https://www.youtube.com/watch?v=Cjf0wU8fvuw&list=UUjQFFY8U5Mwifq9HkZWAktw
Użytkownik perfidny grzybiarz edytował ten post 06/12/2014 - 01:46
https://www.youtube.com/watch?v=Cjf0wU8fvuw&list=UUjQFFY8U5Mwifq9HkZWAktw
Użytkownik perfidny grzybiarz edytował ten post 06/12/2014 - 01:46
Wszyscy przeżywają śmierć Beth, a ja na przykład nie odczułem tym jakiejś ogromnej straty dla klimatu serialu. Co więcej, uważam, że to nada nawet dynamiki w drugiej połowie sezonu. Kiedy umrze Daryl albo Carl - wtedy przestaję to oglądać.
Użytkownik Oezu edytował ten post 06/12/2014 - 01:50
Administratorzy fanpage'a TWD mnie wkurwili. Nie oglądnąłem jeszcze odcinka, a tu obrazek Daryla niosącego Beth, no kurde..
Wszyscy przeżywają śmierć Beth, a ja na przykład nie odczułem tym jakiejś ogromnej straty dla klimatu serialu. Co więcej, uważam, że to nada nawet dynamiki w drugiej połowie sezonu. Kiedy umrze Daryl albo Carl - wtedy przestaję to oglądać.
Mnie też specjalnie nie "dotknęła", film jak najbardziej robiony jest pod publikę. Jest teraz okres, wielkie BUM, gdzie youtube jest zasypywany takimi filami, co daje mi możliwość na więcej wyświetleń, niż zwykły film Kowalskiego.
Mnie też specjalnie nie "dotknęła", film jak najbardziej robiony jest pod publikę. Jest teraz okres, wielkie BUM, gdzie youtube jest zasypywany takimi filami, co daje mi możliwość na więcej wyświetleń, niż zwykły film Kowalskiego.
Wszystko jedno. Ja i tak wolałem serial z początku - w drugim i jakoś do połowy trzeciego sezonu. Potem brakowało mi akcji i zaczynałem przewijać odcinki. Swoją droga, jeśli to twój film - podoba mi się wykonanie.
A chujże z tą Beth.
Póki żyje Daryl to serial da się oglądać.
To była chyba najgłupsza śmierć jaką widziałem. Ja to się ciesze, że to ona zginęła, a nie Darryl.
Powiem tak, oni muszą ginąć i niech ginął wtedy będzie sens tego serialu i ciągłość sezonów, nie ma tak że wszyscy przetrwają wiecznie w klimacie post apo.
Powiem tak, oni muszą ginąć i niech ginął wtedy będzie sens tego serialu i ciągłość sezonów, nie ma tak że wszyscy przetrwają wiecznie w klimacie post apo.
Dokładnie. Starzy bohaterzy będą ginąć, a na ich miejsce przyjdą nowi. Zanim się obejrzymy, z początkowej ekipy zostanie tylko garstka, a my przyzwyczaimy się do bohaterów, których będą nam subtelnie wciskać przez kolejne sezony.
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Biznesy →
Wynajmę meliny obok The Pig Pen (Mieszkania/Domy)Napisany przez lysyoo, 28/01/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Ice Cube - Arrest The PresidentNapisany przez Original Gangster, 10/11/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Ja Rule - The Reign (BET)Napisany przez Lilu, 17/08/2018 |