KacperBogiem, on 20 Nov 2014 - 07:56, said:
Dopis, za znajomość z tym co robi, wiele informacji na temat medycy zauważyłem, że wie. To samo parę osób od nich z firmy.
Dzięki.
Dzięki.
Dopis dla konserwy 
uczen1996, on 20 Nov 2014 - 06:21, said:
Bez dopisu! Ratował mnie raz! I nie wybacze mu tego do końca życia IC. Chorego, umierającego w bólach zamiast ratować, zamknął mnie w izolatce i pojechał sobie w długą. A moja postać żyje tylko dzięki komuś kto czekał na invite i udzielił mi pomocy przez kraty izolatki... - żeby nie było, Szymek nadal był na serwerze ;p
Afczyłeś, ponadto pisałem, że mam trening, a spamowanie mi na /w "Nie pozwól, abym wbił sobie CK" też nie jest najlepszym rozwiązaniem. Nie, nie chwalę waszej gry, bo nie raz miałem nieprzyjemne interakcję z waszymi graczami.
" *Chciałbym jeszcze dodać, że jest to temat pozytywny,
więc jeśli masz hejtować, wyłącz ten post, pozdrawiam*
"
Zatra, on 20 Nov 2014 - 04:39, said:
Dopis dla konserwy 
Dzięki.
Karwo, on 20 Nov 2014 - 07:37, said:
Oooo, Karwuś się dopisał do Lorda. 
Rafaał, on 20 Nov 2014 - 07:48, said:
Grałem z nim nie raz i nie dwa, chłopak wie co robi - trzymaj się tam, pozdrówki i dopisik
Wracaj do nas.
KacperBogiem, on 20 Nov 2014 - 07:56, said:
Dopis, za znajomość z tym co robi, wiele informacji na temat medycy zauważyłem, że wie. To samo parę osób od nich z firmy.
Bardzo mi miło, po raz kolejny czytać miłą opinię z Twojej strony. 
@PS Riley, patrząc na Twój poziom podczas naszej wspólnej akcji, to nawet jakbym nie miał treningu, to niechętnie bym z Tobą grał, lub zrezygnował z wspólnej interakcji. My gramy dla przyjemności, nie dla GS'ów.
Użytkownik Konserwa edytował ten post 20/11/2014 - 15:08