Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Na Pracownika/Kierownika - W Car Mot, Wypłaty po 250$ + Premie!

car mot biznes warsztat urzad naprzeciwko

• Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 MathMan — 17 11/12/2014 - 17:30

MathMan
  • Gracz

Rw5Df9O.png

Zapraszam Wszystkich do rekrutacji! Bo naprawdę uwierzcie że warto! Wypłaty są po 250$ + Premie! 

Firma ta ma bardzo niskie ceny, a za razem ma bardzo zgraną kadrę pracowniczą! Firma ma Bardzo stare tradycje, oczywiście wiąże się z tym przysłowie:'' Bez Car Mot trafisz prosto w płot! '' Bez względu na wszystko Firma postanowiła wrócić i dać ludziom dobre warunki pracy, estetyczne godziny i co najważniejsze bardzo dobre wypłaty.

Oferujemy:

-Godne warunki pracy.

-Miła Atmosfera.

-Miła kadra pracownicza.

Wymagamy:

-Profesjonalizmu.

-Miłego zachowania.

-Fachowej obsługi.

Podanie na Pracownika!

Imię Nazwisko:

Numer Tel:

Adres Zamieszkania:

Trzy zdania o tobie:

Podanie na Kierownika!

Imię Nazwisko:

Numer Tel:

Adres Zamieszkania:

Coś o tobie:

Jak byś kreował postać kierownika:

Siedziba Firmy znajduje się naprzeciwko Urzędu, koło radia Alien FM.

Użytkownik Klobi97 edytował ten post 12/12/2014 - 01:14

• Do góry
    • 0

#2 ZainPrice — 10 13/12/2014 - 21:44

ZainPrice
  • Świeżak

Podanie na Kierownika!

Imię Nazwisko: Zain Price

Numer Tel:4974700 (może być błędny ale chyba jest ok)

Adres Zamieszkania: Hotel w Centrum

Coś o tobie: ((OOC)) Jestem Graczem net4game który potrafi dobrze odgrywać i odróżnia IC od OOC. Jestem miły wobec innych ludzi i wyluzowany ;). Wolę być kierownikiem gdyż nie ma tego problemu żeby zatrudniać ludzi :P.

Jak byś kreował postać kierownika: Jako Kierownik byłbym miły dla innych pracowników i nie wymagał od nich dużo. Wymagał bym tylko żeby robili to co muszą. Jakbym był kierownikiem mógłbym pomagać w firmie więcej.

Użytkownik ZainPrice edytował ten post 13/12/2014 - 21:45

• Do góry
    • 0

#3 MathMan — 17 13/12/2014 - 22:04

MathMan
  • Gracz

Podanie na Kierownika!

Imię Nazwisko: Zain Price

Numer Tel:4974700 (może być błędny ale chyba jest ok)

Adres Zamieszkania: Hotel w Centrum

Coś o tobie: ((OOC)) Jestem Graczem net4game który potrafi dobrze odgrywać i odróżnia IC od OOC. Jestem miły wobec innych ludzi i wyluzowany ;). Wolę być kierownikiem gdyż nie ma tego problemu żeby zatrudniać ludzi :P.

Jak byś kreował postać kierownika: Jako Kierownik byłbym miły dla innych pracowników i nie wymagał od nich dużo. Wymagał bym tylko żeby robili to co muszą. Jakbym był kierownikiem mógłbym pomagać w firmie więcej.

Okej zgłoś się do mnie IG! ;) Akceptuje!

• Do góry
    • 0

#4 GoodGuy — 29 13/12/2014 - 22:07

GoodGuy
  • Gracz

Odswieżam!

• Do góry
    • 0

#5 Nieaktywne Konto — 8 15/12/2014 - 21:56

Nieaktywne Konto
  • Gracz

Imię Nazwisko: Freddie Bell.

Numer Tel: 4893191

Adres Zamieszkania: Metro.

Coś o tobie: ((OOC)) Cóż, jestem kulturalnym, miłym, sprawiedliwy człowiekiem. Interesuję się Elektroniką, na NET4GAME gram...... około 4 miesiące i w tym jedna duża przerwa. Nauczyłem się odróżniać IC od OOC po tygodniu grania. Nie sprawiał bym kłopotów w firmie :P

Jak byś kreował postać kierownika: Byłbym wyluzowanym, miłym kierownikiem. Chętnie zatrudniał bym ludzi do firmy, i zdobywał nowe doświadczenie jako kierownik. 

• Do góry
    • 0

#6 Riqiku — 1 16/12/2014 - 14:14

Riqiku
  • Gracz

Imię Nazwisko: Phoenix_Bell

Numer Tel: 4973927

Adres Zamieszkania: Hotel pod KoKseM

Trzy zdania o tobie: Na net4game gram od niedawna ale szybko się uczę. Jestem uczciwą, miłą i sprawiedliwą osobą. Staram się nie sprawiać żadnych kłopotów, ale też jestem człowiekiem i wpadki się zdarzają. 

• Do góry
    • 0

#7 Adq88 — 0 16/12/2014 - 19:15

Adq88
  • Gracz

Imię Nazwisko: Dimitri DiMArtino

Numer Tel: 4941047

Adres Zamieszkania: Hotel w Centrum

Coś o tobie: Jestem osobą spokojną i kulturalną. Potrafię się bawić, ale kiedy trzeba być poważnym jestem. Lubię gdy w pracy jest miła i sympatyczna atmosfera. Jestem uczciwą i miłą osobą  

Jak byś kreował postać kierownika: Na pewno starałbym się być przykładem dla innych. Postaram się wprowadzić miłą atmosferę. Na pewno nie będę karał, a raczej pomagał. Na stanowisku kierownika będę bacznie obserwował innych pracowników, nie stresując ich. Jako kierownik postaram się jak najbardziej pomóc firmie.

• Do góry
    • 0

#8 UrbanPL — 31 17/12/2014 - 13:42

UrbanPL
  • Gracz

Podanie na Kierownika!

Imię Nazwisko: Craig Russo

Numer Tel: Ukradli mi :( Ale po pierwszej wypłacie kupię

Adres Zamieszkania: Hotel w Jefferson

Coś o tobie: Jestem wyluzowanym miłym człowiekiem. Bardzo dobrze odgrywam akcje RP jak i odróżniam IC od OOC. Mam duże doświadczenie RP. Zawsze się dogadam

Jak byś kreował postać kierownika: Oczywiście będę sprawdzał każdego człowieka zanim dodam go do pracy. Z braterstwem będę traktował każdego pracownika/pracownice ;). Większość czasu przebywałbym w biurze 

• Do góry
    • 0

#9 GoodGuy — 29 17/12/2014 - 14:05

GoodGuy
  • Gracz

//del 

Użytkownik GoodGuy edytował ten post 17/12/2014 - 14:05

• Do góry
    • 0

#10 Nieaktywne Konto — 8 17/12/2014 - 15:42

Nieaktywne Konto
  • Gracz