Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[PROBLEM/PROPOZYCJA] Szkodnik A

problem propozycja szkodnik

Najlepsza odpowiedź Kolbaa, 09/11/2014 - 09:30

Witaj.
Po pierwsze, temat ten napisałeś w złym dziale. Rozumiem, że chciałbys aby zostało to zmienione, aczkolwiek lepiej byłoby jakbyś napisał to w dziale "propozycje". Jeśli nie masz dostępu do takiego działu to już Twoj problem. Pisząc posty na forum odblokowujesz dodatkowe możliwości, takie jak na przykład dział "nasza społeczność" lub "propozycje"
Po drugie, jeśli chodzi o Twój problem to można go rozwiązać na kilka sposobów. Sposobem pierwszym jest po prostu nie przeklinanie, pisanie durnych tekstów etc. Kolejny - nabić 20h na postaci i wtedy możesz pisać co Ci się podoba lub zakupić konto Premium Gold. Wtedy już nie będziesz dostawał owej kary. Co do jej samej to nie jest planowane zmienie ie jej, a tym bardziej usunięci, więc pisanie takich tematów (których było już całkiem sporo) nic nie da. Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Snupp16 09/11/2014 - 02:01

Snupp
  • Gracz

Cześć wszystkim!

Jestem nowy na serwerze, wchodzę na grę - pierwsze co, jadę na South sobie pograć. Zaczynam grę z czarnuchami, to wiadomo że pisze się równe przekleństwa itd - patrzę a tu naglę AJ z powodem: Szkodnik A. Tak więc wiem że mi loga nie usuniecie, ale chociaż naprawcie to żeby to wyłączyć ustrojstwo jedne bo psuje logi, i oczywiście zarazem grę. Rozumiem że chcecie zapobiec odwalaczom, ale co mi po tym jak ja niewinny muszę siedzieć pół godziny zamknięty i online na grze. Mam nadzieje że sie za to wezmiecie, i coś z tym zrobicie. Może nawet zróbcie tak że na strefie South niech się chociaż to wyłączy, bo to jest uciążliwe! 

Pozdrawiam ekipę serwera, oraz graczy. 5!

• Do góry
    • 2

#2 Bóg Kamil 282 09/11/2014 - 02:20

Bóg Kamil
  • Zbanowani

Może nawet zróbcie tak że na strefie South niech się chociaż to wyłączy, bo to jest uciążliwe! 

Przecież to by było jeszcze gorsze, pozatym czy na początku gry jest Ci potrzebne aż tyle przekleństw? Bo mi do gry IC nie za bardzo. Poprostu graj bez przekleństw a nie dostaniesz szkodnika, prosta i logiczne :D

• Do góry
    • 0

#3 Hadzu1263 09/11/2014 - 06:29

Hadzu
  • Gracz
ile tam trzeba 10 godzin ? by nie dostawać AdminJaila. Ja na codzień nawet nie używam przekleństw jak gram. Pare razy mi się zdarzy ale nie żebym po drugie słowo przeklinał. Tak też da się graç IC.
  • Do góry
    • 0

#4 Craiser30 09/11/2014 - 07:27

Craiser
  • Gracz

Moim zdaniem na początku jest uciążliwe jak ktoś przychodzi z innych serwerów gdzie panuje inny klimat, jak już tu posiedzisz i pograsz to wszystko będzie wporząsiu. Po za tym, nie liczą się tylko logi koleszko! :D 5!

• Do góry
    • 0

#5 Anony1652 09/11/2014 - 08:54

Anony
  • Gracz
Było już kilka takich tematów. Zapewne nie zostanie to usunięte. Ta kara zapobiega odwalaniu, i pierwsze godziny gry musisz wytrzymać bez tego przeklinania. System nie wykryje, że ty nie jesteś odwalaczem i nie nada Ci immunitetu w tej sprawie.

Użytkownik Anony edytował ten post 09/11/2014 - 08:55

• Do góry
    • 0

#6 Kolbaa1332 09/11/2014 - 09:30

Kolbaa
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Witaj.
Po pierwsze, temat ten napisałeś w złym dziale. Rozumiem, że chciałbys aby zostało to zmienione, aczkolwiek lepiej byłoby jakbyś napisał to w dziale "propozycje". Jeśli nie masz dostępu do takiego działu to już Twoj problem. Pisząc posty na forum odblokowujesz dodatkowe możliwości, takie jak na przykład dział "nasza społeczność" lub "propozycje"
Po drugie, jeśli chodzi o Twój problem to można go rozwiązać na kilka sposobów. Sposobem pierwszym jest po prostu nie przeklinanie, pisanie durnych tekstów etc. Kolejny - nabić 20h na postaci i wtedy możesz pisać co Ci się podoba lub zakupić konto Premium Gold. Wtedy już nie będziesz dostawał owej kary. Co do jej samej to nie jest planowane zmienie ie jej, a tym bardziej usunięci, więc pisanie takich tematów (których było już całkiem sporo) nic nie da.
  • Do góry
    • 0

#7 DDRu740 09/11/2014 - 11:45

DDRu
  • Gracz

Cześć, też miałem z tym przez pierwszy czas problem na nowej postaci, lecz tylko i wyłącznie raz. Dowiedziałem się, że nie wolno wtedy obrażać/przeklinać, ponieważ to nie jest zbyt realne, że gracz, który zaczyna grę z 10-+ godzin przeklina do byle kogo. Chyba, że masz na mysli przeklinanie w zdaniu, nie kierowane do kogos - z tym też się zgadzam, lecz niestety musisz nabić te kilka godzinek, żeby to na Ciebie nie działało. Po prostu staraj się unikać zbędnych przekleństw, bo jak użyjesz wulgaryzmów w złożonym zdaniu, to system Ci nic nie zrobi.

Mam nadzieję, że nieco pomogłem. Trzymaj się!

• Do góry
    • 0

#8 Karol1293 09/11/2014 - 14:13

Karol
  • Gracz

Na chwilę obecną nie przewidujemy alternatywnego rozwiązania dla tej kary. 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: problem, propozycja, szkodnik

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych