, że jest głosowanie i demokracja wygrywa itd. Ale:

1. Czemu, część apelacji jest pozbawiona, możliwości głosu? W tym moja, którą pisałem w grudniu, ale została nie zauważona tak myślę.

2. Czy unbana może dać tylko osoba która go nadała? Bo z tym, mam kolejny problem a dokładniej to że osoba która mi nadawała bana w marcu 2013 roku, już nie jest GM. (ex.GM Axee)

3. Co mam zrobić, w takiej sytuacji która mi nie pozostawia, żadnego innego wyjścia jak zacząć grę ponownie od nowa na innej postaci? (idiotyczne zdanie bo samo za siebie odpowiada, ale nie o to mi chodzi hejterzy)

Pozdrawiam,

TheErnest.

• Do góry
    • 1

#2 Kolbaa1332 07/01/2015 - 21:49

Kolbaa
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Kary są zdejmowane tylko i wyłącznie te, które zostały nadane nie słusznie. Jeśli kara jest słuszna nie masz szans na jej dezaktywacje. W takich przypadkach po prostu apelacje są odrzucane.

• Do góry
    • 2

#3 Felkleyd179 07/01/2015 - 21:59

Felkleyd
  • Gracz

Ale na przykład w tamtych czasach nie było czegoś takiego jak "ponownie odegranie"

• Do góry
    • 0

#4 Adek110 56 08/01/2015 - 21:44

Adek110
  • Gracz

Ale na przykład w tamtych czasach nie było czegoś takiego jak "ponownie odegranie"

Lex retro non agit - Prawo nie działa wstecz.

Użytkownik Adek110 edytował ten post 08/01/2015 - 21:44

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: apelacje, unbany, n4g, forum

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych