https://www.youtube.com/watch?v=6wKuBFGJj24&feature=youtu.be

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=6wKuBFGJj24&feature=youtu.be
Frist.
Było dobrze, szkoda, ze nie ma wszystkich momentów. Sultan z 370hp mi został.
Użytkownik nevver edytował ten post 12/10/2014 - 11:23
Źle zmontowany filmik dużo błędów.
Użytkownik Trist edytował ten post 12/10/2014 - 11:33
Nutka pasuje.
Użytkownik don Jamajczyk edytował ten post 12/10/2014 - 11:48
Jazda!

Popularny
Blitzer nie mogę mieć chwili spokoju...
Użytkownik Tokar edytował ten post 12/10/2014 - 11:37
Blitzer nie mogę mieć chwili spokoju...
Spoiler
mati mówi - BĘDZIESZ TY CHCIAŁ HERE KIEDYŚ xDD
Eee, nagrane akurat jak Polacy gola strzelili i poszedłem powtórkę oglądać xD
Eee, nagrane akurat jak Polacy gola strzelili i poszedłem powtórkę oglądać xD
To nagranie jest jak trafili drugiego Bo w pewnym momencie PD jak i my przestaliśmy strzelać i wszyscy na kropce : 2:0!!!! JEST!!! KURWA JEST!!
Także strzelaliśmy się z meczem za plecami
spotkanie "syndykatu" a śmigacie po mieście i walicie DB?
Hym; po filmie stwierdzam - opanowaliście umiejętność jazdy na jednośladzie. A na poważnie, film mi się średnio podoba, obróbka miejscami mogłaby być lepsza , ale fajny początek.
spotkanie "syndykatu" a śmigacie po mieście i walicie DB?
Gdzie ty tam widzisz spotkanie? to nie było żadne spotkanie.
People Nation znowu istnieje? Sporo motorków ;d

Popularny
Obróbka miejscami słaba, żyjecie czymś innym oprócz dmu? ;p
Gdzie ty tam widzisz spotkanie? to nie było żadne spotkanie.
Masz racje spotkania nie widać Czyli zgadujecie się i walicie DB na PD popylając motorami...
Jakoś filmik słabo zrobiony - nie podoba mi się
żyjecie czymś innym oprócz dmu? ;p
Niestety nie. Mamy kompleksy i żywimy się DM'em dzień i noc - dwadzieścia cztery godziny na dobę, siedem dni w tygodniu. Co godzine musimy dokupować ammo, bo nie starcza na wbijanie wszystkim dookoła BW.
A tak na poważnie - to cały czas gramy HG. Ten dział służy głównie do wstawiania DM'u. Jeżeli chcesz sobie pooglądać Hood Gaming, to won mi do tematu gangu, gdzie mieszkańcy/memberzy wstawiają fajne sklejki albo na dzielnice...
@Co do filmiku - to wiadomo, że średni - bo Zatsu zagrał zbyt dużo jeżdżenia motorkami, zbyt mało akcji. Filmik był sklejany na szybko - bo trza było płakać z powodu przegrania Niemców.
Użytkownik Dexel edytował ten post 12/10/2014 - 13:04
Obróbka miejscami słaba, żyjecie czymś innym oprócz dmu? ;p
Mówi to osoba z organizacji, która na swojej ośce strzela nawet do pierwszych lepszych cywili z nudów.
Mówi to osoba z organizacji, która na swojej ośce strzela nawet do pierwszych lepszych cywili z nudów.
I tak powinno być, cywile won do centrum. Może jeszcze barbeque chcesz sobie zrobić na Ganton?

Popularny
I tak powinno być, cywile won do centrum. Może jeszcze barbeque chcesz sobie zrobić na Ganton?
No to PD won na komendę.
Obiekty jeszcze postaw na strefie jak Włosi, żeby nie wjeżdżali.
Nic specjalnego w tym filmiku. Jazda na motorach, otaczanie bezsensownie LSPD, a gdy można - strzelać do nich. Montaż też nic specjalnego, jak Rukol wspomiał początek jest nawet fajny. Widać nagrania jakimś bandicam, trochę frapsem - brzydko to wygląda. Nie postarałeś się Mati. ;P
Co jak co, ale DM to wasza główna gra, nie chce się spinać czy coś - ale wiem jak to wygląda... wchodze na Bloodsa to jeździcie za mną po całym I-wood/ganton i strzelacie na DB, albo wysiadacie z auta i do mnie strzelacie (0 klimatu)
, tak samo jak wchodzę na drugą postać (cywil), to mi BW, po BW wbijacie nawet gdy ja nic sie nie odzywam, dlaczego tak? - Szanuje wasz styl gry, ale robicie za duzy rozpier*** bez klimatu jak dla mnie i innym graczom zamiast dać klimat przy wbijaniu im BW, to wy macie na to wyepane za przeproszeniem. (nie cytować mnie, bo tylko napisałem, jak ja to widzę - nie róbmy dymu, w tak pięknym filmie)
Filmik mi się podoba i zostawie lajkacza.
Obiekty jeszcze postaw na strefie jak Włosi, żeby nie wjeżdżali.
Ale masz coś ze słuchem? Wpadaj na Ganton nawet z koleżkami skoro bezproblemowo chcesz przyjmować ołów i potem wyrzucać gre IC na forum :)
#topic
Popracuj nad obróbką.
Ale masz coś ze słuchem? Wpadaj na Ganton nawet z koleżkami skoro bezproblemowo chcesz przyjmować ołów i potem wyrzucać gre IC na forum
:)
#topic
Popracuj nad obróbką.
Koleś, ja żadnej gry na forum nie wyrzucam, tylko przedstawiam twoją hipokryzję. Zarzucasz nam, że nie potrafimy nic oprócz DM'ienia, podczas gdy ty pewnie w tym samym czasie siedzisz na ośce i walisz do kogo popadnie, bo "tak Ci/wam się podoba".
Co jak co, ale DM to wasza główna gra, nie chce się spinać czy coś - ale wiem jak to wygląda... wchodze na Bloodsa to jeździcie za mną po całym I-wood/ganton i strzelacie na DB, albo wysiadacie z auta i do mnie strzelacie (0 klimatu)
, tak samo jak wchodzę na drugą postać (cywil), to mi BW, po BW wbijacie nawet gdy ja nic sie nie odzywam, dlaczego tak? - Szanuje wasz styl gry, ale robicie za duzy rozpier*** bez klimatu jak dla mnie i innym graczom zamiast dać klimat przy wbijaniu im BW, to wy macie na to wyepane za przeproszeniem. (nie cytować mnie, bo tylko napisałem, jak ja to widzę - nie róbmy dymu, w tak pięknym filmie)
Filmik mi się podoba i zostawie lajkacza.
Bo powinieneś w centrum siedzieć i bić /duty, bo cytując na Idlewood i Ganton "nie ma wstępu dla cywili".
Bekłem jak się te dwa motory odbiły od siebie. No fajnie, fajnie, nie zły rozpierdal siejecie. ;d
e tam, dopóki sasf nie wbiło spoko się grało z wami czekając na heroyne. ;d
Nie podoba mi się. Na filmie jest zbyt dużo DeatchMath'u, czego oczywiście nie lubię. Co do obróbki, hmm.. Jest taka sobie.

Popularny
Nie wiem, powytykałbym sporo błędów... po prostu powiem tak - za kilka dni wszystko się zmieni.
Nie wiem, powytykałbym sporo błędów... po prostu powiem tak - za kilka dni wszystko się zmieni.
LSPD Vault #2: Vice Lords in coming.

Popularny
Nie ma People Nation bez LK
Użytkownik Mx_master edytował ten post 12/10/2014 - 16:26
Jedyne co się zmieni ^^ To skład zniszczonych LSPD carów pod panelem ^^ jak i nowe UID pojazdów
Jedyne co się zmieni ^^ To skład zniszczonych LSPD carów pod panelem ^^ jak i nowe UID pojazdów
![]()
Pycha is strong with this one.
Bardzo odważne zachowanie LSPD. Kiedy to wyskakuje sam na 30.

Popularny
Pycha is strong with this one.
Wjedzie Beta-00 Commander i się skończy (cenzura)amento. Pozdro dla kumatych
LSPD Vault #2: Vice Lords in coming.
Phil 'Phil' ----- - pionek w gangu XDXD
filmik jak filmik, fajne motorki ;dd
zmieniają lidera PD?
Yyyy... Nutę proszę.
takie o
Hyde Park →
Zabawy i trwałe tematy na forum →
Tak czy nie?Napisany przez Adrianeekk , 28/03/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Mody nie działająNapisany przez Dawidekson, 09/03/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Kękę - Nic już nie muszę prod. Kubi ProducentNapisany przez Szymon25 , 01/03/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Fortnite- Problem z grafikąNapisany przez Emptyy, 01/08/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
[PROBLEM] Odpala mi się bluescreen.Napisany przez Mrozu138, 31/03/2018 |