Imię i nazwisko oskarżonego: Nicholas Smith / Ogonek (Klik)
Imię i nazwisko oskarżającego: Sergei Dimitrov
Opis sytuacji: No więc na początku ten pan świadomie wjechał mi w auto, wyjąłem broń, wtedy zamiast uciekać momentalnie wyjął kija, następnie broń. Dobrze pomijając jego non-rp bezczelnie płakał mi na /w.
Ranny wsiadłem w auto i odjechałem... Ok, pojechałem w jakiś zaułek, tam upadłem na ziemie ponieważ zostałem postrzelony w ramie. Ten pan rozjechał mnie autem (Car Killing). Wlepił mi BW, następnie poprosił kogoś tam z GM'ów aby mi zdjęli BW i żebym oddał broń DE.
W tym rzecz że należę do organizacji przestępczej (Smirnov Bratva) (Mafia) i kradzież przedmiotów jest zabroniona. Po drugie chciałem odegrać że broń po rozjechaniu spadła w tamtą przepaść. Jednak doszedłem do wniosku że z taką "płaczką" jest bez sensu odgrywanie tego.
Pozdrawiam, Source.
Screen: http://www.iv.pl/ima...qt7lh7se3w1.png
Proponowana kara: Admin-Jail około 500 minut + oddanie broni.
Jeśli mylę się co do skargi, przepraszam.
[Zrealizowano]Nicholas Smith / Ogonek
Rozpoczęty przez Source*, 11/01/2010 14:52
5 odpowiedzi w tym temacie
— 0
11/01/2010 - 14:52
— 0
11/01/2010 - 15:34
Tak, wyjąłem broń po tym, jak odwróciłeś się do mnie. Gdy Cię postrzeliłem - nie padłeś, tylko jak nub uciekłeś za autko i dopiero po upomnieniu dałeś //ranny. Odrzucono skargę - spoko. Potrąciłem Cię, bo planowałem to IC - nie było to noobskie zachowanie, bo nie ustałem nad tobą i nie czekałem, aż dedniesz. Gdy potrąciłem, miałeś //ranny bodajże, podbiegłem - wbiłem bw przy użyciu pałki. [ic - potrącenie] a wię nie rozumiem o co teraz masz wąty? hę? Z tego co wiem, nie jesteś wtajemniczony w mafię - pracujesz tylko, jako Barman, więc mi tu nie pierdol. - Broń miałeś w ręku, więc mogłem zabrać - tak ustalił enerv. Nie uwzględniłeś tego, że po potrąceniu dałeś /q. Mówiłem - zostań, to ty nie. - Akcja rozegrana. Nic nie mia po za tym? Z resztą, róbcie co chcecie - moja skarga została odrzucona, to i ta, powinna. 
Pzdr.
Edit!
Zapomniałem dodać, groził mi CK. Screen z "grożenia CK".
Edit 2!
- Drugi Screen... Tym razem z pw na forum. "Pozdrowimy Cię IC".
Za BW Ci zrobienie, załatwisz zgodę na CK? Nie dostaniesz jej, zapomnij.
Pzdr.
Edit!
Zapomniałem dodać, groził mi CK. Screen z "grożenia CK".
Edit 2!
- Drugi Screen... Tym razem z pw na forum. "Pozdrowimy Cię IC".
Za BW Ci zrobienie, załatwisz zgodę na CK? Nie dostaniesz jej, zapomnij.
— 0
11/01/2010 - 17:47
Jeśli mu nie wierzysz że nie należę do mafii zapytaj się Bobicza. WIęcej nie powiem bo znając Ciebie zrobisz MG.
Napisałem Ci na /w że możesz liczyć na CK ? Hmm, ponosiło mnie, wiem. Jednak, mówię szczerą prawdę, zawsze dotrzymuję obietnicy.
Nie, nie zrobie RK.
"Ogonek" - Chyba jak mi wiadomo pisanie czerwoną czcionką przez "normalnego" użytkownika jest zabronione...
Napisałem Ci na /w że możesz liczyć na CK ? Hmm, ponosiło mnie, wiem. Jednak, mówię szczerą prawdę, zawsze dotrzymuję obietnicy.
Nie, nie zrobie RK.
Widać że się czegoś boisz.moja skarga została odrzucona, to i ta, powinna.
"Ogonek" - Chyba jak mi wiadomo pisanie czerwoną czcionką przez "normalnego" użytkownika jest zabronione...
— 54
11/01/2010 - 21:40
Popieram oskarżającego. Ogonek to n00b z paroma MK, które zostały zablokowane. Dziwie się, że jeszcze tu gra, jemu należy się ban na hosta, a nie AJ. Za bardzo odwala. Popieram skargę...
— 0
11/01/2010 - 22:40
Aha, odwalam? Dobra, szczegół. Akcja rozegrała się, ale po napisaniu skargi. Teraz czas na CK.
— 4643
12/01/2010 - 11:55
Oskarżający dostaje blokadę OOC.
Oskarżony dostaje 500 minut AJ.
Oskarżony dostaje 500 minut AJ.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty