Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Santos Driving School [Nauka Jazdy, Rangi, Wysokie wynagrodzenia]

santos nauka jazdy

• Please log in to reply
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 Krajnik 108 04/12/2014 - 13:28

Krajnik
  • Gracz

FuGIW9d.jpg

Santos Driving School Rekrutuje!!

Jedyne co musisz zrobić, to napisać podanie w tym temacie, jeżeli je zaakceptujemy, zostaniesz przyjęty w nasze szeregi!

Wymogi, które stawiam dla pracowników:

-Minimalnie 600 GS
-Minimum 30h online przegrane na postaci zainteresowanej
-Brak kar w logach za oszustwa bądź groźne łamanie zasad gry Role Play

-Poczucie humoru, atmosfera.

Co oferujemy?

-Auto, 100 procent ogarniętych pracowników firmy ( 0 odwalaczy ) aktywność.

WZÓR PODANIA O PRACĘ.

Imię i nazwisko IC:

Numer telefonu:

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?:

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:

Użytkownik Krajnik edytował ten post 04/12/2014 - 13:29

• Do góry
    • 1

#2 LosAngeles29 04/12/2014 - 13:56

LosAngeles
  • Gracz
Imię i nazwisko IC: Cornelia Torres
Numer telefonu: Podam na pw

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?:Tak , duze.Pracowalamw 3 firmach
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem perfekcyjnym kierowca, mam duze doswiadczenie.

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?:Tak , duze.Pracowalamw 3 firmach
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Jestem perfekcyjnym kierowca, mam duze doswiadczenie.

• Do góry
    • 0

#3 Sgro 1 04/12/2014 - 19:50

Sgro
  • Gracz

Imię i nazwisko IC: Aldo Sgro

Numer telefonu: 4908235

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?: Jasne , posiadam prace w takowej oraz jestem kierownikiem :)

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem ogarnięty oraz chciałbym się załapać chociaż na test mojego zachowania oraz umiejetności jazdy nie spoglądając na logi moiej postaci. Nie są one bardzo groźne czy też odrazu bardzo poważne.

Pozdrawiam.
Myśle że podanie rozpatrzone jako pozytyw :)

• Do góry
    • 0

#4 Krajnik 108 04/12/2014 - 20:15

Krajnik
  • Gracz

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?: Jasne , posiadam prace w takowej oraz jestem kierownikiem :)

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem ogarnięty oraz chciałbym się załapać chociaż na test mojego zachowania oraz umiejetności jazdy nie spoglądając na logi moiej postaci. Nie są one bardzo groźne czy też odrazu bardzo poważne.

Pozdrawiam.
Myśle że podanie rozpatrzone jako pozytyw :)

Ciężko z jednej strony wyglądasz na normalnego gracza z drugiej zaś strony kary typu " Szkodnik A" i " Brak Kultury " 

Blokada ooc, odmowne podanie nie akceptuje.

Użytkownik Krajnik edytował ten post 04/12/2014 - 21:08

• Do góry
    • 0

#5 Orion Lewis1 04/12/2014 - 21:38

Orion Lewis
  • Gracz

Imię i nazwisko IC: Justyn Sarno

Numer telefonu:4917771

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?:Jak jeszcze dzieliłem konto z bratem , to pracowaliśmy w nauce jazdy , Taxówce. 

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem dosyć ogarnięty w grze , chce pokazać co mogę zrobić jeszcze na tym serwerze po wtopach z bratem (chodzi o kary) , i mam nadzieje ,że coś zrobię dla tej firmy .\

'/

• Do góry
    • 0

#6 Krajnik 108 04/12/2014 - 23:00

Krajnik
  • Gracz

Ponad 15 kar typu Szkodnik A, Odwalanie i brak gry według zasad tylko przeszkadzać grać innym a więc ja to wnioskuje po logach.

Krótko - Nie dam ci auta do ucieczek przed LSPD/ Wodowania.

Odmawiam.

• Do góry
    • 0

#7 Speed60968 04/12/2014 - 23:01

Speed60
  • Gracz

Imię i nazwisko IC: Justyn Sarno
Numer telefonu:4917771
Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?:Jak jeszcze dzieliłem konto z bratem , to pracowaliśmy w nauce jazdy , Taxówce. 
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem dosyć ogarnięty w grze , chce pokazać co mogę zrobić jeszcze na tym serwerze po wtopach z bratem (chodzi o kary) , i mam nadzieje ,że coś zrobię dla tej firmy .\
                                                                                                                                      '/

Logi bardzo odstraszają, niestety ale ODRZUCAM.
  • Do góry
    • 0

#8 Verter 1514 04/12/2014 - 23:03

Verter
  • Gracz

Imię i nazwisko IC: Richie Connolly.

Numer telefonu: Brak.

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?: Jasne.

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nie odwalam, Steve mnie zna, potrzebuje z East Beach transportu, i odrazu będę chciał aby ktoś mi tam wózek zaparkował, w przyszłości mogę dorzucić do manany czy coś, w sumie to nawet teraz. :D

• Do góry
    • 0

#9 Ostatni drakkar3 04/12/2014 - 23:37

Ostatni drakkar
  • Gracz

Imię i nazwisko IC:Benjamin Collins
Numer telefonu:podam jak dodasz.
Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?:niestety nie
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ jestem ogarnięty, miły, komunikatywny, punktualny. Bardzo angażuje się w swoją pracę. Nie zawiode.
  • Do góry
    • 0

#10 Speed60968 05/12/2014 - 00:08

Speed60
  • Gracz

Imię i nazwisko IC: Richie Connolly.
Numer telefonu: Brak.
Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?: Jasne.
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nie odwalam, Steve mnie zna, potrzebuje z East Beach transportu, i odrazu będę chciał aby ktoś mi tam wózek zaparkował, w przyszłości mogę dorzucić do manany czy coś, w sumie to nawet teraz. :D

Podanie AKCEPTUJE, mam nadzieje że mogę Ci zaufać. Zapraszam rano/po południu na serwer.
  • Do góry
    • 0

#11 Krajnik 108 05/12/2014 - 10:28

Krajnik
  • Gracz

Imię i nazwisko IC:Benjamin Collins
Numer telefonu:podam jak dodasz.
Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?:niestety nie
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ jestem ogarnięty, miły, komunikatywny, punktualny. Bardzo angażuje się w swoją pracę. Nie zawiode.

Przyjmuje napisz do Mike Serrano

• Do góry
    • 0

#12 Sgro 1 07/12/2014 - 16:29

Sgro
  • Gracz

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?: Jasne , pracowałem w wielu naukach ale niestety okazały się takie że tylko chcą kase za pojazdy i to wszystko nastepnie usuwaja z firmy.

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ posiadam wielkie doświadczenie w prowadzeniu aut, oraz doświadczenie w takowych pracach !

PS: Myśle że teraz mam szanse się dostać ponieważ tamtym razem miałem aktywną blokade.. Wszelkie kary które mam były nie umyślnie spowodowane !

Pozdrawiam. oraz licze na chciażby jedną szanse.

• Do góry
    • 0

#13 LosAngeles29 08/12/2014 - 14:39

LosAngeles
  • Gracz
Polecam

Użytkownik LosAngeles edytował ten post 09/12/2014 - 21:23

• Do góry
    • 0

#14 Krajnik 108 09/12/2014 - 18:09

Krajnik
  • Gracz

Składajcie podanka, czekam.

• Do góry
    • 0

#15 Elegancki Kamil9 09/12/2014 - 18:51

Elegancki Kamil
  • Gracz

Nie polecam.

ja też cie nie polecam.

• Do góry
    • 0

#16 Bruce Rossi1 09/12/2014 - 21:01

Bruce Rossi
  • Gracz

Imię i nazwisko IC: Bruce Rossi

Numer telefonu: 4933444

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?: W nauce jazdy niestety nie, lecz jestem w firmie transportowej (Zumba TAXI) i potrafie bez uszkodzeń prowadzic pojazd no i wiem za co może oblac test dany petent.

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Potrafie pracowac w grupie jak i indywidualnie, jestem punktualny no i gdy się za coś biore to na poważnie.

• Do góry
    • 0

#17 Krajnik 108 10/12/2014 - 12:23

Krajnik
  • Gracz

Akcept zgłoś sie w poludnie :)

• Do góry
    • 0

#18 Jakub Jeleń1 10/12/2014 - 21:27

Jakub Jeleń
  • Gracz
Imię i nazwisko IC: Alonso Collins
Numer telefonu: 4924475
Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?: Dawniej na starym koncie byłem kierowcą TAXI.
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ potrafię pracować w grupie. Bardzo dbam o samochody.
  • Do góry
    • 0

#19 DUCE 9 14/12/2014 - 18:38

DUCE
  • Gracz

Imię i nazwisko IC: Agustin Harris

Numer telefonu: 496-68-12

Czy masz jakieś doświadczenie w firmie nauki jazdy?: Pewnie, na innej postaci pracowałem w nauce jazdy ale ona nie żyje. ;(

Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ: Nie jestem odwalaczem, potrafię prowadzić samochód, mam ponad 4k GS prawie 5k. Jestem miły dla innych i pomocny. :) Nie mam żadnych warnów/admin jailów dotyczących jakiegoś oszustwa ITP

Użytkownik Fenioo edytował ten post 14/12/2014 - 18:40

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych