Hejka. Zastanawiam się własnie nad zakupem tych telefonów Posiada może go ktoś, lub posiadał?
Użytkownik Weronika Sipa edytował ten post 04/01/2015 - 20:07
Hejka. Zastanawiam się własnie nad zakupem tych telefonów Posiada może go ktoś, lub posiadał?
Użytkownik Weronika Sipa edytował ten post 04/01/2015 - 20:07
Wlasciwie jeszcze (z naciskiem jeszcze) nie mam lumiatka, ale juz pozbylem sie iphonow i tez na ktorys z wyzszych modeli nokii bede sie przesiadal. Oczywiscie tylko z mniejszym ekranem, bo szkoda mi kieszeni na takie duze cegly. Generalnie bawilem sie 1520 i to po prostu poezja jak ten telefon dziala
Działa fajnie, polecam bo warto. Kafelki, design itd to piękne.
Bierz 1320
Tych telefonów nie miałem, ale jeżeli chodzi o system Windows Phone to polecam ci go jak najbardziej.
Albo jakie polecacie telefony w tych cenach?
Jak najbardziej Nokia Lumia 1320, chodzi bez zarzutów, wszystko ładnie wygląda i długo może Ci posłużyć.
Polecam Nokie Lumie 1320, wszystko idealnie w niej chodzi

Popularny
Lepiej dołożyć 'parę' złotych i kupić lumie 1520. Sam się biłem między 1020 a 1520, aczkolwiek znalazłem ciekawą ofertę i 1520 kupiłem tylko za parę funtów więcej. Co do używania, nie mam żadnych zatrzeżeń, jest pysznie
Kupiłam juz Galaxy S3 Neo - myśle, że dobrze zrobiłam
Niezbyt dobrze, bo Lumia - oczywiście, jak dla mnie jest lepsza od tego badziewia jakim jest Samsung. Pochodzi ci trochę dobrze, a potem zaczną się zacinki i nic już ci nie pomoże, a WP i iOS to najlepsze systemy, które chodzą płynnie i nie ma z nimi problemów.
Co do parametrów, to Lumia 1520 posiada o 512MB RAM więcej, większą baterie i bardzo dobry procesor, ale jak kto woli.
Użytkownik CFV edytował ten post 11/01/2015 - 09:49
Noki lumi nie polecam.. Normalny android se kup.
1320 jak najbardziej, ale lumia to lumia mimo wszystko, ja na twoim miejscu wziąłbym coś innego w tej cenie.
![]() |
Hyde Park →
Co kupić? Co wybrać? Co jest lepsze? →
Sony Xperia T czy Nokia Lumia 635Napisany przez kawujot , 22/09/2014 |
|
|
|
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
SAMP Lumia hud - niepoprawne położenieNapisany przez kawujot , 17/07/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Nokia Lumia 800Napisany przez Gum0wY, 08/03/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Jaki telefon?Napisany przez Chmurka, 17/12/2013 |
|
|
||
Hyde Park →
Nokia Lumia 520/Sony Xperia J/HTC Desire 300/Samsung Core + - który wybrać?Napisany przez Chandelieer, 23/11/2013 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych