Propozycja dot. listy graczy online or
Najlepsza odpowiedź nickko, 09/12/2014 - 11:28
Niby ciekawe, ale niby bez sensu, bo jeżeli widzisz swojego kolege, który wchodzi na serwie, to znając życie, znasz jego nick, wpisujesz /id NICK, i odrazu wiesz, który ma numer na licie, a jeżeli chcesz zobaczyć administratorów dostępnych na serwerze, to poprostu wpisujesz /a. Tyle ode mnie
— 6
09/12/2014 - 11:26
A, więc moja propozycja jest prosta do zrobienia tak mi się wydaję. Klikając TAB mamy listę graczy aktualnie w grze, a co wy na to aby np:
GM na tej liście, czyli ich nicki były koloru czerwonego, zaś np. nasi przyjaciele/znajomi byli zielonego? Bo jak mamy kogoś tu na stronie dodane do znajomych i ta osoba wchodzi na serwer pokazuje nam się informacja, ale szukanie jej z pośród 350-400 osób jest trudne. Dlatego gdyby osoby te byly w jakimś stopniu wyróżnione na liście ułatwiłoby to życie wszystkim. W żaden sposób nie utrudniałby gry, zabawy.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na komentarze.
— 1071
09/12/2014 - 11:28
Najlepsza odpowiedź
Niby ciekawe, ale niby bez sensu, bo jeżeli widzisz swojego kolege, który wchodzi na serwie, to znając życie, znasz jego nick, wpisujesz /id NICK, i odrazu wiesz, który ma numer na licie, a jeżeli chcesz zobaczyć administratorów dostępnych na serwerze, to poprostu wpisujesz /a. Tyle ode mnie
— -11
09/12/2014 - 11:28
Od tego masz /id.
— 13
09/12/2014 - 11:38
jak nie możesz znaleźć znajomego na tabie to napisz /id [i kawałek jego nicku]
— 6
09/12/2014 - 12:08
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty