Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Pościg

prawilna ekipa

• Please log in to reply
34 odpowiedzi w tym temacie

#1 DaDak27 07/01/2015 - 21:17

DaDak
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=n6mdoHnoams&feature=youtu.be

Występowali : prawilna ekipa

Użytkownik DaDak edytował ten post 07/01/2015 - 21:18

• Do góry
    • 15

#2 Kaluch49 07/01/2015 - 21:20

Kaluch
  • Gracz
Pierwszy, no to oglądamy XD

Fajne efekty, ogólnie prowokacja na propsie :D

Użytkownik Kaluch edytował ten post 07/01/2015 - 21:25

• Do góry
    • 0

#3 Henio50 07/01/2015 - 21:23

Henio
  • Gracz

:thumbsup:

• Do góry
    • 0

#4 agiklo1752 07/01/2015 - 21:36

agiklo
  • Gracz

Szkoda że nie pokazałeś jak sie rozbijacie na końcu, o ile się rozbiliście  :D  :D

• Do góry
    • 0

#5 Strażak Eryk3747 07/01/2015 - 21:39

Strażak Eryk
  • Gracz

*
Popularny

Pierwszy, no to oglądamy XD

Fajne efekty, ogólnie prowokacja na propsie :D

Prowokacja nie jest na żadnym propsie, jeśli ktoś się noobsko zachowuje na siłę prowokując LSPD mamy prawo zrobić im od razu oponki żeby ukrócić durne wygłupy.

Jeśli zaś skorzystamy z tego prawa na forum pojawia się płacz, żale i inne lamenty. A co za tym idzie reszta osób hejtuje frakcje. Skoro ktoś nie potrafi zachować się w porządku to i my nie będziemy w porządku wobec niego. Proste?

Dlatego Ci co prowokują, a potem nagrywają filmy z wpadek LSPD są grosza warci.

Poza tym jakbyście nie zauważyli łatwiej się ucieka niż goni, ale to już inna sprawa.

Prowokował to dostał oponki więc nie rozumiem po co ten płacz?

Jeśli ja bym wstawił filmik w którym widać że on mnie prowokuje - mnie jako postać IC będącą w LSPD to zaś zacząłby się hejt na niego co on to robi i jaki on nie jest.

I są dwie opcje:

Albo ktoś z Was dostał mandat od kogoś z nas i teraz płacze o wszystko, hejtuje wszystkie postępowania albo po prostu jesteście dwulicowi i zależnie kto wstawi filmik pierwszy to jesteście po jego stronie ;)

pozdrawiam.

• Do góry
    • 3

#6 HardlyEver2 07/01/2015 - 21:40

HardlyEver
  • Gracz

Dobre, dobre, więcej takich filmów.

• Do góry
    • 0

#7 _Chavalas_ 58 07/01/2015 - 21:52

_Chavalas_
  • Gracz

*
Popularny

Prowokacja nie jest na żadnym propsie, jeśli ktoś się noobsko zachowuje na siłę prowokując LSPD mamy prawo zrobić im od razu oponki żeby ukrócić durne wygłupy.

Jeśli zaś skorzystamy z tego prawa na forum pojawia się płacz, żale i inne lamenty. A co za tym idzie reszta osób hejtuje frakcje. Skoro ktoś nie potrafi zachować się w porządku to i my nie będziemy w porządku wobec niego. Proste?

Dlatego Ci co prowokują, a potem nagrywają filmy z wpadek LSPD są grosza warci.

Poza tym jakbyście nie zauważyli łatwiej się ucieka niż goni, ale to już inna sprawa.

Prowokował to dostał oponki więc nie rozumiem po co ten płacz?

Jeśli ja bym wstawił filmik w którym widać że on mnie prowokuje - mnie jako postać IC będącą w LSPD to zaś zacząłby się hejt na niego co on to robi i jaki on nie jest.

I są dwie opcje:

Albo ktoś z Was dostał mandat od kogoś z nas i teraz płacze o wszystko, hejtuje wszystkie postępowania albo po prostu jesteście dwulicowi i zależnie kto wstawi filmik pierwszy to jesteście po jego stronie ;)

pozdrawiam.

Ale nie rozumiem. Piszesz o jakimś płaczu o oponę. Nie zauważyłem, żeby gdzieś był płacz o to. Także nie widzę, żeby ktoś hejtował czy coś, wrzucony pościg aby pokazać, to już nie można sobie wrzucić filmiku pościgu bo zaraz wyskoczy Ci ktoś z mordą, że hejtuje albo płacze o oponę. Człowieku pomyśl co piszesz.

• Do góry
    • 4

#8 Strażak Eryk3747 07/01/2015 - 22:00

Strażak Eryk
  • Gracz

Ale nie rozumiem. Piszesz o jakimś płaczu o oponę. Nie zauważyłem, żeby gdzieś był płacz o to. Także nie widzę, żeby ktoś hejtował czy coś, wrzucony pościg aby pokazać, to już nie można sobie wrzucić filmiku pościgu bo zaraz wyskoczy Ci ktoś z mordą, że hejtuje albo płacze o oponę. Człowieku pomyśl co piszesz.

Do jednego się sprowadza.

Ktoś tam propsował filmik za dobrą prowokacje. O to mi chodziło. Za to otrzymujesz propsy ale jeśli my na to zareagujemy to jesteśmy "Ci źli"

• Do góry
    • 1

#9 _Chavalas_ 58 07/01/2015 - 22:01

_Chavalas_
  • Gracz

Do jednego się sprowadza.

Ktoś tam propsował filmik za dobrą prowokacje. O to mi chodziło. Za to otrzymujesz propsy ale jeśli my na to zareagujemy to jesteśmy "Ci źli"

A no ta rozumiem. Nie no ja wiem, prowokowałem dostałem w oponę ale nie jestem tym statsem z centrum żeby o sto dolców płakać. :)

• Do góry
    • 1

#10 Strażak Eryk3747 07/01/2015 - 22:14

Strażak Eryk
  • Gracz

A no ta rozumiem. Nie no ja wiem, prowokowałem dostałem w oponę ale nie jestem tym statsem z centrum żeby o sto dolców płakać. :)

Może nie Ty a inni ;p

Ale tu nawet nie chodzi o kase IC tylko o fakt że można znów mówić jakie PD jest złe a prowokanci zajebiści.

• Do góry
    • 0

#11 Verbis 413 07/01/2015 - 22:48

Verbis
  • Gracz

Więcej filmików gdy PD dachuje  :whistle:

• Do góry
    • 0

#12 RadioActiveSky269 07/01/2015 - 22:59

RadioActiveSky
  • Gracz

Absolutnie na nie! Skaczecie z mount chillad, zjeżdżacie po zboczach, dachujecie... Wszystko bez odgrywania - absolutnie jestem przeciw takim "wyczynom".

• Do góry
    • 0

#13 Jaszek1073 07/01/2015 - 23:07

Jaszek
  • Gracz
Haha! Fajny filmik. :D

Absolutnie na nie! Skaczecie z mount chillad, zjeżdżacie po zboczach, dachujecie... Wszystko bez odgrywania - absolutnie jestem przeciw takim "wyczynom".

Masz racje troszke mało realne były ich wyczyny ale w ciągu pościgu nie ma czasu na odgrywanie. Sama policja też nie odgrywa wypadków bo poprostu nie ma na to czasu, nikt teraz z akcją nie poczeka. :)
  • Do góry
    • 0

#14 Scharlqtte1681 07/01/2015 - 23:09

Scharlqtte
  • Gracz

Może jak skoczył na końcu miał wpisać CK, co? 

• Do góry
    • 0

#15 Lokalny NolLajf 1805 07/01/2015 - 23:14

Lokalny NolLajf
  • Gracz

*
Popularny

Po tym jak celowo zajechałeś drogę i wbijałeś PD w ta górę a po chwili sam dachowałeś (0:22 - 0:33) wyłączyłem ten filmik - Jak dla mnie słabo.

Użytkownik OpanujSie NolLajfie edytował ten post 07/01/2015 - 23:14

• Do góry
    • 5

#16 nickko1071 07/01/2015 - 23:16

nickko
  • Gracz
Ni to śmieszne ni to żałosne. Śmiesznie dachowali i to tyle.
  • Do góry
    • 0

#17 RadioActiveSky269 07/01/2015 - 23:20

RadioActiveSky
  • Gracz

Może jak skoczył na końcu miał wpisać CK, co? 

Ahhh, zapomniałem, że to net4game  :whistle: 

• Do góry
    • 0

#18 MrWatson1299 07/01/2015 - 23:22

MrWatson
  • Gracz
A gdzie moment w którym kierowca wjeżdża w radiowóz na ESC? Ah racja, zapomnieliście to wstawić.
  • Do góry
    • 2

#19 Nie mniej niż więcej 4 07/01/2015 - 23:28

Nie mniej niż więcej
  • Świeżak

Ahhh, zapomniałem, że to net4game  :whistle: 

Ech lachy większość z was zapomniała, że to jest gra i ma ona sobą sprawiać przyjemność grającym darujcie sobie te kurwa teksty "a w realnym życiu podcierasz dupe papierem ściernym?" Nie i po to gram w grę o Cejocie bracie Słodkiego Syna Jana by móc to zrobić, stąd te liczne skoki, akrobacje i inne łaka maka fo. 

A gdzie moment w którym kierowca wjeżdża w radiowóz na ESC? Ah racja, zapomnieliście to wstawić.

You Tubie odrzuciło ten fragment by nie przynieść wam wstydu funkcjonariuszu Tedd. 

• Do góry
    • 2

#20 RadioActiveSky269 07/01/2015 - 23:29

RadioActiveSky
  • Gracz

Ech lachy większość z was zapomniała, że to jest gra i ma ona sobą sprawiać przyjemność grającym darujcie sobie te (cenzura)a teksty "a w realnym życiu podcierasz dupe papierem ściernym?" Nie i po to gram w grę o Cejocie bracie Słodkiego Syna Jana by móc to zrobić, stąd te liczne skoki, akrobacje i inne łaka maka fo. 

You Tubie odrzuciło ten fragment by nie przynieść wam wstydu funkcjonariuszu Tedd. 

Gra, ale jednak z zasadami RP.

• Do góry
    • 0

#21 Nie mniej niż więcej 4 07/01/2015 - 23:32

Nie mniej niż więcej
  • Świeżak

Gra, ale jednak z zasadami RP.

Jeżeli chcesz grać z zasadami RP to wstań z fotela wyjdź z pokoju i rozpocznij interakcję ze swoją mamą gwarantuje świetne /me i /do brak MG, PG, Odwalania i tym podobnym. Zasady RP? Proszę Cię kto się do nich stosuje każdy tu ma swoje zasady i je przestrzega. 

• Do góry
    • 1

#22 MrWatson1299 07/01/2015 - 23:39

MrWatson
  • Gracz

Jeżeli chcesz grać z zasadami RP to wstań z fotela wyjdź z pokoju i rozpocznij interakcję ze swoją mamą gwarantuje świetne /me i /do brak MG, PG, Odwalania i tym podobnym. Zasady RP? Proszę Cię kto się do nich stosuje każdy tu ma swoje zasady i je przestrzega.

Żałosne - kryjesz swoje odwalanie w postaci zdania "RP jest dla przyjemności" samemu uprzykrzając gre innym. Nie pomyślałeś, że swoim zachowaniem i wyczynami psujesz rozgrywke innym graczom, którzy przez takich jak ty wyrywają sobie włosy z nerwów? Widać pospulstwo JP wzięło górę nad tym tematem, ale nie martw się - moderatorzy już są w drodze.

I dlaczego nie piszesz ze swojego zwykłego konta, cwaniaku? Życzę ci wszystkiego najgorszego.
  • Do góry
    • 1

#23 RadioActiveSky269 08/01/2015 - 15:20

RadioActiveSky
  • Gracz

Do tego typu akcji (jak na filmie) są serwery "4fun". Dziękuję, do widzenia.

• Do góry
    • 0

#24 Bushido1721 08/01/2015 - 15:45

Bushido
  • Gracz

Mi tam sie podoba :D

• Do góry
    • 0

#25 Ten Tajemniczy245 08/01/2015 - 15:55

Ten Tajemniczy
  • Gracz

Już pd ma ból dupy xD

http://net4game.com/...-nestor-vargas/

• Do góry
    • 0

#26 SCHOKOLADE589 08/01/2015 - 18:10

SCHOKOLADE
  • Gracz

Już pd ma ból dupy xD

Te chłoptasie dali potem /q jak ich wyłapaliśmy na dole, hehe.  :lol:  :lol:  :lol:

• Do góry
    • 0

#27 Trusii588 08/01/2015 - 18:15

Trusii
  • Gracz

Skok z mount Chilliad - Pełne RP (like)

No chyba że CK'neliście postacie to co innego, ale wątpię bo dwa razy skakał z Mount Chilliad, więc poziom gry oceniam na minusie, yo.

Już pd ma ból dupy xD

No no, mają? Gracz gra wbrew regulaminu, NON RP, to skarga słuszna. To nie jest płacz tylko sprawiedliwość kolego.

Użytkownik NighTex edytował ten post 08/01/2015 - 18:14

• Do góry
    • 0

#28 Ten Tajemniczy245 08/01/2015 - 18:40

Ten Tajemniczy
  • Gracz

Te chłoptasie dali potem /q jak ich wyłapaliśmy na dole, hehe.  :lol:  :lol:  :lol:

XD

No no, mają? Gracz gra wbrew regulaminu, NON RP, to skarga słuszna. To nie jest płacz tylko sprawiedliwość kolego.

Fajnie.

• Do góry
    • 0

#29 KraVx^48 08/01/2015 - 20:45

KraVx^
  • Gracz

:thumbsup:

• Do góry
    • 0

#30 Zagubiony1569 09/01/2015 - 09:24

Zagubiony
  • Gracz
Lipna ucieczka. Skoki z MH, jazda bez oponek jakby były i za ten podkład muzyczny to powinno ci nałożyć jakąś karę. ;)
  • Do góry
    • 0

#31 Caranbo100 10/01/2015 - 20:01

Caranbo
  • Gracz

Takie sobie, nie lubię stuntów :P

• Do góry
    • 0

#32 Mefedroniarz Robson230 10/01/2015 - 20:39

Mefedroniarz Robson
  • Gracz

Hmm  :-/  Nic ciekawego, prowokacja tylko, skakanie jak małpa na gówno ;)

Użytkownik xPredatoRx edytował ten post 10/01/2015 - 20:39

• Do góry
    • 0

#33 Fryzjjer158 10/01/2015 - 21:55

Fryzjjer
  • Gracz

Takie pytanko ode mnie bo jestem nie na czasie ze względy na długą przerwę. Czy dozwolone jest "Skakanie" samochodem, robienie różnych akrobacji? Czy nadal jest to karane blokadą pojazdów?

• Do góry
    • 2

#34 Chief Marchewa 542 10/01/2015 - 22:05

Chief Marchewa
  • Gracz

Skok na propsie. Piona!

• Do góry
    • 0

#35 Henio50 11/01/2015 - 00:25

Henio
  • Gracz

Takie pytanko ode mnie bo jestem nie na czasie ze względy na długą przerwę. Czy dozwolone jest "Skakanie" samochodem, robienie różnych akrobacji? Czy nadal jest to karane blokadą pojazdów?

Akurat on chyba dostal blokade postaci za ten skok

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: prawilna, ekipa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych