https://www.youtube.com/watch?v=4xswIDhsIT8
Oyezu

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=4xswIDhsIT8
Oyezu
W taki sam sposób Tomasz Kowalski miał wypadek. Temu się poszczęściło, a Tomek teraz do konca życia na wózku będzie jeździć.
Ale przedni poleciał, bo aż zagięło!
Fuksiarz...

Popularny
Człowiek sam się wykończy własnymi wynalazkami. Nie potrzeba tutaj końca świata. Wystarczy, że ktoś kiedyś wymyśli coś i wszyscy zginiemy. Motocykl to tylko motocykl. Ten człowiek ma szczęście.
To sie nazywa oszukać przeznaczenie.
Odrobiny adrenaliny nikomu nie zaszkodzi chociaż nie oszukując się gość miał wielkie szczęście. Drugim razem pewnie będzie pewniejszy siebie i już nie wyrobi tych paru milimetrów. Moim zdaniem takim powinni zabierać prawko bo w końcu szkodzi też osobą wokół a wypadek może być z jego powodu i ucierpią tylko na tym nie winne osoby. Co prawda jeśli chcę tak jeździć to niech znajdzie sobie pustą droge tam to przynajmniej on tylko ucierpi.
Przez idiotów za kierownicą giną setki motocyklistów. LwG! Na zawsze.
Zgadzam się z tobą.. Pozdrowienia Lewa!
A potem jak dojdzie co do czego - to winą jest prędkość motocyklisty. Przykre bo na drodze jest tyle sierot za kółkiem.
Jakie szczęście. Już po tytule myślałem, że nie przeżył, a jednak. To była przestroga, a niestety idiota w aucie nie znał chyba przepisów pierwszeństwa albo był ślepy.
Cholera, gdybym ja kierował tamtym pojazdem i ten motocykl we mnie wjechał, to chyba do końca życia b mnie dręczyło sumienie.
Motocykle to pasja, przyjemnie się na nich jeździ i można tragicznie zginąć. Współczuję mu, bo pewnie ciągle ma w głowie tą chwilę i przychodzą mu pewnie myśli, że gdyby tego nie uniknął to by zginął.
jak mozna byc tak lekkomyslnym. masakra
Jaki fart
Cudem ominął ten samochód. Na jego miejscu wróciłbym tam i tak wyj****ał temu kierowcy, że by miał ciężko wejść do tego samochodu. :/
Szczęściarz.
ta
Lewa!
Sam interesuję się motoryzacją, i lubię szybkie motocykle oraz samochody. Jak dla mnie, większą winę tu ponosi kierowca motocykla, choć oczywiście nie całkowitą. Wierzcie lub nie, ale jadąc samochodem nie spodziewasz się takiej prędkości w takim miejscu. Oczywiście kierowca auta ponosi winę niemałą, bo mimo wszystko skręcając musi posiadać tą pewność, ale motocykl nie jest bez winy, nie taka droga na takie prędkości. Dziwię się Panu z samochodu że mimo iż widział Yamahe dość długo, zdecydował się na manewr skręcania, ale cóż... Całe szczęście że nikomu nic się nie stało. Co jak co, ale lewoskręt to jeden z najbardziej "wypadkogennych" manewrów.
honda
Hyde Park →
Co kupić? Co wybrać? Co jest lepsze? →
Jaki najlepszy motocykl 125ccNapisany przez KondzioZiomal, 20/04/2019 |
|
|
||
![]() |
Crashowanie gry.Napisany przez Muddox, 23/09/2018 |
|
|
|