Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Nauka Jazdy Kameleon! 300$ Wypłaty !

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Syndrome — 106 09/10/2014 - 14:16

Syndrome
  • Gracz

EH8XmZY.png

Najlepsza Nauka Jazdy w Santos ponownie otwiera rekrutację w swoje szeregi ! Nie możesz przepuścić takiej okazji, bo tylko u Nas zyskasz najwięcej!

Jesteśmy marką, która działa w mieście od kilku lat. Działamy najdłużej ze wszystkich obecnie szkółek jazdy. Tylko u Nas nabędziesz kurs za jedyne 40$ Tak dokładnie KURS ZA JEDYNE 40$ ! Jesteśmy najporządniejszą marką, i oczywiście najtańszą, bo klient jest najważniejszy!

Nauka Jazdy Kameleon - z myślą o Tobie ! 

Oferujemy :

- 2 pojazdy do dyspozycji Instruktorów, Previon i Manana

- Miłą atmosferę

- Wielkie korzyści z pracy u Nas

- Wysokie Wypłaty

- Wszelaką pomoc

Jeżeli chcesz do Nas dołączyć, zgłoś się poprzez podanie które zamieścisz, na tej stronie według poniższego wzoru :

Imię i Nazwisko :

Czy posiadasz Prawo Jazdy ? :

Czy jesteś osobą odpowiedzialną ? Dlaczego ? :

Nie zwlekaj i zgłoś się już dziś ! 

Czekamy na Twoje zgłoszenie !

Grafika do ogłoszenia by SkateR_

Użytkownik DJ_Master edytował ten post 09/10/2014 - 14:42

• Do góry
    • 0

#2 hedzik11 — 0 10/10/2014 - 18:19

hedzik11
  • Świeżak

Imię i Nazwisko : Blaze DeNino

Czy posiadasz Prawo Jazdy ? : Oczywiście

Czy jesteś osobą odpowiedzialną ? Dlaczego ? : Jestem osobą odpowiedzialną, dbam o rzeczy swoje, tym bardziej innych. Jeżeli zdaży mi się coś popsuć, zazwyczaj postaram się to tak naprawić, żeby właściciel nawet nie wiedział o tym, że to było popsute ;).

• Do góry
    • 0

#3 Szmagalok — 0 11/10/2014 - 18:11

Szmagalok
  • Świeżak
Imię i Nazwisko : Willie Diaz
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? : No pewnie
Czy jesteś osobą odpowiedzialną ? Dlaczego ? : Tak, ponieważ dbam o cudze rzeczy bardziej niż o własne. Staram się zawsze grać fair.
  • Do góry
    • 0

#4 xxxdesinxxx — 1 11/10/2014 - 20:44

xxxdesinxxx
  • Gracz

Imię i Nazwisko : Maximus Arbore

Czy posiadasz Prawo Jazdy ? : No jasne

Czy jesteś osobą odpowiedzialną ? Dlaczego ? : Jestem osobą odpowiedzialną, każdy kto mnie zna ma o mnie takie same zdanie, nie zaliczyłem ani jednego wypadku w swoim życiu autem, a jeżdżę już od dobrych paru lat, samochód jest dla mnie oczkiem w głowie, jeśli coś się stanie jakiś wypadek poniosę za to konsekwencje - czyli można powiedzieć że naprawie owy pojazd.

• Do góry
    • 0

#5 krystian5159842 — 4 07/11/2014 - 20:51

krystian5159842
  • Gracz

Imię i Nazwisko :Cristina Adami

Czy posiadasz Prawo Jazdy ? :Pewnie

Czy jesteś osobą odpowiedzialną ? Dlaczego ? :Uważam że jestem osobą odpowiedzialną ponieważ jeżdżę ostrożnie , i z regułami ruchu ulicznego. obiecuję że będe tankował pojazd po służbie i naprawiał .  Jestem miła i uczciwa nie oszukuje firmy oraz klientów .

OCC

Krystian

16lat

Na 2 postaci mam przegrane 35H to nowa postać więc mam nadzieje ze dostanę to robotę .

• Do góry
    • 0

#6 Marek Ciechanowski — 0 09/11/2014 - 20:56

Marek Ciechanowski
  • Świeżak

Imię i Nazwisko : Brayden stocco

Czy posiadasz Prawo Jazdy ? :tak

Czy jesteś osobą odpowiedzialną ? Dlaczego ? : jestem osobą odpowiedzialną raz już pracowałem w takiej firmę

wiem jak obchodzić się z graczami ubiegam się by wstąpić wasze szeregi jestem miłą i uczciwą osobą proszę rozpatrzyć o przyjęcie mnie do pracy w firmę nauki jazdy

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych