Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Global Driving School - Rekrutacja na kierownika i instruktora otwarta.

• Please log in to reply
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Malzer — 469 28/12/2014 - 02:47

Malzer
  • Gracz

Y9Sa2V8.png

Rekrutacja

Wymagania:

Instruktor:

- Chęć gry u nas.

- Dbanie o pojazdy jak o własne.

- Zachowanie kultury, szacunku dla klienta.

Kierownik:  

- Daje przykład swoim kolegą z pracy.

- Potrafi przyjąć dobrych pracowników tzn.rozpoznać czy nadają się do tej pracy.

- Minimum 20 dni spędzonych w mieście (20 godzin)

- Oczywiście wymagamy dodatkowo od kierowników tego co od instruktorów.                                                                                                     - Spędza więcej czasu w firmie.

Oferujemy:

- Mile spędzony czas podczas pracy.

- Wyrozumiałość.

- Premie.

Chcesz u nas pracować? - wystarczy, że wypełnisz poniższy wzór tak, aby informacje, które zamieściłeś/aś nam się                       spodobały.

Wzór podania na instruktora:

Spoiler

Wzór podania na kierownika:

Spoiler

Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o naszej firmie : http://net4game.com/...driving-school/

Podania sprawdza:

Malzer i Noires

Użytkownik Malzer edytował ten post 28/12/2014 - 02:55

• Do góry
    • 1

#2 KangerTech — 2 28/12/2014 - 03:47

KangerTech
  • Gracz

Imię i nazwisko:Brian Amadio

Numer telefonu:4963572

Dlaczego akurat my?:no cóż kogo nie przyciągnąłby ten marketing nazwa mówi sama za siebie, wziąłem pod uwagę to ,że firma jak i ja jesteśmy nowi w mieście i mam nadzieje ,że firma pomoże mi się rozwinąć jak i ja pragnę pomóc tej firmie.

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? jako instruktor do firmy chciałbym przede wszystkim wprowadzić nowego i bardzo kulturalnego oraz pomocnego i życzliwego pracownika jakim jest Brian Amadio. I jeszcze jedna rzecz której brak takim firmom jak ta reklamy radiowe opłacane oczywiście przezemnie. Przyjemność prowadzenia a nie stres i bezpieczne kursy w miłej atmosferze to rzeczy które chciałbym wprowadzić  

Posiadasz prawo jazdy? TAK

POZDRAWIAM :)

• Do góry
    • 0

#3 Malzer — 469 28/12/2014 - 09:48

Malzer
  • Gracz

Imię i nazwisko:Brian Amadio
Numer telefonu:4963572
Dlaczego akurat my?:no cóż kogo nie przyciągnąłby ten marketing nazwa mówi sama za siebie, wziąłem pod uwagę to ,że firma jak i ja jesteśmy nowi w mieście i mam nadzieje ,że firma pomoże mi się rozwinąć jak i ja pragnę pomóc tej firmie.
Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? jako instruktor do firmy chciałbym przede wszystkim wprowadzić nowego i bardzo kulturalnego oraz pomocnego i życzliwego pracownika jakim jest Brian Amadio. I jeszcze jedna rzecz której brak takim firmom jak ta reklamy radiowe opłacane oczywiście przezemnie. Przyjemność prowadzenia a nie stres i bezpieczne kursy w miłej atmosferze to rzeczy które chciałbym wprowadzić
Posiadasz prawo jazdy? TAK

POZDRAWIAM :)

Akceptuje, czekaj na telefon od nas.

Użytkownik Malzer edytował ten post 28/12/2014 - 09:48

• Do góry
    • 0

#4 KangerTech — 2 28/12/2014 - 15:09

KangerTech
  • Gracz

to kiedy zadzwonicie ?

• Do góry
    • 0

#5 Ruben Watson — 0 29/12/2014 - 20:54

Ruben Watson
  • Gracz

Imię i nazwisko: Bruno Stevems

Numer telefonu: 5035302

Dlaczego akurat my? : poniewaz wiele o waszej firmie slyszalem dobrego! wedlug mnie nawet jestescie jedna z lepszych firm z wszystkich Nauk Jazdy

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? Wprowadze Empatie, Pomoc we wszystkim kolezenstwo itp

Posiadasz prawo jazdy? Oczywiscie kategorii B i 123 km wyjezdzone

• Do góry
    • 0

#6 xExcellent — 0 30/12/2014 - 00:38

xExcellent
  • Gracz

Imię i nazwisko: Kyle Piotrovskii

Numer telefonu: 5036333

Dlaczego akurat my? Spotkałem wielu fajnych instruktorów co wskazuje na miłą atmosferę w pracy.

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? Miłą atmosferę , chcę całkowicie rozbić konkurencję i pomóc rozwijać się firmie.

Posiadasz prawo jazdy? Tak

• Do góry
    • 0

#7 kamilj463 — 0 02/01/2015 - 21:09

kamilj463
  • Świeżak

Imię i nazwisko:Esteban Carter

Numer telefonu:504-59-54

Dlaczego akurat my? Szukam pracy jako instruktor, Macie świetne wymagania i oferty.

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? Będe się starał wytępić konkuręcje oraz będe się starał o rozwój firmy.

Posiadasz prawo jazdy? Oczywiście że tak.

• Do góry
    • 0

#8 Technet — 89 03/01/2015 - 01:50

Technet
  • Gracz

Imię i nazwisko:Alex Butera

Numer telefonu:5046155

Dlaczego akurat my? : Kocham takie prace z autami itd a wasza firma dużo ma w sobie profesjonalizmu

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? : Postaram się wytępić konkurencje zawsze odbierane zgloszenie !! 

Posiadasz prawo jazdy? : Oczywiście.

• Do góry
    • 0

#9 VeedStalker — 9 04/01/2015 - 02:01

VeedStalker
  • Gracz
IC:
Imię i Nazwisko: Steve Edwards
Numer telefonu:5001780
Dlaczego akurat chcesz pracować jako kierownik w naszej firmie: Dlatego ze chciałbym spróbować pracy jako kierownik. Spodobała mi się prezentacja firmy , jak siedziba.
Co nowego wprowadzisz do firmy: Będę zatrudniać nowych i ch uczył podstaw. Będę pilnować żeby auta były naprawione. Myślę że dam radę
Ile czasu dziennie możesz poświęcić firmie: Na pewno 30 minut ale większość 1 godZ
Posiadasz prawo jazdy?Tak mam
Doświadczenie:Nie mam jako kierownik

OOC:
Imię: Bartek
Czy znasz wszystkie komendy? Coś tam znam
Czy grałeś już kiedyś w tego typu biznesie? W Nauce Jazdy tak.
  • Do góry
    • 0

#10 TheInsee — -4 10/01/2015 - 10:45

TheInsee
  • Gracz

Imię i nazwisko:Ethan Barillaro

Numer telefonu: 5080298

Dlaczego akurat my? Poszukuje pracy instruktora bo lubie pracowac z pojazdami. 

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? Postaram sie naprawaic wyrzadzone pzrezemnie szkody jak i tankowac pojazd. Przyjmowac klijetów i uczyc ich prawidlowej jazdy.

Posiadasz prawo jazdy? Tak mam wyjezdzone 583km :D

• Do góry
    • 0

#11 sog00d — 252 11/01/2015 - 19:22

sog00d
  • Gracz

IC:

Imię i Nazwisko: Elmer Wood

Numer telefonu: 5059690

Dlaczego akurat chcesz pracować jako kierownik w naszej firmie: Jestem zdyscyplinowaną osobą, staram się pomagać ludziom jak tylko mogę, myśle ze nadaję się na to stanowisko jak najbardziej

Co nowego wprowadzisz do firmy: Wprowadze tyle, ile moge, dyscypline wśród pracowników.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić firmie: Całkiem dużo, zależy od dnia, ale zazwyczaj mam dużo czasu.

Posiadasz prawo jazdy?: Posiadam, jak najbardziej.

Doświadczenie: Pracowałem jako taxówkarz, oraz jako instruktor jazdy w dość małej firmie.

OOC:

Imię: Szymon

Czy znasz wszystkie komendy?: Tak, znam komendy.

Czy grałeś już kiedyś w tego typu biznesie?: Grałem, pracowałem tak jak wyżej napisałem, jako instruktor w małej firmie nauki jazdy.

Użytkownik Szymon2033 edytował ten post 11/01/2015 - 19:23

• Do góry
    • 0

#12 eladex — 0 12/01/2015 - 15:35

eladex
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Lee Astafurov 

Numer telefonu: 4999862

Dlaczego akurat my? Mysle ze sie nadaje do tej pracy, a szukam akurat czegoś aktualnego wiec wybralem ta firme.

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? Napewno duzo klientow ;D 

Posiadasz prawo jazdy? Oczywiscie

• Do góry
    • 0

#13 Maksymilian Ukryty — 0 12/01/2015 - 19:46

Maksymilian Ukryty
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Allan DiLuca

Numer telefonu: 5086909

Dlaczego akurat my? Cóż, lubię jeździć po całym SA, a w innych TAXI trzeba mieć 10h na postaci (Niestety mam tylko 8 :'( ) A poza ty uwielbiam auta i                                                znam się na fachu :)

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? Dużo rzeczy, przede wszystkim jak będę miał czas, ale na pewno bezpieczną jazdę, gdyż                                                                                                          widzę jak dużo instruktorów łamie przepisy. Dlatego zapewniam, że się na mnie nie zawiedziecie!

Posiadasz prawo jazdy? Jasne!!!

Pozdrawiam i dziękuje, chociaż za przeczytanie :D

• Do góry
    • 0

#14 Kisiel Śmierci — 0 18/01/2015 - 12:47

Kisiel Śmierci
  • Gracz

Imię i nazwisko: Levi Davis

Numer telefonu: 5095719

Dlaczego akurat my? Dlatego wy ponieważ od czasu obserwowałem instruktorów szkół jazdy i według mnie wasi instruktorzy są najlepsi

Co nowego wprowadzisz do naszej firmy jako instruktor? Myśle że wprowadze miłą atmosferę ale nie jestem tego pewien.

Posiadasz prawo jazdy? Jasne

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych