Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja]Fire Department

• Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Chaju — 630 06/10/2014 - 00:51

Chaju
  • Gracz

bcfj4Vv.jpg

Witajcie drodzy obywatele!

Z dniem dzisiejszym mam przyjemność poinformować o trwających naborach w szeregii dzielnych strażaków. Waszym obowiązkiem będzie wykazanie się do zdobywania awansów, początkowo będzie trzeba przejść egzaminy, jeśli egzaminator uzna, będzie trzeba przejść krótkie szkolenie.

Wymagania:

- Odpowiednie dokumenty, zaświadczenie od lekarza o stanie zdrowia.

- Doświadczenie

- Prawo jazdy kat. B.

- (( Rozwinięte, piękne akcje, /me i /do. ))

- (( Aktywność w grze ))

- (( Wiedza, nawet na minimalnym poziomie. ))

Należy zgłosić się już teraz na nasz e-mail. (( W TEMACIE!!!! ))

Ja imie_nazwisko, pragnę podjąć współpracę z Fire Department, posiadam / nie posiadam zaświadczenia od lekarza o stanie zdrowia. Proszę o kontakt na numer telefonu:...

Po wypełnieniu formularza, w ciągu doby zgłosi się do państwa pracownik.

Użytkownik Konserwa edytował ten post 06/10/2014 - 00:52

• Do góry
    • 0

#2 ReMes — 1444 06/10/2014 - 06:20

ReMes
  • Gracz

Hymmm.. Zdradzisz mi swoją koncepcje jak to wszystko się prezentuje, nie mając skryptu?

• Do góry
    • 0

#3 Wasyl20 — 1 06/10/2014 - 07:16

Wasyl20
  • Gracz

Ja Johnathan Martin, pragnę podjąć współpracę z Fire Department, posiadam zaświadczenia od lekarza o stanie zdrowia. Proszę o kontakt na numer telefonu:4722165

• Do góry
    • 0

#4 Chaju — 630 06/10/2014 - 14:25

Chaju
  • Gracz

Ja Johnathan Martin, pragnę podjąć współpracę z Fire Department, posiadam zaświadczenia od lekarza o stanie zdrowia. Proszę o kontakt na numer telefonu:4722165

** Dzień póżniej, na e-mail doszła wiadomość zwrotna **

Witam serdecznie, zgłosimy się do pana w najbliższym czasie, zapraszamy na rozmowę wstępną.

((

Hymmm.. Zdradzisz mi swoją koncepcje jak to wszystko się prezentuje, nie mając skryptu?

Skrypt to nie wszystko, stawiamy na fajną grę, może kiedyś administracja da nam chociaż skryptowe skiny FD. ))

Użytkownik Konserwa edytował ten post 06/10/2014 - 15:09

• Do góry
    • 0

#5 Chaju — 630 07/10/2014 - 19:02

Chaju
  • Gracz

** Nadszedł kolejny e-mail zwrotny **

Ja Johnathan Martin, pragnę podjąć współpracę z Fire Department, posiadam zaświadczenia od lekarza o stanie zdrowia.

Witam, dyrekcja szpitala, po zapoznaniu się z pana dokumentami, zgodziła się przyjąć pana na okres próbny.

• Do góry
    • 0

#6 Pokój Z Widokiem Na Wojnę — 644 09/10/2014 - 06:59

Pokój Z Widokiem Na Wojnę
  • Gracz

Ja Sasha_Varushkin , pragnę podjąć współpracę z Fire Department, posiadam zaświadczenia od lekarza o stanie zdrowia. Proszę o kontakt na numer telefonu: - 

PS "Kupię telefon i uzupełnię jeszcze raz."

• Do góry
    • 0

#7 Chaju — 630 09/10/2014 - 14:03

Chaju
  • Gracz

Ja Sasha_Varushkin , pragnę podjąć współpracę z Fire Department, posiadam zaświadczenia od lekarza o stanie zdrowia. Proszę o kontakt na numer telefonu: - 

PS "Kupię telefon i uzupełnię jeszcze raz."

** Następnego dnia, Szymonek przeglądając swojego e-maila w pracy, natrafił na wiadomość, otworzył ją i dokładnie obejrzał, następnie wpisał coś na klawiaturce... **

Witam, nazywam się Szymon Konserwa.

Zapraszam pana na rozmowę o pracę. W dodatku proszę o podanie kontaktu telefonicznego.

• Do góry
    • 0

#8 Chaju — 630 12/10/2014 - 16:06

Chaju
  • Gracz

** Następnego dnia na e-mail przyszedł kolejny e-mail **

Witam, ponawiam prośbę o kontakt.

• Do góry
    • 0

#9 Cristian_Kelly — 0 18/10/2014 - 23:37

Cristian_Kelly
  • Gracz

Ja Cristian_Kelly, pragnę podjąć współpracę z Fire Department, posiadam zaświadczenia od lekarza o stanie zdrowia. Proszę o kontakt na numer telefonu: 4775828

• Do góry
    • 0

#10 Chaju — 630 19/10/2014 - 00:06

Chaju
  • Gracz

Ja Cristian_Kelly, pragnę podjąć współpracę z Fire Department, posiadam zaświadczenia od lekarza o stanie zdrowia. Proszę o kontakt na numer telefonu: 4775828

** Jeszcze tego dnia przyszedł e-mail zwrotny **

Witam serdecznie, zapraszam na rozmowę wstępną.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych