https://www.youtube.com/watch?v=cmV7HtghGaI

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=cmV7HtghGaI
Dziewczyna.
kto wygral?
Biało tam jak byś miał SNOW MOD'a ..
Fajny ten maraton, a za spam LPM były nagrody też?|
Fajny ten maraton, a za spam LPM były nagrody też?|
Oczywiście, puchar na(cenzura)acza- a tak na serio to obie strony LPM i maraton
kto wygral?
Bloods
Użytkownik Nemezis5854 edytował ten post 29/12/2014 - 13:01
Było ciekawie, na tą chwilę mam limit, ale potem coś zostawię.
Chyba Cię pod koniec Crowd' kopnął dwa razy Trochę biało, tam ale ujdzie.
Chyba Cię pod koniec Crowd' kopnął dwa razy
Trochę biało, tam ale ujdzie.
Możliwe.
Trzeba trochę pozmieniać moje gta; colormod jest zbyt jasny połączony z snow modem ;d
mało widać na ustawce, reszta spoko
O, na końcu ja się wkradłem z LPM'em.
@spoko zmontowane.
Znowu te lotniska, nie mogliście na zwykłym boisku aby zachować klimacior?
Jedyne za co NIE propsuje to to, że z ustawki OBIE strony zrobiły sobie sztafete z podaniem pałeczki na LPMie, prócz tego było spoko, szkoda, że pierwszą ustawke zniczyły 2 inne organizacje. Trzymajcie się, piątka.
Ostatnio biliśmy się na moście na Glen - wjebało się SASF Crips i GROVES. Jednak miejsca po za miastem ciągle są lepsze.
Użytkownik Silens edytował ten post 29/12/2014 - 13:42
No nie bardzo, bo inne organizacje znów by się wepchały.
Superowe
Czy na tych ustawkach jest coś innego niż tylko LPM?
Fajne, zajebiście zmontowane, zostawiam lajkensa. (Jak możesz to daj linka do tej podmianki w 1:37)

Popularny
Fajne, zajebiście zmontowane, zostawiam lajkensa. (Jak możesz to daj linka do tej podmianki w 1:37)
http://www.gamemoddi...classic-87.html
Czy na tych ustawkach jest coś innego niż tylko LPM?
A co Ty byś chciał? Długich akcji /me i /do?
Następnym razem zamiast ustawki możecie zorganizować biegi na 100 metrów. Z pewnością lepiej się tam sprawdzicie.
Następnym razem zamiast ustawki możecie zorganizować biegi na 100 metrów. Z pewnością lepiej się tam sprawdzicie.
Najlepiej się zatrzymać i dostać bw, ciekaw jestem jak wyglądałoby to z Twojej strony. XD
Filmik jak zwykle na propsie. Mogę poznać specyfikację twojej maszyny?
Piedro dobra marka.
Najlepiej się zatrzymać i dostać bw, ciekaw jestem jak wyglądałoby to z Twojej strony. XD
Możliwe, że w tej sytuacji z mojej strony byłoby podobnie, bo jakbym już się zatrzymał, by złapać kogoś w synchro, to nagle by uciekł wybiegać się dalej. Aczkolwiek chodzi mi o całokształt ustawki, bez przesady, powinni wprowadzić jakieś zasady na ustawce, bo te ustawki z czasem robią się coraz gorsze. Co jest inspirującego w lataniu jak debil i uderzaniu z LPM? No, ale jeżeli jedna organizacja przyjmuje taki styl walki, to druga nie ma szansy i musi się podpasować. Dlatego powinni coś z tym zrobić, bo to jest idiotyczne i w najlżejszym tego słowa znaczeniu - nieestetycznie to wygląda.
Fajny, bo piedra.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych