Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do Zarządu] Gracz zwodował auto firmowe zabrało mu 100$ a naprawa 5000$

admiral wodowany odwalacz naprawa 5000 na firme wpadlo 100$

• Please log in to reply
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 Miętowy Dżem — 2431 15/11/2014 - 22:03

Miętowy Dżem
  • Gracz

*
Popularny

Witam dziś zobaczyłem ze w mojej firmie admiral został zwodowany przez gracza z mojej ochrony lecz nie zabardzo znam sie na logach i nie wiem ostatnio zabrało za uszkodzenia graczowi Lejde

Prawdopodobnie gracz wjechał autem do wody dla ''zabawy'' mu zabrało 100$ z haczykiem a naprawa wynosi ponad 5000$ chyba coś nie tak. :)

Logi pojazdu z dziś   UID auta 16441 pod grupą 7269

Spoiler

Prosił bym administracje o zrobienie coś z tym ponieważ gracz zwoduje auta mu zabierze 100$ a właściciel musi wydawać 5000$, Moim zdaniem to dla takich graczy nie ma tu miejsca :)

Użytkownik DavRox edytował ten post 15/11/2014 - 22:06

• Do góry
    • 7

#2 Sevos — 228 15/11/2014 - 22:07

Sevos
  • Gracz

Wykorzystam sobie ten temat i aż napiszę, że przez to nie zamierzam nawet zabierać się za wypożyczalnię pojazdów, bo zaraz jakiś idiota wjedzie moim kochanym faggio w wodę i idzie się kochać.

• Do góry
    • 2

#3 xHejteR — 302 15/11/2014 - 22:14

xHejteR
  • Gracz
Podpisuje się tak samo jest jak ktoś przebije oponę to dostaje się 1-2 dolce... a oponka 125$ ale to małe straty ale jak ktoś zwoduje auto to się dostaje marna kasę jak ktoś ma np tylko 100$ :( :/
  • Do góry
    • 0

#4 KaY — 108 15/11/2014 - 22:19

KaY
  • Gracz

Administracja odpowie jedno.:) " Patrz kogo zatrudniasz" To jest jedyna prawda, zatrudniasz szkodników ty za to płacisz nie on.:)

• Do góry
    • 0

#5 Miętowy Dżem — 2431 15/11/2014 - 22:21

Miętowy Dżem
  • Gracz

Administracja odpowie jedno. :) " Patrz kogo zatrudniasz" To jest jedyna prawda, zatrudniasz szkodników ty za to płacisz nie on. :)

Skąd miałem wiedzieć napisał ładne podanie na kierownika to dałem jemu klucze :)

• Do góry
    • 0

#6 Sevos — 228 15/11/2014 - 22:22

Sevos
  • Gracz

Administracja odpowie jedno. :) " Patrz kogo zatrudniasz" To jest jedyna prawda, zatrudniasz szkodników ty za to płacisz nie on. :)

Człowieku, rozśmieszasz mnie! :lol: Nikt normalny nie poświęci swoich godzin życia, żeby dopilnować tego, aby nikt nie rozwalił jakichś giercowych dóbr osobistych.

• Do góry
    • 1

#7 KaY — 108 15/11/2014 - 22:25

KaY
  • Gracz

Człowieku, rozśmieszasz mnie! :lol: Nikt normalny nie poświęci swoich godzin życia, żeby dopilnować tego, aby nikt nie rozwalił jakichś giercowych dóbr osobistych.

Jak byś miał troche oleju w głowie zrozumiał byś o czym napisałem. - Tutaj nie chodzi o dopilnowanie ich, tylko patrz kogo zatrudniasz. - Jeżeli masz osoby które nie pomogą ci w rozwoju tego co masz, to na co oni są? - Wydaje mi się że taki gracz jak ty powinien pomyśleć zanim napisze. :) - Tyle ode mnie, nie chce już tutaj spamić ponieważ jest to do "Zarządu"

• Do góry
    • 0

#8 Sevos — 228 15/11/2014 - 22:27

Sevos
  • Gracz

Jak byś miał troche oleju w głowie zrozumiał byś o czym napisałem. - Tutaj nie chodzi o dopilnowanie ich, tylko patrz kogo zatrudniasz. - Jeżeli masz osoby które nie pomogą ci w rozwoju tego co masz, to na co oni są? - Wydaje mi się że taki gracz jak ty powinien pomyśleć zanim napisze. :) - Tyle ode mnie, nie chce już tutaj spamić ponieważ jest to do "Zarządu"

Namierz sobie mózg, bo ja Ci napisałem, że nikt nie będzie pilnował ich w grze. Zasada ograniczonego zaufania jest wręcz niemożliwa, jeśli biznes zarabia na udostępnianiu pojazdów. Skąd mam wiedzieć, kto w grze/na forum jest zaufaną osobą? Toż jest niemożliwe, a sugerowanie się GameScore to zwykła dyskryminacja. Myślę zanim napiszę, już przestań obrażać mnie.

• Do góry
    • 0

#9 Krajnik — 108 16/11/2014 - 00:35

Krajnik
  • Gracz

Kolego powiem ci jedno, mylisz się teraz szkodnik potrafi się dobrze zamaskować i udaje normalnego gracza aż do momentu gdy ma co nabroić.

Szkodnik to nie osoba która nie zna RP, on zna RP tylko że mu frajde już RP nie daje a właśnie niszczenie gry innym.

Szkodnik to nie noob to często ogarnięta osoba tylko nie ma już przyjemności z gry i dlatego chce niszczyć ją komuś innemu.

• Do góry
    • 2

#10 Miętowy Dżem — 2431 16/11/2014 - 14:16

Miętowy Dżem
  • Gracz
Ktos z administracji moze przynajmniej tu odpowiedziec?
  • Do góry
    • 0

#11 Artur K — 156 17/11/2014 - 15:42

Artur K
  • Gracz

Mógł zwodować auto, i zabrało mu całe jego pieniądzę(100$), oraz na resztę naliczyło dług. Podczas spłacania tego długu o ile się nie mylę nie dostaniesz ani grosza. Taki to jest ten system ;p.

• Do góry
    • 0

#12 Miętowy Dżem — 2431 17/11/2014 - 15:44

Miętowy Dżem
  • Gracz

*
Popularny

Mógł zwodować auto, i zabrało mu całe jego pieniądzę(100$), oraz na resztę naliczyło dług. Podczas spłacania tego długu o ile się nie mylę nie dostaniesz ani grosza. Taki to jest ten system ;p.

Wiem o tym, troszkę głupi system :)

• Do góry
    • 3

#13 Wejder — 3084 17/11/2014 - 19:27

Wejder
  • Gracz

Słyszałem że kiedyś pracownik NIE mógł wodować firmowego auta o ile dobrze pamiętam. Ale skoro Tobie auto zwodowali to nie wiem czemu ten skrypt wycofali.

• Do góry
    • 0

#14 Sevos — 228 18/11/2014 - 13:35

Sevos
  • Gracz

Słyszałem że kiedyś pracownik NIE mógł wodować firmowego auta o ile dobrze pamiętam. Ale skoro Tobie auto zwodowali to nie wiem czemu ten skrypt wycofali.

Nom, to byłoby fajne rozwiązanie tego problemu, bo tak to firmy taksówkarskie i nauki jazdy jedynie tracą na tym mnóstwo pieniędzy, nawet mimo tej opłaty za uszkodzenie, bo wtedy szkodnik jedynie zadłuża się na ileś tam pieniędzy, więc zwyczajnie tworzy kolejną postać bądź to po prostu olewa.

• Do góry
    • 0

#15 Miętowy Dżem — 2431 23/11/2014 - 01:24

Miętowy Dżem
  • Gracz

Zajmie się ktoś z Administracji?

Użytkownik DavRox edytował ten post 23/11/2014 - 01:25

• Do góry
    • 0

#16 Rangy — 7982 23/11/2014 - 01:59

Rangy
  • Gracz

Skąd miałem wiedzieć napisał ładne podanie na kierownika to dałem jemu klucze :)

Od kiedy kierownictwo i wszystko daje się od pierwszej ręki? To błąd.

• Do góry
    • 0

#17 Miętowy Dżem — 2431 23/11/2014 - 02:04

Miętowy Dżem
  • Gracz

Kierownik posiadał klucze do słuzbowego auta, więc on/ona napisała podanie dostała kierownika wraz z kluczami.

• Do góry
    • 0

#18 NieMamNiczego — 524 11/02/2015 - 02:22

NieMamNiczego
  • Gracz

mogą zrobić że nie da się zwodować firmowych/policyjnych itp aut tylko prywatne.

Jak ktoś ci napisze podanie na kierownika niż te marne podania na LSPD to się takiego daje i sprawdza się jego zaufanie tylko takie osoby potem okazują się szkodnikami a naprawy i kasa leci .

• Do góry
    • 0

#19 QuoVadisPolonia — 23 11/02/2015 - 19:09

QuoVadisPolonia
  • Gracz

Hej.

W związku z ostatnim atakiem szkodników zdecydowaliśmy się otworzyć temat z wnioskami o naprawę Waszych pojazdów. Wnioskować można zarówno o naprawę prywatnych pojazdów, jak i tych grupowych. Wnioski będą rozpatrywane do 72h od wstawienia. Należy stosować się do jednego z dwóch wzorów. Wszelakie pytania kierujcie tutaj, nie na moją skrzynkę.

W przypadku pojazdów biznesowych: (aplikuje owner)

UID pojazdu: 
UID grupy:
Data: (dzień, miesiąc i godzina) 
Screenshoty: (opcjonalnie, ale bardzo mile widziane) 

W przypadku pojazdów prywatnych: 

UID pojazdu:
UID postaci: 

Masz.

• Do góry
    • 0

#20 Miętowy Dżem — 2431 11/02/2015 - 19:13

Miętowy Dżem
  • Gracz

Hej.

W związku z ostatnim atakiem szkodników zdecydowaliśmy się otworzyć temat z wnioskami o naprawę Waszych pojazdów. Wnioskować można zarówno o naprawę prywatnych pojazdów, jak i tych grupowych. Wnioski będą rozpatrywane do 72h od wstawienia. Należy stosować się do jednego z dwóch wzorów. Wszelakie pytania kierujcie tutaj, nie na moją skrzynkę.

W przypadku pojazdów biznesowych: (aplikuje owner)

UID pojazdu: 
UID grupy:

W przypadku pojazdów prywatnych: 

UID pojazdu:
UID postaci: 

Masz.

Pisałem tam lecz karol powiedział że nie kwalifikuje się.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: admiral, wodowany, odwalacz, naprawa, 5000, na firme, wpadlo, 100$

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych