Witam,
nie rozumiem tego głupiego systemu.
Normalnie co wyjde z gry nalicza mi 100$ długu.
Podobno po zadaniu DM, ale ja nawet sie nie bilem...
2 razy wyszedłem z gry no i 200$ dlugu...
Witam,
W dolnym lewym rogu masz takie kółeczko, które oznacza, że wtedy nie możesz wyjść z serwera. Może i się nie biłeś, ale wystarczy, że ktoś Cię uderzy i musisz odczekać 2 minuty, by wyjść z gry bez naliczenia długu.
Ale ty przez pomyłkę uderzysz kogoś, albo ktoś Ciebie. Jeżeli (tak jak wspomniał powyżej) masz czerwone kółeczko, to masz "zakaz wychodzenia z serwera". Jeżeli w ciągu kilku minut nie wrócisz na serwer, na Twoje konto wpłynie dług +$100.
Użytkownik Rogatek edytował ten post 20/10/2014 - 05:07
@UP
Żegnaj.
Co do tematu, troszkę zbugowany jest ten system.
Użytkownik Konserwa edytował ten post 18/10/2014 - 12:34
No troszkę, według mnie jest niepotrzebny, bo nadaje Ci karę IC - tracisz e-pieniążki ;d
Zawsze jakaś kara dla szkodników, którzy chodzą i się biją dla DM'u, a potem dają /q. Wystarczy przy wyjściu z gry spojrzeć, czy nie ma się tego kółeczka. Też raz tak miałem, trzeba się powoli przyzwyczajać po prostu.
Ale co odwalaczowi z tych 100$ długu, skoro i tak nigdy już nie wbije na tą postać?
Zawsze jakaś kara dla szkodników, którzy chodzą i się biją dla DM'u, a potem dają /q. Wystarczy przy wyjściu z gry spojrzeć, czy nie ma się tego kółeczka. Też raz tak miałem, trzeba się powoli przyzwyczajać
po prostu.
Jak dla mnie kara zbędna dla nich, bo pobiją się, DM'u narobią i dadzą /q i założą nową postać i dalej to samo
@Kolega UP
Trochę mnie wyprzedził
Użytkownik RyVaL edytował ten post 23/10/2014 - 20:33
Ale co odwalaczowi z tych 100$ długu, skoro i tak nigdy już nie wbije na tą postać?
Oczywiście chodzi mi o starych graczy, którym się nudzi i uprzykrzają grę innym. Nowi gracze nie mogą się bić do 10h gry.
Witam,
Wystarczy uważać na tą małą ikonke koło radaru i nie wychodzić z gry gdy ją widzimy. A jak już jej nie ma, droga wolna.. chociaż racja trochę zbugowany ten system jest, ale nic nie poradzimy na to. Może będzie naprawione..
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych