http://youtu.be/kOl1xEYQOyw
Użytkownik fil edytował ten post 17/11/2014 - 21:07

Popularny

http://youtu.be/kOl1xEYQOyw
Użytkownik fil edytował ten post 17/11/2014 - 21:07

Popularny
Brakowało jeszcze Grove do DB.
A co do filmiku; jedyne co mi się podoba to muzyczka.
Użytkownik AkseeeL edytował ten post 17/11/2014 - 21:10

Popularny
:fp: Nie no fajne, a szczerze? w dwa gangi DB, co się z wami dzieje na SC?
http://youtu.be/WIuOHDPf5mw
Macie to jest najs produkszyn.
Użytkownik Lilu edytował ten post 17/11/2014 - 21:12

Popularny
słabe
Brakowało jeszcze Grove do DB.
A co do filmiku; jedyne co mi się podoba to muzyczka.
Tylko z tego co pamiętam kiedyś grove ivanka robiło db razem z bloodsami na pd więc :whistle:
A tak propsuje
Użytkownik AlMasia edytował ten post 17/11/2014 - 21:11
Chociaż i tak każdy Bloods powie, że słabe i za dużo deemu.
Mi się obróbka nie podoba, to tyle.
łooo booosz, znów puacz - to już nudne się robi.
Tylko z tego co pamiętam kiedyś grove ivanka robiło db razem z bloodsami na pd więc :whistle:
A tak propsuje
A co ma PD do Gangu?

Popularny
A tak propsuje
Syndykat? PD to jeszcze zrozumie jak mieli sztamę, ale że na gang z gangiem na inny?
Użytkownik Lilu edytował ten post 17/11/2014 - 21:14
Płot anty-DB trochę podziałał
A co ma PD do Gangu?
DM to DM, nie widzę różnicy.
A co ma PD do Gangu?
Nic, tylko że jak dwa gangi zrobiły db to nikt się nie srał, a teraz płacz.
Nadal propsuje.
Syndykat? PD to jeszcze zrozumie jak mieli sztamę, ale że na gang z gangiem na inny?
Kto bogatemu zabroni? :whistle:
Hym, widziałem gdziś to już... A, tak w moich crips
Nic dodać nic ująć, bić brawa nie ma co xD

Popularny
Jak nie rush z trzema org, to teraz db z dwoma.. Boje się pomyśleć co będzie następne.
Hym, widziałem gdziś to już... A, tak w moich crips
Hym, nie znam.
Jak nie rush z trzema org, to teraz db z dwoma.. Boje się pomyśleć co będzie następne.
Pragnę napomnieć, że przed kosą Crips z Willow i Crips z Sevilli, sami działaliście z ich pomocą na rushach, a nawet na ustawce. ;P
Pragnę napomnieć, że przed kosą Crips z Willow i Crips z Sevilli, sami działaliście z ich pomocą na rushach, a nawet na ustawce. ;P
Raz byliśmy z nimi na Rushu, dla klimatu.. Ustawki, to chyba nie ten serwer.
DM to DM, nie widzę różnicy.
Wyjaśnił Ci to już Lilu...
Nic, tylko że jak dwa gangi zrobiły db to nikt się nie srał, a teraz płacz.
Nadal propsuje.
Kto bogatemu zabroni? :whistle:
Bogaty... Bez Golda... Jak dla mnie więszym Keszmejkerem jest już Kreciu...
Raz byliśmy z nimi na Rushu, dla klimatu.. Ustawki, to chyba nie ten serwer.
A jednak. Most Willowfield. 2xCrips kontra Japońce. Te oczy widziały, zresztą nie jedyne. Ja tam nic do tego nie mam, zresztą działanie z pomocą innej organizacji mi nie przeszkadza, ale jeżeli chcesz mi wmówić, że to jest coś złego, a miało miejsce w waszej organizacji, to nie tędy droga. ;p

Popularny
Hym, nie znam.
https://www.youtube.com/watch?v=2letpY4sMO8&list=UUgTR0apTCqO3ZO0PEStpFOQ
Dziwne. DB JEDNEGO (Podkreślam bo teraz to pewnie nowość) na inny
https://www.youtube.com/watch?v=2letpY4sMO8&list=UUgTR0apTCqO3ZO0PEStpFOQ
Dziwne. DB JEDNEGO (Podkreślam bo teraz to pewnie nowość
) na inny
Jak widać - nie tylko liderzy Crips znają Wham. ;p
2014-11-17 TAK BARDZO ŚWIĄTECZNY KLIMAT XD
Ładne, ładne, podoba mi się, bardzo!
2014-11-17 TAK BARDZO ŚWIĄTECZNY KLIMAT XD
Ładne, ładne, podoba mi się, bardzo!
Pochlebiasz mi.
Dobre DB, nie słuchajcie tych co piszą głupoty, że to słabe bo dwa gangi.
Użytkownik Herbo edytował ten post 17/11/2014 - 21:40

Popularny
Nie chcę się wtrącać, ale gubisz się w tym, co piszesz - kto powiedział, iż gangi nie mogą mieć ze sobą jakiegoś sojuszu? Skoro mają wspólnego wroga, ich oczywistym zadaniem jest wyeliminowanie go, za wszelką cenę, skoro nie podziałali osobno, stwierdzili (pewnie), że wspólnymi siłami będzie to dużo lepszy efekt.. Jestem w stu procentach pewien, że OOC takie sytuacje tez mają miejsce - dwa gangi, wspólnymi siłami wpadają do jednego, tego samego wroga, niszcząc go (w jakimś tam stopniu), a jakby nie patrzeć, na tym ta gra polega - na odwzorowaniu wielu zachowań z życia wziętych.. Sam nie rozumiem oburzenia pod tym filmikiem, ale też go nie wszczynam, lecz widząc takie komentarze (hipokryzja on tha top), aż mnie korci, żeby na nie odpisać, chociaż z tą sprawą za wiele nie mam wspólnego, poza tym, że w tej akcji wzięli udział CRIPS'i.. Jakby nie patrzeć - naliczyłem się tutaj dwóch aut, na jedno wychodzi, jak jedna organizacja zrobi DB na dwa/trzy/cztery auta..

Co do filmiku - jak już pisałem, świetny, świąteczny, przepiękny!
Użytkownik szokerful edytował ten post 17/11/2014 - 21:52
:fp: Nie no fajne, a szczerze? w dwa gangi DB, co się z wami dzieje na SC?
http://youtu.be/WIuOHDPf5mw
Macie to jest najs produkszyn.
RHB MC2 I DARA, kurwa - to było to.
fajna muzyczka, nic wiecej
Nie chcę się wtrącać, ale gubisz się w tym, co piszesz - kto powiedział, iż gangi nie mogą mieć ze sobą jakiegoś sojuszu? Skoro mają wspólnego wroga, ich oczywistym zadaniem jest wyeliminowanie go, za wszelką cenę, skoro nie podziałali osobno, stwierdzili (pewnie), że wspólnymi siłami będzie to dużo lepszy efekt.. Jestem w stu procentach pewien, że OOC takie sytuacje tez mają miejsce - dwa gangi, wspólnymi siłami wpadają do jednego, tego samego wroga, niszcząc go (w jakimś tam stopniu), a jakby nie patrzeć, na tym ta gra polega - na odwzorowaniu wielu zachowań z życia wziętych.. Sam nie rozumiem oburzenia pod tym filmikiem, ale też go nie wszczynam, lecz widząc takie komentarze (hipokryzja on tha top), aż mnie korci, żeby na nie odpisać, chociaż z tą sprawą za wiele nie mam wspólnego, poza tym, że w tej akcji wzięli udział CRIPS'i.. Jakby nie patrzeć - naliczyłem się tutaj dwóch aut, na jedno wychodzi, jak jedna organizacja zrobi DB na dwa/trzy/cztery auta..
Co do filmiku - jak już pisałem, świetny, świąteczny, przepiękny!
W lepszych słowach bym tego nie wyraził. Prócz konstruktywnej krytyki wyrażonej przez znikomy procent biorących udzial w dyskusji, widzę jedynie w kółko "dwa samochody, cieniasy same se nie radzo", "ale gówno, za duzo dmu". Prawda jest smutna i bolesna - wojna to wojna, nikt się z nikim nie patyczkuje (prócz kilku postanowień, o których liderzy dobrze wiedzą), a że nadarzyła się okazja wpadnięcia z pomocą zaprzyjaźnionej organizacji, to nie rozumiem czemu mielibyśmy nie skorzystać. Bo co? Bo kiedyś tak nie było? Radziłbym się zastanowić.
oponka przebita, jestem z siebie dumny... co jak co, ale DB dobre było, tylko klimatu troche nie ma w DB jak na 2 wozy sie wpada, ale obróbka też wam powiem, że dobra.
oponka przebita, jestem z siebie dumny... co jak co, ale DB dobre było, tylko klimatu troche nie ma w DB jak na 2 wozy sie wpada, ale obróbka też wam powiem, że dobra.
Nie widziałem tej dyntki, aż muszę do Dexela zagadać, żeby go opieprzyć w razie "W"!
2 gangi bo te 2 chcą wyrzucić ten jeden z SC
Hmm ogólnie ten filmik oceniam na słaby - czemu? Bo mnie tam nie było.
2 gangi bo te 2 chcą wyrzucić ten jeden z SC
Hmm ogólnie ten filmik oceniam na słaby - czemu? Bo mnie tam nie było.
Było słuchać, jak się woła!
Co mi się nie podoba? Za szybko się rozpędzacie z tą zimą, wykonanie db jest ok, ale nad montażem to by pasowało popracować. ;p
Co mi się nie podoba? Za szybko się rozpędzacie z tą zimą, wykonanie db jest ok, ale nad montażem to by pasowało popracować. ;p
Mi się zdaje, że nawet nie o sam montaż chodzi, bo to w sumie kwestia gustu (ja tam lubię takie proste rozwiązania i nie przechwalając się - podoba mi się moja robota ). Jakość jednak troszku się popsuła.

Popularny
RHB MC2 I DARA, (cenzura)a - to było to.
Jest tego więcej, szkoda że takiego poziomu ni ma teraz.
RHB MC2 I DARA, (cenzura)a - to było to.
dokładnie.
Zdjęcie animki po postrzale nie było dobrym posunięciem.
Hyde Park →
Muzyka →
Kizo feat. Tymek - ŻYCIE JEST PIĘKNE (prod.PSR)Napisany przez Fabi, 16/06/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
KomienkNapisany przez Kubsik, 27/03/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
LEGENDARY TIME OF VICE LORDS NATIONNapisany przez Hexu, 02/07/2018 |