Już troszkę to ma, ale może ktoś nie słyszał tego utworu
https://www.youtube.com/watch?v=7lGEY9tyIbc
Użytkownik Vaakao edytował ten post 27/10/2014 - 12:35

Popularny
Już troszkę to ma, ale może ktoś nie słyszał tego utworu
https://www.youtube.com/watch?v=7lGEY9tyIbc
Użytkownik Vaakao edytował ten post 27/10/2014 - 12:35

Popularny
Zal mi tego człowieka, gówno robi a nie to co inni.
Dalej nie rozumiem jak można słuchać "Tede"? Raz usłyszałem odpowiedź: "Bo robi słeg, bang". Myślałem, że się posikam ze śmiechu.
Dalej nie rozumiem jak można słuchać "Tede"? Raz usłyszałem odpowiedź: "Bo robi słeg, bang". Myślałem, że się posikam ze śmiechu.
No właśnie, bo ktoś tak powiedział. Peja mówi, że to sprzedajna świnia no i automatycznie nie można go słuchać. Ja zacząłem go słuchać chyba od Nocy Kupały. Posprawdzałem prawie całą twórczość i wiem, że to jest dobry rap. Przede wszystkim nie liże rowa innym i robi swoje. Niektórzy piszą, że odcina kupony - gówno prawda, bo jakby chciał to następny album po Elliminati był taki sam.
Użytkownik katizo edytował ten post 27/10/2014 - 14:04
A mnie natomiast śmieszą wypowiedzi na jego temat, wiele osób mówi, jaki to on nie jest teraz chujowy. A wcześniej? Robił dobry rap, a każdy go nienawidził, bo tak już było. Teraz robi ciekawą muzykę, zbija na niej hajs. Moje zdanie jest takie, że ma trochę fajnych kawałków, ale przesadza w niektórych z trapem.
tede ma pare fajnych kawałków, zresztą słuchanie rapu dla przekazu było modne w 2008
https://www.youtube.com/watch?v=mzOawJ_wbt4
A mnie natomiast śmieszą wypowiedzi na jego temat, wiele osób mówi, jaki to on nie jest teraz (cenzura)owy. A wcześniej? Robił dobry rap, a każdy go nienawidził, bo tak już było. Teraz robi ciekawą muzykę, zbija na niej hajs. Moje zdanie jest takie, że ma trochę fajnych kawałków, ale przesadza w niektórych z trapem.
Drin za Drinem, to jest chyba najlepsza jego nuta którą słuchać mogę do dziś, a nikt go nie lubi dlatego że Peja go zjadł jak śniadanie. A teraz co robi to jest śmiechu warte a nie rap, biały Chief Keef. ROBIEEEE SWEEEEEG! beka.
Drin za Drinem, to jest chyba najlepsza jego nuta którą słuchać mogę do dziś, a nikt go nie lubi dlatego że Peja go zjadł jak śniadanie. A teraz co robi to jest śmiechu warte a nie rap, biały Chief Keef.
ROBIEEEE SWEEEEEG! beka.
Też lubię Drin za Drinem, ale zobacz jaki tam jest prymitywny tekst Teraz w wywiadach mówi, że dziwi go trochę fenomen tego kawałka właśnie z uwagi na tekst. Ogółem można by tu przez 10 stron dyskutować, ale ja nie mam zamiaru nikogo przekonywać, żeby go słuchał czy coś.
Beka to jest z trueschool'i, którzy od kilkunastu lat słuchają jak w życiu jest źle i dlaczego, bieda itd.. beka. Tedas rozwalił scene.(w końcu złotą płytę za coś zgarnął, nie?)
Beka to jest z trueschool'i, którzy od kilkunastu lat słuchają jak w życiu jest źle i dlaczego, bieda itd.. beka. Tedas rozwalił scene.(w końcu złotą płytę za coś zgarnął, nie?)
Dokładnie, już ten smutny rap o brutalności policji albo paleniu zioła w piwnicach robi się z deka przejedzony, bo każdy raper o tym samym wydaje pierdyliard płyt.
Nie przepadam za Tede, co do nuty - słabe.
Spoko je, jak w sumie każdy kawałek TDF'a.

Popularny
Wole starego Tede. Nutki typu "drin za drinem" "wyścig szczurów" i takie tam.
Tede dobry raper... twierdze tak pomimo, że go nie lubię i jego muzyki też... a ten kawałek na mój gust to gó***...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych