Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wierzycie w istnienie Illuminati?

luk bekaler

• Please log in to reply
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 Eliteq Mob 2286 15/12/2014 - 16:01

Eliteq Mob
  • Gracz

Jestem ciekaw waszego zdania, najbardziej liczę na opinie bogów administracji. Tutaj podam taki mały link, co nie co - https://czasprzebudz...je-organizacje/

http://youtu.be/EZvk5UE-BLY

Użytkownik Eliteq edytował ten post 15/12/2014 - 16:08

• Do góry
    • 2

#2 Oezu 2426 15/12/2014 - 16:10

Oezu
  • Gracz

Wytłumaczy mi ktoś czym jest to całe illuminati?

• Do góry
    • 0

#3 AlMasia 1750 15/12/2014 - 16:11

AlMasia
  • Gracz

*
Popularny

Tak, nawet stworzyłem oddzielny od tego temat.

http://net4game.com/...546-illuminaci/

• Do góry
    • 3

#4 DJ Snake31 15/12/2014 - 16:14

DJ Snake
  • Gracz

Gówno prawda. Ludzie są tylko ludźmi i coś takiego na tak wielką skalę jak "Illuminati" jest niemożliwe. Wymysł ludzi. :)

• Do góry
    • 0

#5 Kubuś Fatalista 63 15/12/2014 - 16:15

Kubuś Fatalista
  • Gracz

Nie zaprzeczam ani nie potwierdzam ich istnienia wolę skupiać się jednak na realnych problemach niż mitach. Brnąc w domysły i teorie to według mnie jest to pozostałość po organizacji przypadającej na wieki XVII, XVIII skupiającej wokół siebie myślicieli, którzy swoimi poglądami trzęśli posadami tamtejszego porządku świata, który wytyczała Biblia a w jej ochronie stał Kościół Katolicki. Wiadomo, że musieli utajniać swoje odkrycia czy rozważania co może tłumaczyć tą mgłę tajemnicy, która spowija ją do dziś. Bzdurą powtarzam bzdurą jest przypisywanie im jakiś mistycznych mocy plus konszachtów z diabłem ale człowiek jest podatny na wiarę w wierutne bzdury tak wiec mnie to nie dziwi. 

http://net4game.com/...i/#entry2626911

Też mam swój temat o nich.  ;)

Użytkownik Kubuś Fatalista edytował ten post 15/12/2014 - 16:23

• Do góry
    • 1

#6 Dope to ja1224 15/12/2014 - 16:25

Dope to ja
  • Gracz

Oglądałem wszystko co możliwe o nich i to ma nawet jakis sens, nie wiem czy wierze na 100%, ale tak na więcej niż 50 na pewno.

• Do góry
    • 0

#7 AlMasia 1750 15/12/2014 - 16:33

AlMasia
  • Gracz

*
Popularny

Gówno prawda. Ludzie są tylko ludźmi i coś takiego na tak wielką skalę jak "Illuminati" jest niemożliwe. Wymysł ludzi. :)

Tak? To ciekawe jak wytłumaczysz to, że na przykład Tupac miał swój własny album pod nazwą ''Killuminati''?

https://www.youtube.com/watch?v=1Z2lQpk2Hvs

Dlaczego po przemowie JFK na temat tajnych organizacjach został zabity z karabinu snajperskiego?

https://www.youtube.com/watch?v=hzat1i48N18

Dlaczego Micheal Jackson po konferencji prasowej z mediami ( mówił tak samo jak JFK o tajnych organizacjach) został wrobiony w pedofilie i zginął?

https://www.youtube.com/watch?v=CCAG5a6d78Q

Każdy potrafi gadać: ''Nie illuminaci nie istnieją, was chyba coś posrało'' ale na prawdę prawda jest zupełnie inna. Wiele gwiazd typu Eminem, Rihanna, Jay-Z, The Game itd. są illuminatami. Skąd wiem? Jest wiele przykładów.

xXHQB3I.jpg

jUS6qt2.jpg

fZAjcU3.jpg

W muzyce aż roi się od tajnej i ukrytej symboliki masońskiej.

https://www.youtube.com/watch?v=BxXOhc8rZ_E

0:49 zobaczcie co pokazuje Jay-Z - to już każdy ślepy zauważy

Z resztą polecam całą serię na temat Illuminatów w przemyśle muzycznym:

https://www.youtube.com/watch?v=em-5kpTUHqU

Dalsze symbole:

O4icjAJ.jpg

2GwVzQg.jpg

qtAkU9K.jpg

BcbmF5B.jpg

Symboli jest masa. Wystarczy w google wpisać ''illuminati''.

Mało tego, jestem wielkim fanem teorii spiskowych i wierze w to, że zamach na WTC to była wielka mistyfikacja po to aby Bush miał powód do wojny na Bliskim Wschodzie, a Bin Laden to był jedynie agent CIA. Wystarczy znaleźć na internecie przykłady teorii spiskowych i nie są one wyssane z palca tylko podparte są wieloma dowodami.

''Illuminati want my mind, soul and my body - Prodigy''

• Do góry
    • 7

#8 Kubol1199 15/12/2014 - 16:51

Kubol
  • Gracz

A co to kuźwa jest? :o  Szkoda sobie psyche ryć takimi filmikami, chyba że ktoś bardzo chce. ;p

• Do góry
    • 0

#9 fway-72 15/12/2014 - 16:54

fway
  • Gracz

wierze w loominatey, już calkowicie abstrachując od tej całej beki nakręcanej na yt filmikami od snipars

• Do góry
    • 0

#10 NawiedzonyLis69 15/12/2014 - 17:08

NawiedzonyLis
  • Gracz
Tak, wystarczy popatrzeć na akutalną sytuacje geopolityczną na świecie, Illuminati rządzą FED czyli inaczej bankiem stanów zjednoczonych, JFK zginął ponieważ chciał znieść dekret który pozwalał prywatnemu bankowi na wypuszczanie waluty ($). Aktualnie USA jest zadłużone na ileś tam bilionów dolarów dlatego też oni zza kurtyn chcą wprowadzić swoją hegemonią rękoma tego kraju na świecie, arabska wiosna ludów, euromaidan (był dekret który mówił że w ciągu 5 lat chcą opanować kraje arabskie w których rządzili umiarkowani 'dyktatorzy' trzymajacy islamistów za ryj) w libii im się udało, w egipcie, w syrii mają ciężej ponieważ dużo ludzi popiera Assada który jest inteligentnym człowiekiem chroniących chrześcijan i jako tako dbający o tolerancje w kraju. Ostatecznym celem jest otoczenie rosji, rosja jako jedyny kraj wyrównuje siły w europie ale boje się że jeśli rosja już padnie tak niedźwiedź przyparty do muru nie będzie miał już wyjścia i może z tego wyniknąć wojna nuklearna a przecież celem illuminatów jest aby na świecie pozostało jedynie 150 mln ludzi.
  • Do góry
    • 0

#11 DJ Snake31 15/12/2014 - 17:20

DJ Snake
  • Gracz

Zapomniałeś wspomnieć o DMXie, którego podobno Illuminati wrobiło w narkotyki, bo w jednej ze swoich nut po nich pojechał. Ale to szczegół. Powiem tylko tyle, że niektórym się w głowach poprzewracało od tego shitu.

Nad nami od pra dziejów istniały jednostki, którym ludzkość musiała się podporządkować.

Niegdyś istniał faraon(traktowany przez ogół Egipcjan jako Bóg), a także powstały nowe formy rządów. Imperium Rzymskie, Imperium Osmańskie i inne ogromne państwa. Władcy, którzy tymi obszarami rządzili mieli jeden wspólny cel – marzyli o kraju, który połknie całe zdatne do zamieszkania tereny ziemskie. Dążyli do tego, aby te marzenie w trakcie ich życia zostało spełnione.

Dominacja nad światem była i jest motorem napędowym niejednego przywódcy, który ma pod sobą ogromne terytorium i środki aby tę chęć zrealizować. Jednak z racji tylu prób, które znamy z lekcji historii wiemy, że trzeba być doskonałym przywódcą aby zawładnąć całą Ziemią. A tak się niestety nie da.

Użytkownik DJ Snake edytował ten post 15/12/2014 - 17:26

• Do góry
    • 0

#12 iPaweł 6908 15/12/2014 - 17:40

iPaweł
  • Gracz

Tak? To ciekawe jak wytłumaczysz to, że na przykład Tupac miał swój własny album pod nazwą ''Killuminati''?

https://www.youtube.com/watch?v=1Z2lQpk2Hvs

Dlaczego po przemowie JFK na temat tajnych organizacjach został zabity z karabinu snajperskiego?

https://www.youtube.com/watch?v=hzat1i48N18

Dlaczego Micheal Jackson po konferencji prasowej z mediami ( mówił tak samo jak JFK o tajnych organizacjach) został wrobiony w pedofilie i zginął?

https://www.youtube.com/watch?v=CCAG5a6d78Q

Każdy potrafi gadać: ''Nie illuminaci nie istnieją, was chyba coś posrało'' ale na prawdę prawda jest zupełnie inna. Wiele gwiazd typu Eminem, Rihanna, Jay-Z, The Game itd. są illuminatami. Skąd wiem? Jest wiele przykładów.

xXHQB3I.jpg

jUS6qt2.jpg

fZAjcU3.jpg

W muzyce aż roi się od tajnej i ukrytej symboliki masońskiej.

https://www.youtube.com/watch?v=BxXOhc8rZ_E

0:49 zobaczcie co pokazuje Jay-Z - to już każdy ślepy zauważy

Z resztą polecam całą serię na temat Illuminatów w przemyśle muzycznym:

https://www.youtube.com/watch?v=em-5kpTUHqU

Dalsze symbole:

O4icjAJ.jpg

2GwVzQg.jpg

qtAkU9K.jpg

BcbmF5B.jpg

Symboli jest masa. Wystarczy w google wpisać ''illuminati''.

Mało tego, jestem wielkim fanem teorii spiskowych i wierze w to, że zamach na WTC to była wielka mistyfikacja po to aby Bush miał powód do wojny na Bliskim Wschodzie, a Bin Laden to był jedynie agent CIA. Wystarczy znaleźć na internecie przykłady teorii spiskowych i nie są one wyssane z palca tylko podparte są wieloma dowodami.

''Illuminati want my mind, soul and my body - Prodigy''

Co do Twoich symboli ukazanych wyzej, to skomentuje to tak - na plocie pisalo dupa i do dzisiaj mam drzazge. Wiesz do czego zmierzam? Jak ktos chce je tam widziec, to je zobaczy i potem wszedzie cos takiego widzi. Tak jak z testem rorschacha, gdzie kazdy widzi na nim co innego :P

• Do góry
    • 0

#13 Kubuś Fatalista 63 15/12/2014 - 18:15

Kubuś Fatalista
  • Gracz

Co do tego filmu - Illuminati Przemysł Muzyczny nie zauważyliście oglądając go, że użytkownik który go udostępnił ma nazwę "fakemsg tłum. fałszywa wiadomość" a dwa przez cały film przewija się ta piramida (oko) illuminatów. Trzeba brać pod uwagę, że te taśmy prawdy mogą służyć do celowej dezinformacji lub zmuszenia odbiorcy do przyjęcia interpretacji autora a co człowiek to inna opinia/interpretacja. 

Spoiler

Użytkownik Kubuś Fatalista edytował ten post 15/12/2014 - 18:20

• Do góry
    • 1

#14 AlMasia 1750 15/12/2014 - 18:17

AlMasia
  • Gracz

Co do Twoich symboli ukazanych wyzej, to skomentuje to tak - na plocie pisalo dupa i do dzisiaj mam drzazge. Wiesz do czego zmierzam? Jak ktos chce je tam widziec, to je zobaczy i potem wszedzie cos takiego widzi. Tak jak z testem rorschacha, gdzie kazdy widzi na nim co innego :P

Ciekawe to co mówisz. Wmawiasz mi, że to ludzie sobie to wymyślają, że to akurat podchodzi pod illuminati. Ciekawe. Akurat w teledysku Rihanny pisało ''princess illuminati'' tak samo na tablicach w bajkach.

Ciekawe jak wyjaśnisz ''wróżby'' w grze karcianej.

xxXTjPY.jpg

Karcianka ta powstała wiele lat wstecz przed zamachami na WTC i pentagon a co widzimy? Właśnie te sceny. Kolejną ciekawostką jest to, że do twórcy tej karcianki przybył nakaz przeszukania i kilku facetów w czerni go odwiedziło (tak oczywiście to przypadek ;_ ;).

Kolejnym przykładem jest osoba Bill'a Cooper'a który tak samo jak te karty przewidział atak na WTC i pentagon. (żeby nie było wrzucam nawet filmik z topowe teorie spiskowe)

https://www.youtube.com/watch?v=4vSM_7LP6sk&list=UUI-AynP1PLBTcQEs3rsvFnA

Po ogłoszeniu tego społeczeństwu z dziwnego powodu został zatrzymany przez policję i zabity. Pretekstem miała być odmowa aresztowania z powodu nie płacenia podatków. Widzicie? Kolejny przypadek. Głosił prawdę jak Tupac, JFK, Micheal Jackson i zostali zabity.

To ty lepiej uważaj, bo ci też łeb odjebią za ukazanie tego wszystkiego.

O matko ale ty zabawny jesteś ho ho ho... :gtfo:

Użytkownik AlMasia edytował ten post 15/12/2014 - 18:18

• Do góry
    • 2

#15 mlodypajak1488 15/12/2014 - 18:37

mlodypajak
  • Gracz

Tak zacząłem to czytać i mi ryje banie, a co do Jay-Z'ego, oglądałem akurat, patrzcie na babkę w 2:45

https://www.youtube.com/watch?v=saazzhB09Z4

• Do góry
    • 0

#16 AlMasia 1750 15/12/2014 - 18:43

AlMasia
  • Gracz

Tak zacząłem to czytać i mi ryje banie, a co do Jay-Z'ego, oglądałem akurat, patrzcie na babkę w 2:45

Takim o to sposobem przygotowują ludzi do NWO. Chcą poinformować ludzi przez takie właśnie symbole, żeby ludzie myśleli że jest to modne i każdy tak robi.

• Do góry
    • 1

#17 mlodypajak1488 15/12/2014 - 18:44

mlodypajak
  • Gracz

Takim o to sposobem przygotowują ludzi do NWO. Chcą poinformować ludzi przez takie właśnie symbole, żeby ludzie myśleli że jest to modne i każdy tak robi.

pojebane to :X

• Do góry
    • 0

#18 AlMasia 1750 15/12/2014 - 18:50

AlMasia
  • Gracz

po(cenzura)ne to :X

To ma w sumie sens. Chcą wprowadzić swój własny ład świata i jeżeli zrobiliby to siłą to ludzie obaliliby rząd. Tak po pokojowemu przygotowują ich do swojego planu.

• Do góry
    • 0

#19 karol wojtyla III38 15/12/2014 - 18:59

karol wojtyla III
  • Gracz

tedzik to tez iluminata? ;///

10849960_891781700834498_166484059789516

• Do góry
    • 1

#20 KURSZWA 158 15/12/2014 - 19:03

KURSZWA
  • Gracz
Illuminati want my mind, soul and my body-try to' keep an eye on me!!
  • Do góry
    • 0

#21 Nihlus190 15/12/2014 - 20:18

Nihlus
  • Gracz

W tym wszystkim najśmieszniejsze jest to, że większość osób, które to przeczytają zgodzi się z sensem tego artykułu nie dlatego, że to rozumie ale dlatego, że tak jest wygodnie lub "modnie". Artykuł sam w sobie pewien sens ma ale jest przesadzony. Od zawsze tak było, że Ci bardziej wykształceni i przebiegli ogłupiali "ciemną masę" dla swoich korzyści. Media zostały stworzone między innymi w tym kierunku ale zaraz... czy ten artykuł nie jest czasem kolejną formą "ogłupiania" ludzi i wmawiania im swoich racji? No tak - jeśli tak postrzegamy spoty w TV to czemu nie ten artykuł? Ale chwila... skoro wszystko tak postrzegamy to wszystko nas ogłupia... to znaczy, że czas się wynieść do swojej pustelni, zaszyć w chatce w lesie, żywić robakami i nie mieć z nikim kontaktu. Chwila, ludzie trochę rozumu... właśnie, rozum - umiemy myśleć? No ba. Więc czas zacząć to robić. Każdy z nas sam może zdecydować po oddzieleniu faktów od bujd jak jest naprawdę a taki artykuł jaki zamieścił autor owszem przedstawia nam fakty ale dodaje coś jeszcze... dodaje sugestię - lub inaczej nakierowuje nas na takie a nie inne ich odczytanie więc sam autor artykułu mówiąc o ogłupianiu mas sam to robi. Przedstawić coś dla ogółu w formie faktów i pozostawić do indywidualnej oceny jest w porządku ale nakierowywanie naszych myśli na swój tok myślenia jest działaniem stosowanym właśnie przez krytykowane przez autora osoby czy grupy osób. Tu już nie chodzi tylko o "ciemną stronę mocy" krytykowaną w tym temacie ale także o resztę "niby obrońców" swobodnego myślenia, którzy także myślą tylko o sobie pod pozorem dobroduszności dla innych. Przykro mi ale mnie ani jedni ani drudzy nie przekonują. Sam potrafię stawiać swoje tezy i oceniać to co widzę, nie potrzebne mi są do tego ukierunkowania myśli przez inne osoby. Mój post także można potraktować jako ukierunkowanie was, czytających na tor moich myśli i tak wpadamy w błędne koło gdzie każdy wszędzie widzi spiski, zakłamanie i obłudę... i tylko człowiek myślący będzie umiał znaleźć drogę przez bagno aby nie zamoczyć nóg. Tak naprawdę każdy sam sobie układa życie a narzekanie na to, że to winna tylko "elit" jest przyznaniem się do tego, że sami nie potrafimy chwycić swojego losu za "fraki" i postawić go na nogi.

To cytat mojej wypowiedzi na ten temat w innym wątku na tym forum. W skrócie ludzie zaczynając wierzyć w jedną, wielką manipulację nad światem sami stają się manipulowani. Tak dodatkowo ludzie zaczynają się posługiwać symbolami przypisując im znaczenia, które nie są ich znaczeniami pierwotnymi. Jeśli człowiek nie potrafi sam pokierować swoim własnym losem to woli to wszystko zrzucić na innych, wielkich "panów", którzy manipulują światem chcąc wprowadzić nowy porządek zamiast przyznać się samemu przed sobą, że jest się nieudolnym i trzeba wziąć się w garść. Prawda jest jedna - światem rządzą Ci, co mają pieniądze a pieniądze mają banki. Zacznijcie ludzie myśleć samodzielnie.

A i tak nawiasem, nie zaprzeczam istnieniu tajnych organizacji (wręcz potwierdzam, że takie istnieją), nie mówię, że na wysokich szczeblach światowej polityki i finansów nie ma przekrętów, manipulacji i zakłamań (owszem są), nie zaprzeczam samemu istnieniu "Illuminati" - tu nie chodzi o zaprzeczanie tylko o to aby każdy myślał samodzielnie bo ostatnio obserwuję ciągły wzrost zafascynowania młodzieży (i nie tylko) takimi właśnie sprawami gdzie większość osób po obejrzeniu filmiku na YT gdzie może i są fakty ale są też naciągane dowody, teorie i przemyślenia wierzy w to bezgranicznie zamiast ruszyć mózgiem.

Użytkownik Gwynbleidd_ edytował ten post 15/12/2014 - 20:34

• Do góry
    • 1

#22 DJ Snake31 15/12/2014 - 20:48

DJ Snake
  • Gracz

Dokładnie tak. Ludzie bogaci rządzą mediami. To jest autentyczna prawda. Przyjedź na miejsce wydarzenia osobiście, to inaczej zrelacjonujesz niż jakaś inna telewizja. Na tym polega manipulacja ludźmi. Ja od pewnego czasu nie traktuję wiadomości dosłownie, podchodzę do każdych wiadomości z dystansem – i słusznie.

• Do góry
    • 0

#23 ThePitterr281 16/12/2014 - 01:17

ThePitterr
  • Gracz

No ładny kącik filozoficzny tu powstał. A kto podyskutuje o Świętym Gralu i Zakonie Syjonu, Watykańskiej Mafii Masońskiej, Protokołach Mędrców Syjonu albo moim ulubieńcu sfałszowanej misji Apollo i lądowanie na księżycu zaaranżowanym na pustyni w Nevadzie?

Oj tak, też lubię teorie spiskowe i ten dreszcz kiedy myślę "A co jeśli wszystkie teorie spiskowe byłyby faktem, a szarego człowieka trzymają zamkniętego w słoiku chciwe rządy, pazerny kler i zakłamany Watykan?"   

• Do góry
    • 1

#24 HolaHola 123 16/12/2014 - 08:45

HolaHola
  • Gracz

Przecież to jakaś kpina :lol: Ludzie albo specjalnie sobie toczą bekę, albo chcą na tym zarobić umieszczając takie symbole w teledyskach/serialach. Wyobraźmy sobie taką sytuacje, jakiś tam raper wydaje płytę, na okładce celowo umieszcza jakieś ukryte symbole "illuminati". Wydaje teledysk z jakimiś ukrytymi symbolami, pierdzieli coś o "New World Order", stackuje rogi lucyfera na końcu i co? Szum wokół gwiazdy, a ona trzepie na tym kase :D Tak to widze.

• Do góry
    • 0

#25 Eliteq Mob 2286 16/12/2014 - 19:46

Eliteq Mob
  • Gracz

Przecież to jakaś kpina :lol: Ludzie albo specjalnie sobie toczą bekę, albo chcą na tym zarobić umieszczając takie symbole w teledyskach/serialach. Wyobraźmy sobie taką sytuacje, jakiś tam raper wydaje płytę, na okładce celowo umieszcza jakieś ukryte symbole "illuminati". Wydaje teledysk z jakimiś ukrytymi symbolami, pierdzieli coś o "New World Order", stackuje rogi lucyfera na końcu i co? Szum wokół gwiazdy, a ona trzepie na tym kase :D Tak to widze.

Nie. Od zawsze jest i będzie tak iż ten kto ma najwięcej kasy, będzie w jakimś stopniu wpływał na rządzących. Nad Putinem jest wiele innych facetów w garniakach. Byłem ciekaw opinii Bambosza - macie ją poniżej.

"Illuminati ma jedynie słuszny pogląd w tym, że światem rządzi grupa ludzi, którzy dążą do tego, aby ujednolicić administrację całego świata w jeden organizm. Wiara w jakieś symbole szatańskie, trójkąty i koła wyznaczane kciukiem przez Lady Gagę na koncertach, są dla mnie debilizmem dla amerykańskich mas, które to łykają w stu procentach. Wiara w Latającego Potwora Spaghetti jest już bardziej rozsądna i bliższa mi, niż te puste dyrdymały. 

To przyjęło dosyć inną formę - kapitalistyczną. Stąd nie doszukujmy się źródła takich organizacji gdzieś na zadupiach amerykańskich, ale wśród zamożnych przedsiębiorców, których reputacja sprawia, że rządzącym robi sie w portkach mokro. Każdy z nich chce ściągnąć choć jeden oddział ich wielkiego koncernu do swojego państwa. Mówię tu przecież o właścicielach najwyższej klasy światowych spółek, które mają pod sobą po sto lub dwieście oddzielnych koncernów. Ludzie na samym szczycie robią sobie maseczki z miliarda dolarów przed śniadaniem. I to oni - jak na przykładzie Rosji - mają władzę. Oni sprawiają, że rządy państwowe są zależne od prywatnego kapitalizmu.
Ci co myślą, że Putin jest groźnym graczem, zupełnie się mylą. On ma nad sobą jeszcze o wiele ważniejszych oligarchów, którzy w każdej chwili mogą go odstrzelić jak nie zrobi czegoś po ich myśli. Interesuję się historią i polityką Rosji od młodych lat, więc wiem o czym mówię.

Gdyby było inaczej to światem rządziłyby ludzkie wartości - dobre wartości.
Pieniądze sprawiają, że rządzący czują chęć, aby spotęgować swoje zarobki.
taki Aleksio Kwaśniewski; teraz pracuje dla rosyjskiej spółki, a wcześniej jako prezydent niby zarabiał te piętnaście tysięcy złotych? A w życiu.

~`Tekst Bambosza @up.

Użytkownik Eliteq edytował ten post 16/12/2014 - 19:47

• Do góry
    • 0

#26 Inwereth116 16/12/2014 - 19:59

Inwereth
  • Gracz

Przeryłeś mi banie tym. x.x

• Do góry
    • 0

#27 Detektyw Rafcio6233 16/12/2014 - 22:11

Detektyw Rafcio
  • Zarząd

*
Popularny

Nie wiem co bierzesz, ale jeśli Macierwicz zobaczy twoje posty na ten temat, będziesz miał miejsce w komisji badającą katastrofę smoleńską.

• Do góry
    • 3

#28 AlMasia 1750 17/12/2014 - 14:55

AlMasia
  • Gracz

*
Popularny

Nie wiem co bierzesz, ale jeśli Macierwicz zobaczy twoje posty na ten temat, będziesz miał miejsce w komisji badającą katastrofę smoleńską.

Haha typowy administrator n4g haha. Niby taki wiek a jaki ty poziom reprezentujesz? To, że w coś wierze to oznacza na starcie, że jestem nienormalny? Spójrz lepiej na siebie, bo jeżeli wierzysz we wszystko to co podają w mediach to szczerze - współczuje.

P.S Pewnie zaraz zostanę najechany przez bandę przydupasów administratorów albo dostanę bana i na tym się to skończy. Wolność słowa hehe.

Użytkownik AlMasia edytował ten post 17/12/2014 - 15:01

• Do góry
    • 3

#29 Rafalala 6 17/12/2014 - 15:36

Rafalala
  • Gracz

Illuminaci istnieją i nawet się jakoś z tym nie kryją. Największe szychy, które mają pieniądze, dlatego teraz dążą do zawładnięcia całym światem. Weź jakieś opakowanie - na kodzie kreskowym (na każdym produkcie) masz 666 (takie dwie cieńkie kreski). Niektórzy nie chcą w to wierzyć bo są już tak zmanipulowani przez Illuminatów. 

• Do góry
    • 0

#30 unknown guy458 17/12/2014 - 17:24

unknown guy
  • Gracz

Ja tak to nic nie wiedziałem o Illuminati. Po prostu była z tego beka w szkole. Teraz tak patrzę na te wszystkie artykuły oraz filmiki i ma to jakiś głębszy sens.

• Do góry
    • 0

#31 Eliteq Mob 2286 17/12/2014 - 17:36

Eliteq Mob
  • Gracz

Illuminaci istnieją i nawet się jakoś z tym nie kryją. Największe szychy, które mają pieniądze, dlatego teraz dążą do zawładnięcia całym światem. Weź jakieś opakowanie - na kodzie kreskowym (na każdym produkcie) masz 666 (takie dwie cieńkie kreski). Niektórzy nie chcą w to wierzyć bo są już tak zmanipulowani przez Illuminatów. 

hahahah ^^ Co Ty ćpiesz ;> XDDDDDDD

Rafalala

Użytkownik Eliteq edytował ten post 17/12/2014 - 17:36

• Do góry
    • 0

#32 Sebeg285 21/12/2014 - 13:04

Sebeg
  • Gracz

*
Popularny

Haha typowy administrator n4g haha. Niby taki wiek a jaki ty poziom reprezentujesz? To, że w coś wierze to oznacza na starcie, że jestem nienormalny? Spójrz lepiej na siebie, bo jeżeli wierzysz we wszystko to co podają w mediach to szczerze - współczuje.

P.S Pewnie zaraz zostanę najechany przez bandę przydupasów administratorów albo dostanę bana i na tym się to skończy. Wolność słowa hehe.

Nie pyskuj.

nLoikyl.png

ILLUMINATI

Użytkownik Nieznajomy 2DF8C edytował ten post 21/12/2014 - 13:07

• Do góry
    • 7

#33 Detektyw Rafcio6233 21/12/2014 - 13:12

Detektyw Rafcio
  • Zarząd
Spoiler

ILLUMINATI!

Swoją drogą, ludzie trollują a Wy wszystko tak łykacie.. :D
  • Do góry
    • 2

#34 AlMasia 1750 21/12/2014 - 13:16

AlMasia
  • Gracz

/del

Nie pyskuj.

nLoikyl.png

ILLUMINATI

No a nie mówiłem? xD

Edit: Fajnie, że są tu tacy administratorzy co nawet nie mogą uszanować poglądów i opinii na danej temat, bo od razu zostaną wyzwani od psycholi. Heh.

Użytkownik AlMasia edytował ten post 21/12/2014 - 13:31

• Do góry
    • 0

#35 Buffer4 21/12/2014 - 18:28

Buffer
  • Gracz

Ja tam nie wierze bo nie ma w co :D

• Do góry
    • 0

#36 unknown guy458 21/12/2014 - 19:25

unknown guy
  • Gracz

*
Popularny

Nie pyskuj.

nLoikyl.png

ILLUMINATI

A mówili, że nikt tego nie wykryje.

• Do góry
    • 3

#37 Vastoy53 21/12/2014 - 19:53

Vastoy
  • Gracz

Spoiler

ILLUMINATI!

Swoją drogą, ludzie trollują a Wy wszystko tak łykacie.. :D

Bydgoszcz jest cała od illuminati, takich trójkątów mamy pełno.

A co do tematu, to ludzie to wykorzystują, aby zarobić. Taki piosenkarz, który nagra piosenkę o illuminati lub teledysk z trójkątem - od razu wszędzie o nim piszą, a płyta się sprzedaje.

• Do góry
    • 0

#38 Sevekis69 22/12/2014 - 14:11

Sevekis
  • Gracz

Smutna, brudna, prawda. Istnieją i rządzą ziemią. 

• Do góry
    • 0

#39 Angus534 24/12/2014 - 04:55

Angus
  • Gracz

Przysposabiają sobie znaki, aby szaraki, cywile zamiast minimalnie się tym zainteresować wyśmewają to. Więc ludzie z grupsza weseli wiedzcie dwie rzeczy.. jesteście silnie zmanipulowani przez te głupoty, a na dodatek przeciętni, ponieważ tylko mała część ludzi widzi "sens" w śmiesznych trójkątach. O przemyśle muzycznym słyszałem i widziałem wiele, wykładałem nawet lekcję o tych dyrdymałach.

• Do góry
    • 0

#40 savage chiraq 460 22/06/2015 - 14:55

savage chiraq
  • Gracz

refresh

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: luk, bekaler

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych