https://www.youtube.com/watch?v=30ouCEFgvFo
Pozdrawiam <3 FILMIK JEST DLA BEKI I NIE MA ZAMIARU OBRAŻAĆ OSÓB KTÓRE W NIM WYSTĄPIŁY.
Użytkownik Ignac edytował ten post 17/12/2014 - 22:59

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=30ouCEFgvFo
Pozdrawiam <3 FILMIK JEST DLA BEKI I NIE MA ZAMIARU OBRAŻAĆ OSÓB KTÓRE W NIM WYSTĄPIŁY.
Użytkownik Ignac edytował ten post 17/12/2014 - 22:59
dobry przecinak z niego, nie ma litości
koleś 3500 na strzała xDD dobre ma synchro.
no rammus tęcza por vida <3
Ale was scisnął.
hahah dostali wjebke od rammusa na rushu i już płacz na forum
#noniemoge
Jeszcze żeby on ustał i się chciał bić normalnie, a ten tylko gwałci spacje i PPM :huh:
Nieźle, Zatsu.
#noniemoge
Wnioskując to co napisałeś, mogę Ci szczerze powiedzieć jeśli uważasz to za płacz to proszę o jakiś argument, po prostu wrzuciłem fajny filmik na forum, jeżeli masz zamiar pisać jakiekolwiek bzdury w tym temacie i rozpoczynać kłótnie to nawet się nie wypowiadaj . /edit tak jak proszę pozostałych o zachowanie swoich głupkowatych komentarzy.
Użytkownik Ignac edytował ten post 17/12/2014 - 19:38
i o to bym sposobem skuł wam mordy xd.
Dokładnie
Dobry chuopak i tyle, fajno!
Chciałbym jeszcze dodać, że nikt nie jest urażony
#noniemoge
Użytkownik Ignac edytował ten post 17/12/2014 - 19:45
ale gówno
ale gówno
Lubisz gówno
Lubisz gówno
nie, nie polubiłem twojego filmiku.
ramus z buta wjechal i wszyscy bw hehehehe.
ramus z buta wjechal i wszyscy bw hehehehe.
Przypomnij sobie teraz pw, które mi wysłałeś ig.
nie, nie polubiłem twojego filmiku.
spoczko ;p

Popularny
Ciekawe jak ogromną nienawiść do swoich rodziców żywi ten murzyn z tak wdzięcznym rosyjskim imieniem Sergei?
Ja to nie mogę z Was, ciśnie was i tyle a Wy płaczecie.
Według mnie jest to jedynie płacz, bo ktoś komuś bw wbił. Ludzie to jest gra, a nie prawdziwe życie. Nie musicie tego tak przeżywać ![]()

Popularny
Chłopaki, Rammus grając na sevilli, postawił tam sobie domki, biznesy i inne śmieci, wbijając joty od czasu do czasu z nami pogra, wpadliście w złym momencie, najczęściej gdy jakaś org. na nas wpada, staje z boku i przygląda się, jednakże Wy zaczęliście go deemić, to miał Wam jeszcze pogratulować? No nie sondze, nic mi jakoś tym nie udowodniłeś, bije jak chce i kiedy chce.
/Jak to mówi zatsu - zachowujecie się jakby to On Wam matki pozabijał, dostaliście backe za 30hp i tyle, no przykro. Tak w ogole pozazdrościć, wytrzymałeś w jego obecności całe 30 sekund, a to ciężka sprawa jest. XD
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 17/12/2014 - 21:49
zatsu wychodzi z cienia

Popularny
Nieźle, Zatsu.
Dlaczego oddałeś złotego lpm'a akurat matiemu?
na DMie jak grałem to był taki koleś jak Rammus, tylko, że używał molotovow i każdego nimi jechał - mówili, że to noob i lamus a jechał oll nimi. Gra się sposobem a nie PPM non stop.
Ludzie, to jest śmieszne. Zazdrościcie Matiemu jego J, czy co? To, że rozwala was na trzy - cztery hity to jest to powód do nadmiernego Hejtu? Otrząśnijcie się, lel.
Użytkownik D E M S O N edytował ten post 17/12/2014 - 21:57
Heroina + nigga + siłka = Rammus
Kurde no, chłopak ich pobił, może nie stylowo, ale nie przypominam sobie, abym widział jak ktoś "stylowo się bije".
//edit Byście maniaczyli i bili tego jota codziennie, to szanse byłyby wyrównane...
![]()
Użytkownik Alan Szoker edytował ten post 17/12/2014 - 22:42
Według mnie jest to jedynie płacz, bo ktoś komuś bw wbił. Ludzie to jest gra, a nie prawdziwe życie. Nie musicie tego tak przeżywać
Ja to nie mogę z Was, ciśnie was i tyle a Wy płaczecie.
Zastanawiam się jedynie, dlaczego piszecie ''płacz'', nie rozumiem, w jakim sensie ten płacz? Nikt nie jest urażony więc ogarnijcie troszkę ;p
Użytkownik Ignac edytował ten post 17/12/2014 - 22:45
Zastanawiam się jedynie, dlaczego piszecie ''płacz'', nie rozumiem, w jakim sensie ten płacz? Nikt nie jest urażony więc ogarnijcie troszkę ;p
uważasz że to nie jest płacz dając nazwe *you are shit* i poco miał byś to wrzucać.
Dlaczego oddałeś złotego lpm'a akurat matiemu?
Za dużo chcesz wiedzieć.
Chłopaki, Rammus grając na sevilli, postawił tam sobie domki, biznesy i inne śmieci, wbijając joty od czasu do czasu z nami pogra, wpadliście w złym momencie, najczęściej gdy jakaś org. na nas wpada, staje z boku i przygląda się, jednakże Wy zaczęliście go deemić, to miał Wam jeszcze pogratulować? No nie sondze, nic mi jakoś tym nie udowodniłeś, bije jak chce i kiedy chce.
/Jak to mówi zatsu - zachowujecie się jakby to On Wam matki pozabijał, dostaliście backe za 30hp i tyle, no przykro.
Tak w ogole pozazdrościć, wytrzymałeś w jego obecności całe 30 sekund, a to ciężka sprawa jest. XD
Po prostu nagrałem sobie materiał i go wrzuciłem, nazwa jest moja i jest ona na kanale YT nie na Net4game. Na tym portalu jest ona inna, drugie primo ten filmik nikogo nie ma urażać i to cholerne 3 primo skończcie pisaniem o tym ''płaczu'' Dziękuje.
Było bić joty wcześniej, a nie wiem co wy się tak tego Rammusa uczepiliście jak by miał 9k jota, on ledwo wbil 5200, a wielka fascynacja. W org. przestępczych jest dużo podobnych ludzi, a niektórzy mają nawe więcej, taki Crowd. Odczepcie sie od Mateuszka bo to spoko ziomuś i nie miejcie żalu że was jedzie jak psy.
Użytkownik komin_ edytował ten post 17/12/2014 - 23:52
Samym wstawieniem tego filmika pokazałeś to, że płaczesz bo ci Rammus bw wbił.
Dobry chuopak i tyle, fajno!
a tam dobry, ta postać za nijaczenie dawno powinna wyrwać bloka
a tam dobry, ta postać za nijaczenie dawno powinna wyrwać bloka
i zabrać ze sobą pół serwera w odchłań bloka
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 20/12/2014 - 10:30
i zabrać ze sobą pół serwera w odchłań bloka
może zbyt ostro się wyraziłem... chęć nijaczenia to po prostu te (cenzura)ne joty, więc wina jest po części serwera a można by było zamienić joty na coś innego...
Użytkownik Hando edytował ten post 20/12/2014 - 10:33
a ze mno się nie chce bić
Jeszcze nie ewoluował do poziomu krołda.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych