https://www.youtube.com/watch?v=n6mdoHnoams&feature=youtu.be
Występowali : prawilna ekipa
Użytkownik DaDak edytował ten post 07/01/2015 - 21:18

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=n6mdoHnoams&feature=youtu.be
Występowali : prawilna ekipa
Użytkownik DaDak edytował ten post 07/01/2015 - 21:18
Użytkownik Kaluch edytował ten post 07/01/2015 - 21:25
Szkoda że nie pokazałeś jak sie rozbijacie na końcu, o ile się rozbiliście

Popularny
Pierwszy, no to oglądamy XD
Fajne efekty, ogólnie prowokacja na propsie
Prowokacja nie jest na żadnym propsie, jeśli ktoś się noobsko zachowuje na siłę prowokując LSPD mamy prawo zrobić im od razu oponki żeby ukrócić durne wygłupy.
Jeśli zaś skorzystamy z tego prawa na forum pojawia się płacz, żale i inne lamenty. A co za tym idzie reszta osób hejtuje frakcje. Skoro ktoś nie potrafi zachować się w porządku to i my nie będziemy w porządku wobec niego. Proste?
Dlatego Ci co prowokują, a potem nagrywają filmy z wpadek LSPD są grosza warci.
Poza tym jakbyście nie zauważyli łatwiej się ucieka niż goni, ale to już inna sprawa.
Prowokował to dostał oponki więc nie rozumiem po co ten płacz?
Jeśli ja bym wstawił filmik w którym widać że on mnie prowokuje - mnie jako postać IC będącą w LSPD to zaś zacząłby się hejt na niego co on to robi i jaki on nie jest.
I są dwie opcje:
Albo ktoś z Was dostał mandat od kogoś z nas i teraz płacze o wszystko, hejtuje wszystkie postępowania albo po prostu jesteście dwulicowi i zależnie kto wstawi filmik pierwszy to jesteście po jego stronie
pozdrawiam.
Dobre, dobre, więcej takich filmów.

Popularny
Prowokacja nie jest na żadnym propsie, jeśli ktoś się noobsko zachowuje na siłę prowokując LSPD mamy prawo zrobić im od razu oponki żeby ukrócić durne wygłupy.
Jeśli zaś skorzystamy z tego prawa na forum pojawia się płacz, żale i inne lamenty. A co za tym idzie reszta osób hejtuje frakcje. Skoro ktoś nie potrafi zachować się w porządku to i my nie będziemy w porządku wobec niego. Proste?
Dlatego Ci co prowokują, a potem nagrywają filmy z wpadek LSPD są grosza warci.
Poza tym jakbyście nie zauważyli łatwiej się ucieka niż goni, ale to już inna sprawa.
Prowokował to dostał oponki więc nie rozumiem po co ten płacz?
Jeśli ja bym wstawił filmik w którym widać że on mnie prowokuje - mnie jako postać IC będącą w LSPD to zaś zacząłby się hejt na niego co on to robi i jaki on nie jest.
I są dwie opcje:
Albo ktoś z Was dostał mandat od kogoś z nas i teraz płacze o wszystko, hejtuje wszystkie postępowania albo po prostu jesteście dwulicowi i zależnie kto wstawi filmik pierwszy to jesteście po jego stronie
pozdrawiam.
Ale nie rozumiem. Piszesz o jakimś płaczu o oponę. Nie zauważyłem, żeby gdzieś był płacz o to. Także nie widzę, żeby ktoś hejtował czy coś, wrzucony pościg aby pokazać, to już nie można sobie wrzucić filmiku pościgu bo zaraz wyskoczy Ci ktoś z mordą, że hejtuje albo płacze o oponę. Człowieku pomyśl co piszesz.
Ale nie rozumiem. Piszesz o jakimś płaczu o oponę. Nie zauważyłem, żeby gdzieś był płacz o to. Także nie widzę, żeby ktoś hejtował czy coś, wrzucony pościg aby pokazać, to już nie można sobie wrzucić filmiku pościgu bo zaraz wyskoczy Ci ktoś z mordą, że hejtuje albo płacze o oponę. Człowieku pomyśl co piszesz.
Do jednego się sprowadza.
Ktoś tam propsował filmik za dobrą prowokacje. O to mi chodziło. Za to otrzymujesz propsy ale jeśli my na to zareagujemy to jesteśmy "Ci źli"
Do jednego się sprowadza.
Ktoś tam propsował filmik za dobrą prowokacje. O to mi chodziło. Za to otrzymujesz propsy ale jeśli my na to zareagujemy to jesteśmy "Ci źli"
A no ta rozumiem. Nie no ja wiem, prowokowałem dostałem w oponę ale nie jestem tym statsem z centrum żeby o sto dolców płakać.
A no ta rozumiem. Nie no ja wiem, prowokowałem dostałem w oponę ale nie jestem tym statsem z centrum żeby o sto dolców płakać.
Może nie Ty a inni ;p
Ale tu nawet nie chodzi o kase IC tylko o fakt że można znów mówić jakie PD jest złe a prowokanci zajebiści.
Więcej filmików gdy PD dachuje :whistle:
Absolutnie na nie! Skaczecie z mount chillad, zjeżdżacie po zboczach, dachujecie... Wszystko bez odgrywania - absolutnie jestem przeciw takim "wyczynom".
Masz racje troszke mało realne były ich wyczyny ale w ciągu pościgu nie ma czasu na odgrywanie. Sama policja też nie odgrywa wypadków bo poprostu nie ma na to czasu, nikt teraz z akcją nie poczeka.Absolutnie na nie! Skaczecie z mount chillad, zjeżdżacie po zboczach, dachujecie... Wszystko bez odgrywania - absolutnie jestem przeciw takim "wyczynom".
Absolutnie na nie! Skaczecie z mount chillad, zjeżdżacie po zboczach, dachujecie... Wszystko bez odgrywania - absolutnie jestem przeciw takim "wyczynom".
Może jak skoczył na końcu miał wpisać CK, co?

Popularny
Po tym jak celowo zajechałeś drogę i wbijałeś PD w ta górę a po chwili sam dachowałeś (0:22 - 0:33) wyłączyłem ten filmik - Jak dla mnie słabo.
Użytkownik OpanujSie NolLajfie edytował ten post 07/01/2015 - 23:14
Może jak skoczył na końcu miał wpisać CK, co?
Ahhh, zapomniałem, że to net4game :whistle:
Ahhh, zapomniałem, że to net4game :whistle:
Ech lachy większość z was zapomniała, że to jest gra i ma ona sobą sprawiać przyjemność grającym darujcie sobie te kurwa teksty "a w realnym życiu podcierasz dupe papierem ściernym?" Nie i po to gram w grę o Cejocie bracie Słodkiego Syna Jana by móc to zrobić, stąd te liczne skoki, akrobacje i inne łaka maka fo.
A gdzie moment w którym kierowca wjeżdża w radiowóz na ESC? Ah racja, zapomnieliście to wstawić.
You Tubie odrzuciło ten fragment by nie przynieść wam wstydu funkcjonariuszu Tedd.
Ech lachy większość z was zapomniała, że to jest gra i ma ona sobą sprawiać przyjemność grającym darujcie sobie te (cenzura)a teksty "a w realnym życiu podcierasz dupe papierem ściernym?" Nie i po to gram w grę o Cejocie bracie Słodkiego Syna Jana by móc to zrobić, stąd te liczne skoki, akrobacje i inne łaka maka fo.
You Tubie odrzuciło ten fragment by nie przynieść wam wstydu funkcjonariuszu Tedd.
Gra, ale jednak z zasadami RP.
Gra, ale jednak z zasadami RP.
Jeżeli chcesz grać z zasadami RP to wstań z fotela wyjdź z pokoju i rozpocznij interakcję ze swoją mamą gwarantuje świetne /me i /do brak MG, PG, Odwalania i tym podobnym. Zasady RP? Proszę Cię kto się do nich stosuje każdy tu ma swoje zasady i je przestrzega.
Jeżeli chcesz grać z zasadami RP to wstań z fotela wyjdź z pokoju i rozpocznij interakcję ze swoją mamą gwarantuje świetne /me i /do brak MG, PG, Odwalania i tym podobnym. Zasady RP? Proszę Cię kto się do nich stosuje każdy tu ma swoje zasady i je przestrzega.
Do tego typu akcji (jak na filmie) są serwery "4fun". Dziękuję, do widzenia.
Mi tam sie podoba
Te chłoptasie dali potem /q jak ich wyłapaliśmy na dole, hehe.
Skok z mount Chilliad - Pełne RP (like)
No chyba że CK'neliście postacie to co innego, ale wątpię bo dwa razy skakał z Mount Chilliad, więc poziom gry oceniam na minusie, yo.
No no, mają? Gracz gra wbrew regulaminu, NON RP, to skarga słuszna. To nie jest płacz tylko sprawiedliwość kolego.
Użytkownik NighTex edytował ten post 08/01/2015 - 18:14
Te chłoptasie dali potem /q jak ich wyłapaliśmy na dole, hehe.
![]()
![]()
XD
No no, mają? Gracz gra wbrew regulaminu, NON RP, to skarga słuszna. To nie jest płacz tylko sprawiedliwość kolego.
Fajnie.
Takie sobie, nie lubię stuntów
Hmm Nic ciekawego, prowokacja tylko, skakanie jak małpa na gówno
Użytkownik xPredatoRx edytował ten post 10/01/2015 - 20:39
Takie pytanko ode mnie bo jestem nie na czasie ze względy na długą przerwę. Czy dozwolone jest "Skakanie" samochodem, robienie różnych akrobacji? Czy nadal jest to karane blokadą pojazdów?
Skok na propsie. Piona!
Takie pytanko ode mnie bo jestem nie na czasie ze względy na długą przerwę. Czy dozwolone jest "Skakanie" samochodem, robienie różnych akrobacji? Czy nadal jest to karane blokadą pojazdów?
Akurat on chyba dostal blokade postaci za ten skok
lol;
Gry (nowy dział!) →
Multiplayer, MMO, MMORPG, RPG →
Szukamy ludzi do luźnej gry 4fun w LoL'aNapisany przez libersin, 24/07/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
FabiNapisany przez Fabi, 14/03/2019 |
|