Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SAMP]Carlo Olivares

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Trusii — 588 24/10/2014 - 15:09

Trusii
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...128092-elguaje/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Carlo Olivares

Opis sytuacji: Uciekał przed nami, wypłynął na wode gdy podpłynąłem do niego łodzią to perfidnie wymusił Timeouta i już nie wrócił.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Rukol — 14555 24/10/2014 - 15:37

Rukol
  • Gracz

Postaraj się poinformować gracza, aby mógł się wypowiedzieć, osoby nie powiązane ze skargą a wypowiadające się tutaj będą otrzymywać warnpointy.

• Do góry
    • 0

#3 Trusii — 588 24/10/2014 - 15:48

Trusii
  • Gracz

Poinformowany:

Spoiler

• Do góry
    • 0

#4 ElGuaje — 0 24/10/2014 - 16:04

ElGuaje
  • Gracz

Problemy z komputerem mianowicie samoistnie się wyłącza . Jutro wiozę go na gwarancję najprawdopodobniej.

Odegrałem ,że pływam po wybrzeżu i plaży. Pływanie żabką , motylkiem nurkowanie wstrzymywanie oddechu. Krótko mówiąc taką sobie wymarzyłem grę IC

Pływał za mną jakiś gracz. Nie wiem czemu. nic nie mówił nie odzywał się nie odgrywał dosłownie Nic ... 

Dlatego zignorowałem i bawiłem się dalej ,a przynajmniej próbowałem bo ciągle mi kompa resetowało.

• Do góry
    • 0

#5 Rukol — 14555 24/10/2014 - 18:13

Rukol
  • Gracz

odegracie raz jeszcze akcje?

• Do góry
    • 0

#6 ElGuaje — 0 24/10/2014 - 18:52

ElGuaje
  • Gracz

Dobrze ,że poruszyłeś ten temat Rukol bo teraz nie wiem czy oni mnie IC ścigają czy akcja anulowna czy ... no w sumie to sam nie wiem a za co wy mnie 

Goniliście? chcieliście przesłuchać nie wiem IC jestem o cos podejrzewany bo nie rozumiem czym się wam IC naraziłem konkretnie 

Tak czy siak podkreślam jeszcze raz . nie czuje się zobowiązany czy winny by odbywać jakąś Karę ban aj bo chyba to było celem skargi bo OOC nic nie zrobiłem złego.

• Do góry
    • 0

#7 Rukol — 14555 24/10/2014 - 20:40

Rukol
  • Gracz

Więc co oskarżyciel na pomysł ponownego rozegrania akcji?

• Do góry
    • 0

#8 Trusii — 588 24/10/2014 - 21:08

Trusii
  • Gracz

Nielegalne przekroczenie granicy. Jak najbardziej mogę odegrać akcje, nie widzę tutaj problemu bo nie jestem udupiaczem. Jeśli pamiętasz mój nick to napisz gdy będziesz i się jakoś umówimy na odegranie. :)

• Do góry
    • 0

#9 ElGuaje — 0 24/10/2014 - 23:00

ElGuaje
  • Gracz

No kolega powiedział mi ,że pewnie o to wam chodziło. Ale o ile wiem nie było żadnego przekroczenia granicy skoczyłem z mostu w sporym odstępie od barykady (,kiedy wlazlem na most tez nikt sie do mnie nie odezwal nic nie odegrał nawet info OOC) i popłynąłem z powrotem na plażę ( sam za mną płynąłeś , to byłeś chyba ty . No mniejsza z tym któryś z was tam za mną pływał  szkoda tylko wielka że nikt nie napisał mi na czacie ooc ,że coś tam gracie ,kręcicie akcję IC . podczas pościgu ,że tak to nazwę , też nikt nic nie odegrał.

Ani be ani me ani w tyłek pocałuj .Co do odegrania akcji jak chcecie to odegrać od nowa  (w sumie nie wiem jak by to miało wyglądać) pisz do mnie na OOC kiedy będę na serwie. Chociaż może byc to ciężkie do zrealizowana. Mam stosunkowo mało czasu 9tyle co nabić duty i musze kończyć .Na grubsze akcje mam jedynie piątki. Wiecie klasa maturalna ;] Tak czy siak piszcie kiedy bede na serwie jakoś się dogadamy

• Do góry
    • 0

#10 Rukol — 14555 24/10/2014 - 23:07

Rukol
  • Gracz

To czekam na informacje czy akcja została odegrana

• Do góry
    • 0

#11 Rukol — 14555 27/10/2014 - 16:56

Rukol
  • Gracz

Dostałem info, odrzucam.