https://www.youtube.com/watch?v=QvMVxgEoa5k
Bez skinpacka i trochę ciemnawo, ale w HD!
glok to #klimat
Użytkownik don Jamajczyk edytował ten post 19/10/2014 - 01:18

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=QvMVxgEoa5k
Bez skinpacka i trochę ciemnawo, ale w HD!
glok to #klimat
Użytkownik don Jamajczyk edytował ten post 19/10/2014 - 01:18
oglądam hehehe
akcjonus jest bogaty to strzela w powietrze
2 gloki 2 teki i heja
/zaraz wrzuce swoje
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 19/10/2014 - 01:16
Ammo nigdy mało.
Ammo nigdy mało.
Kto bogatemu zabroni ?
0:45 - ja to sobie na pewno zapamiętam, oj zapamiętam... będę miał swoich pucybutów
Użytkownik Generator edytował ten post 19/10/2014 - 02:07
Powiem wam tak łezka się kręci jak widzę jak DM'jaste Bloodsy Czółka dostają wpierdol i jak dostają kulki a dalej biegną i do interioru spierdalają
<3 już was kocham xD.
e tak w ogole, to caly ten filmik jest sprzed godziny, nie? XD
e tak w ogole, to caly ten filmik jest sprzed godziny, nie? XD
Ta.
Powiem wam tak
łezka się kręci jak widzę jak DM'jaste Bloodsy Czółka dostają w(cenzura) i jak dostają kulki a dalej biegną i do interioru s(cenzura)ają
<3 już was kocham xD
Teraz strzelanina trwa do BW i możesz sobie biegać jak oberwałeś, takie dostałem info.... Co do filmiku, pełen kozak, plusik.
Teraz strzelanina trwa do BW i możesz sobie biegać jak oberwałeś, takie dostałem info.... Co do filmiku, pełen kozak, plusik.
prawda poniewaz nie ma starych animek.
http://www.youtube.com/watch?v=1F297Kr0SR8 @czekajcie na zemstę hyhy.
Użytkownik Fiksel edytował ten post 19/10/2014 - 06:21
Powiem wam tak
łezka się kręci jak widzę jak DM'jaste Bloodsy Czółka dostają w(cenzura) i jak dostają kulki a dalej biegną i do interioru s(cenzura)ają
<3 już was kocham xD.
pomyśl zanim cos napiszesz.... co znaczy bloods czółka - jedyne co zrobiliśmy to was rozjebaliśmy to mi się podobało.
młodego crips? zajebiste i film git.
pomyśl zanim cos napiszesz.... co znaczy bloods czółka - jedyne co zrobiliśmy to was roz(cenzura)liśmy
to mi się podobało.
młodego crips? zajebiste i film git.
Czekaj czekaj! jak to was? chłopie jak bys zobaczyl moj profil to bys zobaczył kiedy ostatnio wbiłem na serw
No, ale jak by miał jakis poziom to //padnij nie boli i do intków się nie wchodzi.
No, Jamajczyk. Ładnie, ładnie.
Czekaj czekaj!
jak to was? chłopie jak bys zobaczyl moj profil to bys zobaczył kiedy ostatnio wbiłem na serw
No, ale jak by miał jakis poziom to //padnij nie bolii do intków się nie wchodzi.
No biegał dużo, szkoda że nie ma animek jak keidyś, przynajmniej się pilnowali by nie dostać animki, i efektywniejsza strzelanina była
Ale im szkoda kasy na lek ;(
Wolą zbierać na strefy, bronie i DM robić
Ale im szkoda kasy na lek ;(
Wolą zbierać na strefy, bronie i DM robić
Ta... a farmazony siedzą na forum i zawijają fałsz w sreberka.
Dobra obróbka, bo jamajkowy.
Użytkownik Generator edytował ten post 19/10/2014 - 13:18
Ta... a farmazony siedzą na forum i zawijają fałsz w sreberka.
Siedzą i piszą szczerą prawdę zioom
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych