http://youtu.be/CDzuCuXCNu8

Popularny
http://youtu.be/CDzuCuXCNu8

Popularny
już lepiej na touchpadzie strzelam
Ciemno.

Popularny
Ciemno.
Bo ciemne czasy nastały na south central
Bo ciemne czasy nastały na south central
A weź Ty mi nic nie mów o tym. Kogo Ty w tym sasfie szkolisz?
Dobre DB, a tak serio śmiesznie to wygląda.
Wy problemy łagodziliście? Wy to uciekaliście
Pamiętam to, wczoraj sobie wychodze z domku a tutaj taki rozpierdol, z 7 pedeków rozjebanch i z BW leżą na tym glen parku.
Mój biedny sultan. Słabych strzelców macie.
Legalna mafia na robocie.
Użytkownik don Jamajczyk edytował ten post 12/10/2014 - 14:15
Podoba mi się filmik, dobrze dobrałeś muzykę. Mogę Cie prosić o tą podmiankę skina?
Pamiętam to, wczoraj sobie wychodze z domku a tutaj taki roz(cenzura), z 7 pedeków roz(cenzura)nch i z BW leżą na tym glen parku.
Bo jam strzelec i ekipa walcząca z RCU była gotowa na wszystko - finalnie? NIE zabrali ani jednego gnata, nie powineli nikogo sami dostali całkiem dobrze, ale powiem tak.. SASF było tam nieźle zorganizowane, wiedzieli kiedy się wycofać i jak stanąć by nie dostać szybko BW
Polecam od 2:20 oglądać, jak uciekaliśmy, to czołówka była boska.
Tak ogólnie, powoli zaczynam nie rozumieć tego systemu, bo z początku jak dostaliście ostrzał, to zaczął się dymić Huntley, a jak wpisaliście '/duty', to już HP pojazdu nie spadało. Tak samo było pod koniec, nie traciliśmy HP, a jak dojechała kolejna jednostka, to drastycznie zaczęło spadać. Jak to w końcu jest z tym systemem?
A i pod koniec filmu, bodajże od 7:00 - pytam z ciekawości, bo się nie znam. Te Tornado co przyjechało na ośkę, wysiedli tylko z pojazdu, nic nie zrobili, a dostali ostrzał ostrą amunicją, serio? Mogą tak służby porządkowe po pojedynczym ostrzeżeniu? To tylko zapytanie, bo nie wiem, a zaintrygowała mnie ta akcja.
Gdzie część, gdzie SASF Rancher ucieka na Jefferson?
A i pod koniec filmu, bodajże od 7:00 - pytam z ciekawości, bo się nie znam. Te Tornado co przyjechało na ośkę, wysiedli tylko z pojazdu, nic nie zrobili, a dostali ostrzał ostrą amunicją, serio? Mogą tak służby porządkowe po pojedynczym ostrzeżeniu? To tylko zapytanie, bo nie wiem, a zaintrygowała mnie ta akcja.
To ja z Adim byliśmy. Wracamy z warsztatu, podjeżdżamy na dzielnie i ostrzał z dachu. Adi zdążył tylko wysiąść i BW dostał, ja musiałem spieprzać. Adi legalne M4, ja zaś niczego nie miałem. Ostrzał w stronę burka u nas też z dupy - bo chłopaki właśnie ruszali na paczuszki i ostrzał z dachu poszedł. W pierwszej chwili pomyślałem - że to groszki albo motocykliści do nas wpadli, bo biały maverick San News latał - a tu taki zonk, SASF. xd
Użytkownik Dexel edytował ten post 12/10/2014 - 14:29
Podoba mi się filmik, dobrze dobrałeś muzykę. Mogę Cie prosić o tą podmiankę skina?
Dziękuję. Zaraz Ci podeślę link na PW
Podchodziliśmy bezwzględnie do każdego. Mieli odjechać, a zaparkowali i wysiedli.
Gdzie część, gdzie SASF Rancher ucieka na Jefferson?
Mogłem nie uchwycić
Mogłem nie uchwycić
Mogłeś, czy nie chciałeś? :whistle:
Podchodziliśmy bezwzględnie do każdego. Mieli odjechać, a zaparkowali i wysiedli.
Osoba nie zdążyła krzyknąć, a już ostrzał poszedł. Wysiedliśmy - bo jak tylko zajechaliśmy, to od razu poleciały kule przez przediną szybę w Adiego.
Użytkownik Dexel edytował ten post 12/10/2014 - 14:35
Mogłeś, czy nie chciałeś? :whistle:
Bardziej to pierwsze
Co do tego Vincenta, to gdy dojechała druga jednostka - byliście bardzo osłabieni, do tego przejechaliście z 50 metrów i wysiadka więc nie ma się co dziwić. Filmik spoko, działo się.
Bardzo dobrze widać na początku, jak ten biały radiowóz nagle przestał gonić, kierowca bw?
Co do tego Vincenta, to gdy dojechała druga jednostka - byliście bardzo osłabieni, do tego przejechaliście z 50 metrów i wysiadka więc nie ma się co dziwić. Filmik spoko, działo się.
No wiem, mój biedny vincent, ale wczoraj fajnie było Nie narzekam
ciemnawo troszkę;d
wielki props zajebiscie mi się podoba, pozdro
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych